Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem volt semmi, mikot Tachinardi "kiálítatta" RonaldotBoixos írta:télleg, a takinárdi! de be voltam gyufázva, amikor szóbakerűlt nálunk a télen! na ő még nagyon sunyi, és mindig szétteszi a kezét ilyen tök ártatlan képpel, mintha nem is tudná, h mi van. közben az áldozatért meg kűzdenek az orvosok...
egyébként a gennaronál a gattusora gondoltam. LG haverja, mint minden interesnek.
O is 1 kapitális paraxt.Boixos írta:a gennaro haverodat kihagytad
tudom, már mondtad...Boixos írta:azért mexikói királyotok nektek is volt Swin. ő nálam az abszolút kedvenc. még most is ökölbeszorul a kezem, amikor írok![]()
elég nehéz így gépelni..
Ez már tiszta FutbalistafeleségekMr. Master írta:tudniiillik csapattársak közt is elég ciki ha a zuhanyzóban valakinek mindig áll a bré...Boixos írta:le lehet buzizni a maxit, de hát nem ő borotválta a szárát a meccsen, hanem a guti... és akkor ki tudja, h mit csinált még az öltözőben?
Hát azért amit Osasunában adtak neki az se volt semmi.Szerinte azért börtönt kéne adni.Egyébként is Márquezt is bántják elég soxor.De ha valaki agresziv a Barcából az inkább DecoSwineherd írta:csupán olyan, mint az összes mexikói...sőt, ami elmond elég sokatKitfisto írta:Márquez szerintem meg nem agreszív.
Ne szorínnnal gyere.Ez a grávésen egy akkora gyökér hogy nincs keresni valója a pályán.De ezt majd te is belátod swineherd.Márquez szerintem meg nem agreszív.Swineherd írta:Sorín, na az egy vadparaszt, de Gravesen messze nem az...Marquez sem piskóta kben....