2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt magyarázd meg kérlek, hogy egy kontakt sportban hogy vigyázol magadra? Én egynéhány meccset lejátszottam életemben, de erre nem sikerült rájönnöm. A másik, a labdát mindig az viszi el, aki keményebben lép oda, na ez a srác ezért nyeri meg a párharcait.
Fú akkor látom a román tv-ben is keményen megdolgoznak a pénzükért a szakértők
a roman kommentatorok szerint Ara egyaltalan nem Barca szintu vedoRezisto95 írta: ↑2022.02.11. 13:17:08Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog hosszabbítani, és (Dembelével ellentétben) nála érhető is lesz az ok, ugyanis ha a klubnak van pénze Haalandra, akkor igenis fizesse meg a legjobban teljesítő fiatal belső védőjét is! Araujo már bizonyított hogy lehet rá számítani, nem egy Gavi vagy Nico akik még nem nyújtottak annyit, olyan fizetés kell neki minimum mint ami van Lengletnek. Unalmas már a vezetőség picsogása, hogy a játékosnak tekintettel kell lennie a klub anyagi helyzetére, és egy fiatal játékosnak nem szabad a pénzre gondolnia elsődlegesen. Megjegyzem, barcelonán kívül is vannak jó sportszakmai projektek, és bizony sok játékosnak a megbecsültség szintjét a fizetés jelenti (van benne valami).
Korrekt. Egy olyan játékos, aki a posztján már most top5 szerintem, ki lehet rakni jobbra, meg balra, ott nyilván csökken a minőség kicsit, főleg a labdakezelése miatt, de így is simán veri azokat, akik helyére kerül. 88. percben benne látni a leginkább a gólt is elöl, ha odajön a feje köré, akkor senki nem fogja kilökni alóla, meg túlugorni. És valóban vezér alkat.davi10 írta: ↑2022.01.26. 19:11:21Szerintem simán benne van, hogy elhúzzák nyárig ezt a dolgot, amikor már nagyobb lesz a fizetési sapka is.
Amúgy jelenleg az egyetlen játékos a keretből, aki elé igazából leraknék egy üres szerződést, aztán töltsd ki, ahogy tetszik. Egyértelműen a legjobb formában lévő játékosunk hónapok óta, emellett az egyetlen tényleg megbízható védőnk. Nem mellesleg igazi vezér alkat, én abszolút benne látom a mostani öregek után a kapitányt.
Remélem érzik Laportáék, hogy mekkora a jelentősége a csapaton belül, és nem rajta fognak garasoskodni. Azt mondjuk nem találtam meg, mennyit ajánlottak, de ez szerintem tipikusan annak az esete, amikor a játékos tisztában van a szintjével, és nem akar valami 1-2 milliós tapogatózást elfogadni.
Stimmt, én sem értettem. Most már azon megy a találgatás, hogy játszhat-e a szuperkupán... szerencsére csak rémhír volt ez a több hónapos, de még a több hetes sztori is talán.Alcantara írta: ↑2022.01.06. 18:43:01Egy ilyen töréssel nem létezik, hogy hónapokra dől ki. Az AS konkrétan 3-4 hetet ír csak, ami szerintem reális ilyen esetben. Ahogy valaki írta, simán játszhat egy idő után védőkötéssel. Ez nem hónapok kérdése. Más kérdés, hogy 1 hét is sok nélküle, ilyen tróger védelemmel.
Ja, itt most nagyon komoly teljesítmény kell, hogy kihúzzuk ezt a nélküle eltöltött időszakot. Csapatszintű védekezés, TS remélhetőleg feltuningolt önbizalma, meg rúgott gólok.Guille írta: ↑2022.01.06. 13:50:44Hát ez remek hír, nagyon kellett. Mingu úgy is a csúcson van, Lenglet barátunkban meg bármikor bízhatunk.
Kíváncsi vagyok, Xavi nyomni fogja ezt a csodás 3 védős rendszert, vagy visszavált. Pedig mostanában legalább már a védelem kezdett úgy ahogy alakulni, ha már gólt nem tudunk rúgni egykönnyen.