Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem töltök semmitMarci írta:ha véletlenül töltesz közben, akkor lehet, hogy az az oka a dobálásnakkatalunya írta:ezt komoolyan nem hiszem elbelépek msn-be és magától kilép folyamatosan sztem ez vírus
az iet h lehet kitörölni vagy valamit csinálni me ezt nem bírom
ha véletlenül töltesz közben, akkor lehet, hogy az az oka a dobálásnakkatalunya írta:ezt komoolyan nem hiszem elbelépek msn-be és magától kilép folyamatosan sztem ez vírus
az iet h lehet kitörölni vagy valamit csinálni me ezt nem bírom
Azaz, köszönöm!rszergej írta:Csontdaráló.Lionel85 írta:Van egy amerikai futball-témájú film, aminek asszem Nelly rapper az egyik szereplője. Ő alakítja az egyik játékost, aki gyorsan fut. Nem tudja valaki mi a címe a filmnek?
Csontdaráló.Lionel85 írta:Van egy amerikai futball-témájú film, aminek asszem Nelly rapper az egyik szereplője. Ő alakítja az egyik játékost, aki gyorsan fut. Nem tudja valaki mi a címe a filmnek?
Csökkentett módban indulsz és valami Cleaner progit futass le CCleaner vagy ehhez hasonlót. Múltkor volt egy ilyen géppel dolgom, de a progi amit használtam nem emlékszem mi volt..:Poldi:.. írta:ezt a "nézd meg a képet blablabla.." msn-vírust hogyan lehet eltávolítani, pls.
Pár arc a nyugatiban a hígítóra esküszikelbandi írta:Nem tudja valaki honnan lehetne habszifont szerezni,rendelni olcsón?
kösziEl fanático írta:Bármelyik edényboltba bemégy és veszelvagy érdemes még megpróbálkozni az ismerőseid körében kérdezősködni, mert régebben minden háztartásban volt, hátha valakinek a nagyija elpasszolja, esetleg piacon nézheted meg - ott mindig van " kacat árus" hátha....
Kösz szépen, király vagy!palesz77 írta:Cak ilyet találtam:Messidona10 írta:Helló mindenkinek! Fel szeretném eleveníteni a sikerszezont... Egy olyan összeállítást keresek, amiben benne van a csapat összes gólja, mindegyik sorozatból. Ha valaki tud ilyet, legyen szíves írja meg nekem!
liga 1., liga 2., kupa, Bl
Ez meg elvileg az összses egyben, csak gondolom nincs ismétlés, mert "csak" 11 perc...
remélem a sikerszezon a 2008/2009- es neked, emrt ezek abból vannak
Cak ilyet találtam:Messidona10 írta:Helló mindenkinek! Fel szeretném eleveníteni a sikerszezont... Egy olyan összeállítást keresek, amiben benne van a csapat összes gólja, mindegyik sorozatból. Ha valaki tud ilyet, legyen szíves írja meg nekem!
Az ilyen százlábú-féle, ilyen nálam is szokott lenni gyakran, pedig van takarítva a szobám.barca_bome írta:Fú a multkor mászott a szőnyegen a szobámba valami vörös hátú soklábú bogár. De iszonyat gyorsan és beleolvadt a szine a szőnyegbe és mig elszaladtam papirért, hogy agyonnyomjam, addigra elmászott. Felforgattam a szobámat, de sehol se találtam. Alig tudtam aludni, másnap az volt az első dolgom, hogy kitakaritottam a szobámat, kiporszívóztam, de nem lett meg a bogár.
nekem is vannak félelmeim...MichaaBee írta:Nem vagy egyedül.Én például nagyon félek a nagyobb rovaroktólÉn azóta nem bírom őket, mióta egyszer felébredtem hajnali 3-kor és az ágyam mellett a falon mászott egy 2 cm-es jószág (pók volt egyébként), aztán amikor megpróbáltam leütni, akkor Usain Boltot megszégyenítve leszaladt az ágyam alá.
Alig tudtam visszaaludni...
Bármelyik edényboltba bemégy és veszelelbandi írta:Nem tudja valaki honnan lehetne habszifont szerezni,rendelni olcsón?
Nem vagy egyedül.Én például nagyon félek a nagyobb rovaroktól
Ne röhögj! Kuloulrofóbia, vagyis félelem a bohócoktól.Hunter91 írta:Attól függ milyen problémád van.nagyjudit89 írta:Van köztetek olyan, akinek volt valamilyen fóbiája, de sikerült leküzdenie? Ha igen, az kérem mondja meg hogyan!