Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De legalább egy gólt rúghattatok volna.Gareth Tello írta:Hát ez óriási égés volt megint. És nem az a gáz, hogy ötöt kaptunk, hanem az, hogy akkor is kaptunk volna ennyit, ha végig tizenegy emberrel játszunk.
0-6 ra egy 0-5... AVB-nek szerintem annyi.
Suárez meg eszméletlen.
1. Teljesen mindegy, ugyanúgy 0 pontot szereztünk.Gareth Tello írta: 1. Ti legalább rúgtatok is pár gólt, mi viszont le lettünk nullázva... De gondolom, így is hatalmas érzés lehet.![]()
3. Középen rendben vagytok alapvetően, mondjuk ha kidől a Mertesacker-Koscielyn-Vermaelen hármas egyik tagja, akkor a rotálás mint olyan lehetetlenné válik azon a poszton. Egy ST viszont mindenképpen kell, Giroud nem rossz, de elég nagy felelőtlenség lenne a Giroud-Bendtner párossal nekiindulni a tavaszi szezonnak.
Mertesacker leszedte Özil fejét: https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp" target="_blank
Wilshere véleménye a Cityről: KATT
Köszi, azért ez is segítség, mert Vertonghem, Chirches duó távollétével nem voltam tisztában, csak Sturridge van meg, hogy nem játszik egy darabig.Gareth Tello írta:Nyerünk.
Komolyra fordítva a szót, igazából nem ajánlanám, hogy bármit is tegyél erre a meccsre, mert közhely ugyan, de itt tényleg bármi megtörténhet. Mellettünk szól, hogy
- a 0-6 óta egyre jobb formában játszunk
- mi leszünk hazai pályán
- a Poolnál nem lesz Gerrard és Sturridge
Viszont
- a Poolnak van egy Suáreze, aki akármikor képes eldönteni egy meccset
- a védelmünk legmegbízhatóbb tagja (Vertonghen) sérülés miatt hiányozni fog
- elképzelhető, hogy Chiriches sem épül fel, ez esetben pedig a védelmünk finoman szólva sem lesz stabil (Walker-Dawson-Capoue-Rose?...)
Ha muszáj lenne választani, akkor azt mondanám (félig elfogultságból, félig nem), hogy Spurs-győzelem, de mondom, ezen a meccsen tényleg bármi lehet.
(Sokat tehát nem tudtam segíteni.)
Nyerünk, ez biztos.Alcantara írta:A mai Tottenham-Liverpool meccshez kérnék egy kis esélylatolgatást "elfogulatlanul" a Spurs csapat rajongójától.Némi támpont lenne a tippmixhez.
1. Ti legalább rúgtatok is pár gólt, mi viszont le lettünk nullázva... De gondolom, így is hatalmas érzés lehet.Game90 írta:(GT, most már tudom, hogy mit érezhettél)
Viszont ha verjük a Chelsea-t (ha-ha), akkor "belefért" ez a mai vereség.
Egy RB/CB és egy ST kell januárban.
Mondjuk ettől eltekintve a másik oldalon Giroud a cipőjét sem köthetné be még így se, és ez is a nagy baja szerintem idén az Arsenal-nak.Gareth Tello írta:
Negredo meg mondjuk belőhetett volna a gólja előtt legalább egy ziccert a kettőből, ettől eltekintve azért neki is remek szezonja van eddig, nem vártam volna ezt tőle.
+1Gareth Tello írta: Nálam a bajnoki cím egyértelmű esélyesei
lennének, ha ezt a formájukat nem csak otthon tudnák hozni.
Hihetetlen, mit alakít hétről hétre, most is nagyot játszik Silvával meg a többiekkel... Elképesztő. (Annyira nem lenne rossz, ha elhoznánk.Stalkyard írta:Egyébként az jutott eszembe, hogy Agüero mekkora istentelenül nagy spíler lett "szép csendben"? Nálam Top 3 csatárban simán benne van jelenleg a világon. No de Negredo se kutya, csak úgy mellékesen...
+Negredo, NasriGareth Tello írta:Ez a Yaya-Silva-Agüero hármas még mindig nagyon durva.
Igen, ez volt a kulcs, ellenünk nem annyira jöttek fel a támadásokkal, így kevésbé voltak lendületesek a kékek. Amúgy Oviedo hatalmas meglepetés nekem eddig, remekül pótolja Baines-t.Game90 írta:Az Everton-ban Oviedo és Coleman is nagyon fel volt tolva, így a pálya közepén létszámfölényben voltak, erre pedig Wenger csak későn reagált.
Özil-t inkább úgy jellemezném, hogy ingadozó. De egy kis pihenés ráférne, mert nagyon sokat játszott mostanában (és tudjuk, ő csak egy 60 perces focista).
Január 1. Cardiff otthon, január 5. Tottenham otthon, január 13. AVilla idegenben. Ebből kiindulva szerintem nem fogunk pihentetni.