Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van..ezen meccs alapján megérdemelték..de a sokcsillagredlions írta:Strácok!Kultúráltan...
Igenis megérdemelte a spanyol csapat, hogy kiesett! Se egy rohadt szöktetés, se egy ütem passz, se egy időben passzolt labda... Ritka önző volt a csapat támadójátéka... Egyszerűen mindenki magáért hajtott... Szétesett a csapat játéka. Bezzeg az utolsó 5-10 percben már tudtak együtt játszani... Megérdemelt kiesés!
Szorítsunk Decoéknak, Messiéknek! Azért én a németeknek is szorítok... Remélem a portugálok döntőbe jutnak.
Ez igaz..de Senna sem alkotott valami szepet..na mind1..ezt sajnos nem lehet megvaltoztatni..antiimperialista írta:Sajnos Iniesta nagyon gyengén játszott a szaúdiak ellen, így szerintem, ha rajtad lett volna akkora teher, Te sem cserélted volna be.Saviola írta:Szánalom..Henry egy pirmadonna..utnem szo nelkul..remelem szegyenletesen kiesnek a brazilok ellen..Aragones is 0 volt..ha mar lehozza Xavit,mar ez alapban baromsag,akkor inkabb iniesta ment volna fel..ááh..![]()
Egyébként meg hülyeség a madridiakra fogni, semmivel nem voltak gyengébbek, mint a csapat többi tagja. Mondjuk Puyol kiemelkedett, de a többiek kb. azonos szinten teljesítettek.
Ribery is kisebbfajta offot kapott!Ordog írta:Ribery meg sztem írtó jó játékos lesz. Sőőőt, már most is az. Ha nem lenne nála a Barcában 3 jobb támadó, mondanám, hogy igazoljuk le, mert fiatal meg minden, de van szoa inkább hagyjuk...![]()
A reálba biztos nem megy, mert oda csak szép játékosok mehetnek, de sztem vszinű hogy megveszi majd vmelyik nagyobb sztárklubb. Úgy hallottam, hogy elment a Lyonba, de még kicsit fiatal, szoa jó neki még a francia pontvadászat 1-2 évig...
Nah az első jelei annak hogy túl sokat hallgatom Léderert.barcafan írta:júl 9Kralo írta: Remélem júni 9 után megváltozik a véleményem és majd azt írhatom hogy ez igen ez a foci, amit imádok.
A gól az övé volt!!! Az volt a feladata, hogy fogja azt a telibevert hosszú oldalt! nem fogta...... vieira elfejelte, majd pedig(hab a tortára) még be is pattant róla a labda... pedig ha nem ért volna hozzá casillas kivédi, mivel oda ment ahol ő ált. Nem mondtam egy szóval se hogy csak rajta ment el... Igazad van, hogy Pernia legalább ugyanolyan [auto_cenzúra] volt, sőt még sorolhatnám....totobike írta:Nah nehogy már a ramoson ment el a meccs a torres a david villa és a raúl is [auto_cenzúra] volt a pernia oldalán meg úgy hozták át a labdát ahogy akarták ne fogd már rá azért mer madridosOrdog írta:Ez a Sergio Ramos az Isten ajándéka...
Az még hagyján, hogy egy rendes valamire való felfutása nem volt a széleken, anélkül hogy el nem vesztette volna labdát. Az még hagyján, hogy a pontrúgásnál nem fogta a hosszú oldalt, hogy megakadályozza Vieira fejesét, na de az, hogy berúgja a saját kapujába a labdát az már mindennek a teteje....
Ha Puyolnak nem lett volna az a 2-3 nagyon fontos mentése akkor már hamarabb eldőlt volna a meccs...
Köszönjük meg Ramosnak és kedves klubbjának ezt a csodás estét... mondjuk nemtom hogy a margitot miért vonom ebbe bele, de miért ne.....:DD
Amúgy Aragones egy igazi gyökér... mind emberileg, mind pedig a edzői kvalitását nézve... Raul csapatbatételének volt értelme?? Xavi lehozásának volt értelme???
Voltál már ilyen helyzetben? Tudod, milyen érzés pár perccel a vége előtt gólt kapni, úgy, hogy tudod, hogy a csapatnak nem megy, és már idő se nagyon van az egyenlítésre?Kluivert55 írta: Aki bírálta Vasárnap este a Hollandokat, igaz ők sportszerűtlenek is voltak, azok nyugodtan bírálhatják a Spanyol válogatottat is, mert a gól után ultra lélektelen játékot játszottak!
Nah nehogy már a ramoson ment el a meccs a torres a david villa és a raúl is [auto_cenzúra] volt a pernia oldalán meg úgy hozták át a labdát ahogy akarták ne fogd már rá azért mer madridosOrdog írta:Ez a Sergio Ramos az Isten ajándéka...
Az még hagyján, hogy egy rendes valamire való felfutása nem volt a széleken, anélkül hogy el nem vesztette volna labdát. Az még hagyján, hogy a pontrúgásnál nem fogta a hosszú oldalt, hogy megakadályozza Vieira fejesét, na de az, hogy berúgja a saját kapujába a labdát az már mindennek a teteje....
Ha Puyolnak nem lett volna az a 2-3 nagyon fontos mentése akkor már hamarabb eldőlt volna a meccs...
Köszönjük meg Ramosnak és kedves klubbjának ezt a csodás estét... mondjuk nemtom hogy a margitot miért vonom ebbe bele, de miért ne.....:DD
Amúgy Aragones egy igazi gyökér... mind emberileg, mind pedig a edzői kvalitását nézve... Raul csapatbatételének volt értelme?? Xavi lehozásának volt értelme???
Így van! Aki Rault beteszi meg aki változtat a csoportmérkőzésen bevált taktikán az nem norm. Lehet, hogy jót akart húzni, de nem jött össze...Fernando írta:Lehet durva leszek de sztem Aragones nem jó edzőJONNY GREENWOOD írta:ÁÁÁÁHhhh nekünk sosincs szerencsénk a bírókkal...
meg úgy egyáltalán... szegény puyol, a második gól előtt még szabálytalan se volt...
Lehet durva leszek de sztem Aragones nem jó edzőJONNY GREENWOOD írta:ÁÁÁÁHhhh nekünk sosincs szerencsénk a bírókkal...
meg úgy egyáltalán... szegény puyol, a második gól előtt még szabálytalan se volt...
Sajnos Iniesta nagyon gyengén játszott a szaúdiak ellen, így szerintem, ha rajtad lett volna akkora teher, Te sem cserélted volna be.Saviola írta:Szánalom..Henry egy pirmadonna..utnem szo nelkul..remelem szegyenletesen kiesnek a brazilok ellen..Aragones is 0 volt..ha mar lehozza Xavit,mar ez alapban baromsag,akkor inkabb iniesta ment volna fel..ááh..![]()