Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem én is.Lehet nagy szükség lesz egy jó formába lévő Bojanra tavaszra.bence-barca írta:Tavaly is tavaszra tartogatta a jó formáját, hátha most is így lesz!Gauchomester írta:Bojan összeszedte volna magát,
Tavaly is tavaszra tartogatta a jó formáját, hátha most is így lesz!Gauchomester írta:Bojan összeszedte volna magát,
Én Maiconnak örülnék, bár ő 99, h nem jönS.Agüero írta:remélem nem baj, h ha ezt belinkelem ide.![]()
Azt írják, h ha megy Alves akkor ő lehet a helyettesítő.
Egy szóval nem mondtam. Szerintem Keirrison semmivel sem jobb mint Bojan, Cáceres pedig semmivel sem jobb mint akármelyik védőnk, inkább játsszon Fontás vagy Bartra mint ő.MessiFan írta:Szóval azt mondod ha megsérül netalántán Puyol és kiállítják Piuqét akkor az nagyon jó. Minden rendben van simán játszhat középen Abidal meg Busquets.
Így tökéletes a keret ahogy van, egy posztra kettő ember kell, egyszerűen nem kapna semmi lehetőséget plusz 1 védő. Ráadásul mire jó egy fiatal, ha nem a kiegészítésre, ha nem így lenne, rég nem a Barca lennénk.MessiFan írta:Abidal megoldja középen és balszélen van 2 védő Maxwell és Adriano névvel.
Ha elmegy Milito akkor:
Jobb bekk: Daniel Alves, Adriano
Középső védő: Puyol, Piqué, Abidal (max Adriano)
Bal bekk: Abidal, Maxwell, Adriano
6 védő 3 posztra.
Ne mond már hogy az a 3 középső védő elég és majd Busi fog ott játszani vagy más.
Csatársor az lehet hogy elég de a védelem ha Milito elmegy akkor nem jó.
Egyáltalán nem kell senki, több játékos tud több poszton játszani, ráadásul Adrianot kihagytad..MessiFan írta:Szerintem a 80ezer alatti nézőszám se kevés.Andris írta:nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.
86 fölött szerintem egy kezemen megtudom számolni, hány meccs volt a teljes 2010es naptári évben, nemhogy bajnokin, nemhogy átlag.
Idén pl csak az el clasico járt felette, egyébként 75 sincs idén valszeg az átlag.
Remélem írhatom ide mert a csapathoz tartozik.
Ha Milito elmegy akkor szerintem Pepnek vissza kell hoznia Cácerest és adni neki még 1 esélyt. Szerintem most már kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz hogy a kezdőbe lehessen rakni közép és gyengébb csapatok ellen.
Keirrisonnak is adni kéne lehetőséget mert biztos nem ügyetlen a srác és ha Bojan nem képes normálisan játszani akkor szükség van 1 támadóra.
Ugyebár Abidal megoldja a középső védő szerepet és balbekkből van 2 viszont jobboldalt csak Alves van. Ott pedig tud Cáceres játszani ezért még 1 ok hogy adni kéne neki lehetőséget.
Épp ez az, h ez az összeg semmi ahhoz képest a kárhoz, h egy fontos játékos lesérül. Szóval inkább ez olyan jelképes dolog.ziipp írta: Ez egy érdekes megállapodás a nagy klubok és a FIFA között. Szerintem erre azért volt szükség, mert különben nem engedték volna el a játékosait a sérülésveszélyre való tekintettel - védve a befektetéseiket.
Ez egy érdekes megállapodás a nagy klubok és a FIFA között. Szerintem erre azért volt szükség, mert különben nem engedték volna el a játékosait a sérülésveszélyre való tekintettel - védve a befektetéseiket.Leomessi14 írta:Nem,de csak ugy kaptuk a semmiert.Amolyan bonusz penz, amiert kineveltunk ennyi remek futballistat.(A nevelesukbe fektetett penzt visszakaptukmessideco írta:Szerintem ez aprópénz![]()
Kb 900ezer dolcsi egy játékos fizetésének az ötöde. Szerintem sokra nem megy vele a klub...)
Nem,de csak ugy kaptuk a semmiert.Amolyan bonusz penz, amiert kineveltunk ennyi remek futballistat.(A nevelesukbe fektetett penzt visszakaptukmessideco írta:Szerintem ez aprópénz![]()
Kb 900ezer dolcsi egy játékos fizetésének az ötöde. Szerintem sokra nem megy vele a klub...
Ez így van. Nem tudom honnan vették ezt a számot az is lehet csak rosszul írták.Andris írta:nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846
86.000Az szép... csak így tovább!
szerk.: Azért az szép, h a HSV 57.000es stadionja, majdnem mindig megtelik...
86 fölött szerintem egy kezemen megtudom számolni, hány meccs volt a teljes 2010es naptári évben, nemhogy bajnokin, nemhogy átlag.
Idén pl csak az el clasico járt felette, egyébként 75 sincs idén valszeg az átlag.