Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem. Amikor Torres kapta a labdát, akkor volt lesen, de akkor sem azért, mert valamit elrontott, és lesre futott.
pár éve még les lett volna, nem egy ilyen gólt fújtak vissza.
Nekem nagyon nem jött át az ő jó focija.
Tisztelem a véleményed, de nem értek veled egyet .Andris írta: ↑2022.01.24. 13:47:48Na akkor kénytelen vagyok ezt is pontról pontra venni:drobika írta: ↑2022.01.24. 13:33:17De Jong ha nincs eszméletlen nagy lesen az indításkor, amiből aztán a helyzeti előnye is lett, akkor ez nem gól...Szerencsére másfelé volt az indítás, de ha ő kapja.. méterekkel elkalandozott lesen a fiú. Furcsa fintora a sorsnak, hogy épp ő lett a nyerő ember, mert konkrétan ha osztályozni kellene a 10-es skálán, akkor nem lehet tőöb 3-masnál. Jóindulattal.
1. Ha De Jongnak nincs helyzeti előnye, akkor is jó eséllyel gól, mert Alba kiváló passza Ferran T beindulására jött, amivel már ő maga is tökéletesen tiszta helyzetben volt. Ha nincs ott Frenkie, befejezi saját maga.
2. Nem méterekkel kalandozott lesen a fiú, hanem egy egészen kiváló beindulást mutatott be, épp csak nem jött a passz még az Alba előtt labdát birtokló embertől.
3. Szerintem kifejezetten jól játszott az elmúlt hónapokban mutatott játékához, és sok csapattársához képest is. Kevés labdavesztés, sok túlerővel szembeni labdamegtartás, és kifejezetten örömteli módon sok megindulás felfelé, akár labdával, akár anélkül.
Nagyon ajánlom, hogy minimum az egész akciót nézd vissza, de sokkal inkább a meccset is, kicsit jobban figyelve, mit játszik a holland srác. Nem volt extra, de szerintem egyáltalán nem volt rossz.
Régen mennyi ilyen gólt rúgtunk, hogy valaki így kolbászolt ott lesen, és nem is foglalkoztak vele.
Volt egy szép megindulása fél pályától és egy komoly helyzete, plusz ugye a gólja, ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a meccs legjobbja. Szerintem vele Desttel és ha ügyesebben fogunk focizni Eric Garciaval nem lesz gond. Gavi és Pedri szintén képes jó teljesítményre. A három öreg is hoz egy elfogadható szintet. Szóval lassan van tizenegy használható játékos. Ha ez összejön megindulhatunk felfelé.Andris írta: ↑2022.01.24. 13:47:48Na akkor kénytelen vagyok ezt is pontról pontra venni:drobika írta: ↑2022.01.24. 13:33:17De Jong ha nincs eszméletlen nagy lesen az indításkor, amiből aztán a helyzeti előnye is lett, akkor ez nem gól...Szerencsére másfelé volt az indítás, de ha ő kapja.. méterekkel elkalandozott lesen a fiú. Furcsa fintora a sorsnak, hogy épp ő lett a nyerő ember, mert konkrétan ha osztályozni kellene a 10-es skálán, akkor nem lehet tőöb 3-masnál. Jóindulattal.
1. Ha De Jongnak nincs helyzeti előnye, akkor is jó eséllyel gól, mert Alba kiváló passza Ferran T beindulására jött, amivel már ő maga is tökéletesen tiszta helyzetben volt. Ha nincs ott Frenkie, befejezi saját maga.
2. Nem méterekkel kalandozott lesen a fiú, hanem egy egészen kiváló beindulást mutatott be, épp csak nem jött a passz még az Alba előtt labdát birtokló embertől.
3. Szerintem kifejezetten jól játszott az elmúlt hónapokban mutatott játékához, és sok csapattársához képest is. Kevés labdavesztés, sok túlerővel szembeni labdamegtartás, és kifejezetten örömteli módon sok megindulás felfelé, akár labdával, akár anélkül.
