Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pedig legalább 3x át szoktam néznibalinteer írta:Én mindig teszem, de a meccsszámokat a hivatalos oldalról írom, hátha véletlen rosszul írja be valaki mint most.![]()
Jövő héten jönni fog!
Én mindenkiét feladom mióta tippelek a sajátomat kihagyva de csak 2,5+visca el barca írta:amugy rajtam kivul van vki aki fel szokta adni a szelót?![]()
csak mert elírtam egy számot és csodálom h senki nem vette észre
kriszé nem 13338 V (0.5+)
hanem 13340 V (2.5+)
Unibeten fogadok, de ott sincs.visca el barca írta:azoktól kérdeznék akik a neten játszanak. végignéztem az összes nagyobb oldalt, de sehol nem találtam a kedvenc fogadási formámat, azaz a végkimenetel+gólszám kombót. egyedül a bwinen meg a bet365-ön volt, de előbbin csak 2.5, 3.5 under/over verzióban, utóbbinál meg csak a 2.5 tényleg nincs ilyen sehol?
Most otthon játszanak.visca el barca írta:mondjuk a legutóbbi 8 idegenbeli meccsük mind X lett, ez minden csak nem kaotikuskanty írta:abszolút kaotikusak
mondjuk a legutóbbi 8 idegenbeli meccsük mind X lett, ez minden csak nem kaotikuskanty írta:abszolút kaotikusak
ezek azok a meccsek amiket én mostanában csont nélkül behúzok H 3.5 mínuszra és aránylag egész jó számban jönnek ilyen 2.5x oddsokértcsababarca írta:Espanyol-Bilbao X
Atalanta-Bologna X