Andris írta:
torrestoni: ...
Én egyébként úgy írtam, hogy mindent figyelembe véve - közte ezek a személyiségbeli dolgok, melyekben muszáj előrébb lépnie, s Touré jobb, szimpatikusabb - nem szabadna ilyen különbségnek mutatkoznia a játékpercekben, akkor sem, ha amiket leírtál, azok is szerepet játszottak ebben.
Igen, ott is hasonló volt a helyzet, az ügynöke fenyegetőzött, persze szeldzsuk már egy másik szint, az ügynökök legalja. Valdésnel is elég szégyenletes volt, főként, hogy az apja...
Az a gond, hogy most is megírta a sport ezt a cikket, ami feltételezéseken alapul. S többféleképpen értelmezhető. Ezek szerint ahogy mondtam, Touré sértett - de ez is csak egy lehetőség -, viszont jól érzi magát, s maradna. Egyeztetés is volt, tehát Guardiola elmondta neki, hogy a jövőben is csak a második sorban, hasonló feltételek mellett számítana rá...
Így tehát semmiképp sem találnám meg Tourét először, ahogy tették sokan. Minden esetre én erőteljes fenntartásokkal kezelem ezt a dolgot, mert sejtelmes módon Txiki nem is szólt ez ügyben mostanság, Pep szokásához híven cselekszik, a kókler pedig csak azt csinálja, amit az elmúlt három évben... Egyébként Touré eddigi gránátvörös-kék karrierjét illetően csak nekem ellentmondás, hogy ahogy a cikk is írja, s abszolúte tapasztalható is volt: remekül van itt, igazi csapatember, barátai vannak, s csak néhány meccs miatt váltana? Ezt csak úgy tudom elképzelni, ha a játékpercek mellett másképp is éreztették, hogy visszacsúszott a rangsorban.
Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ez egy újabb "vérfrissítés" címszó alatt, némi unszimpátiával megbolondított ügy, melyben Fabregas árának előteremtése, vagyis jobban mondva a transzfer létrejötte is szerepet játszik.
Olga: üdv errefelé!