Nagyon ajánlom, hogy minimum az egész akciót nézd vissza, de sokkal inkább a meccset is, kicsit jobban figyelve, mit játszik a holland srác. Nem volt extra, de szerintem egyáltalán nem volt rossz.
Na akkor kénytelen vagyok ezt is pontról pontra venni:drobika írta: ↑2022.01.24. 13:33:17De Jong ha nincs eszméletlen nagy lesen az indításkor, amiből aztán a helyzeti előnye is lett, akkor ez nem gól...Szerencsére másfelé volt az indítás, de ha ő kapja.. méterekkel elkalandozott lesen a fiú. Furcsa fintora a sorsnak, hogy épp ő lett a nyerő ember, mert konkrétan ha osztályozni kellene a 10-es skálán, akkor nem lehet tőöb 3-masnál. Jóindulattal.
A tegnapi meccsen nagyon gyenge volt a csapat. Az Alavesnek veszélyesebb támadásai voltak, még a hátrafelé lévő passzokba is sikerült belelépni. Szóval nagyon kíváncsi leszek az Atletico elleni meccsre, hogy mire leszünk képesek. Ilyen rosszul, már régen játszott a csapatRivaldo11 írta: ↑2022.01.24. 10:15:19Ahogy tegnap is írtam, vért fogunk izzadni a Bl helyért, de meglesz. Az pedig adhat majd a nyárra egy jó alapot, és ha a gazdasági szénánk is úgy áll majd, és hozhatunk legalább 3 minőségi játékost, lehet itt ütős csapat a következő szezonra. De addig kemény munka, és sok szenvedés. A szurkolóktól pedig sok sok türelem.
hányszor leírtam már ezt! nagyjából ott kezdődik, hogy az edzésen körbe állnak és passzolgatnak és ott végződik, hogy nem tudnak 10 méternél hosszabban passzolni, de nem is látnak tovább, aztán még hozzá jön, hogy egy aktív játék bizony megterhelő mentálisan és fizikálisan is és egy Alba a meghúzott fizujával a büdös életben nem fogja ezt felvállalni. 10 ből úgy passzol hátra nyolcszor, hogy két lépést se kelljen megtenni. valóban látom én is hogy Xavi próbálna hosszú passzokkal operálni, de azok lassúak, pontatlanok és szinte mindig üresen álló embert céloznak és hogy az átok be teljesüljön ha mégis célt ér a fiunk lép vele kettőt és vissza passzol valahová, mert előre?! nos az zűrös... sietni kéne , netán átmenni egy védőn!vinszentvega írta: ↑2022.01.24. 08:29:59Kicsit védem Torrest, szerintem ő inkább jobb szélső, mint balos. Albával nagyon nem értették meg egymást. Viszont F.DeJong nagyon elkapja és érzi ezeket a gyors bemozgásokat a 'vonalak mögé', csak egyetlen gond az, hogy Se Piqué, se Busi(Pláne Alba) nem passzolja oda ilyenkor. Szerinem egy meccsen legalább tizszer beindul Frenkie, de soha nem kap labdát belőle. Pedig mind 1v1 szitut hozna ki a kapussal szemben. Nem értem, hogy ezeket miért nem lehet megjátszani ilyenkor? Annyira órdítanak(legalább is a képernyőn keresztül). És pont ugyanez volt Griezzmannal is.. Rengetegszer csinálta meg magának a helyet az ilyen beindításhoz, de soha a büdös életbe nem kapta meg így...
Ha én látom ezt, egy szakértő embernek is kellne és mégse használjuk ki őket... Értem én hogy ha úgy nézzük ezek az egyenes indítások a 16 os vonalához, nem a barca 'fémjelzett' taktika része. De könyörgöm, mikor veszik észre, hogy nem az a 'trükk' ha a beinduló nem kap labdát'cselből' hanem inkább visszapassz, hanem épp ellenkezőleg, az lenne meglepetés ha ezeket megjátszanák. Ez, és még több ilyen dolog van szerintem, amit be kellene jobban vetni, mert teljesen kiismerhetőek vagyunk.Nincs semmi hírtelen, meglepetés elem a játékunkban jelenleg....