Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guti-Zidane-Baptista.....akármelyik képes rá...Enrique írta:Ez bizony így van. És amíg madridban nincs csapategység, addig lehet várni a csodát.
1általán, ki fogja össze a középpályát? Ki a kapocs a védelem és a csatársor között???
Na ilyen nincs a madridban, ami óriási hiba.
Nem rossz csapat,egy ezüst összejöhet a bajnokságban.....Swineherd írta:Luxa így fog felállni a jelenlegi keret szerint:
--------------------Casillas---------------
Salgado---Woodgate--Helguera-----RC
---------------Gravesen-----------------
Beckham-----------------------Baptista
---------------Zidane-------------------
--------Ronaldo-------Robinho---------
Woodgate csak egy idő után....
Diogo meg majd kiszorítja Salgado-t szerintem...
az egó nem kétség, hogy hol nagyobb....etónál van rendesen...Boixos írta:ezt nem is vitatnám. de addig nincs probléma, amíg jön a samu, h megnyírbálja kicsit károlyunk egóját.
Tetszik ez a Woodgate-Helgéra páros.Csak az a baj hogy ott van az a gyökér grávézen akiből kinézem hogy simán felrugja a játékosunkat akár utolsó emberként is.Swineherd írta:Luxa így fog felállni a jelenlegi keret szerint:
--------------------Casillas---------------
Salgado---Woodgate--Helguera-----RC
---------------Gravesen-----------------
Beckham-----------------------Baptista
---------------Zidane-------------------
--------Ronaldo-------Robinho---------
Woodgate csak egy idő után....
Diogo meg majd kiszorítja Salgado-t szerintem...
Diogo-t majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle...Boixos írta:a diogo gyereket nem ismerem, lehet, h ő volt a hátvédkirály odahaza, de a salgado nagyon gyenge, már akkor el kellett volna zavarni, amikor a juve szórt ki titeket pár éve a BLből, csak utána a hierro vitte el a balhét. helguera, hááát, sztem a presas sokkal jobb nála, ezzel asszem mindent elmondtam. robi karlosz meg már nem olyan, mint régebben.
Hmm.....Swineherd írta:szerintem így kéne:Mr. Master írta:szóval szerinted a legerősebbet. De ha az nem egyezik a luxa által kezdőnek ítéltnek, akkor azt is leírhatod.
------------------Casillas------------------
Salgado----Diogo----Helguera-------RC
---------------------------------------------
--Robinho---Gravesen--Pista----Zidane-
---------------------------------------------
----------Ronaldo--------Owen-----------
szerintem így kéne, de Woodgate is ott van, csak nem tudom, hogy mi lesz belőle...Boixos írta:a hátvédsor nagyon gyenge. ha ez marad, most sem fogtok üres kézzel hazamenni tőlünk.
Meg hát..látod én is hogy csinálom, pedig az alapgondolat ugyanaz.Boixos írta:bucinho, szerényebben! meg lehet ezt másképp is fogalmazni
Minden barcás véleményét egy mondatban (méghozzá az általa írt elsőbenLG írta:De a lényeg tomoren benne volt!Vito írta:Bucinho mellőzte a kötelező köröket! rögtön a közepébe!
szerintem így kéne:Mr. Master írta:szóval szerinted a legerősebbet. De ha az nem egyezik a luxa által kezdőnek ítéltnek, akkor azt is leírhatod.
De a lényeg tomoren benne volt!Vito írta:Bucinho mellőzte a kötelező köröket! rögtön a közepébe!