Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM TE ISTEN VAGY!csaNii' írta:BarcaRulez kérése
Értelek, majd legközelebb feldobom valamivelcsaNii' írta:Nemrossz, de amikor a képed kicsinyíted nyomd a Shift-et és akkor az arányok megmaradnak. A háttér nemrossz de üres az egész, adj hozzá vmit.
Igen valahogy úgydavidvilla77 írta:Hát lehetgygerike írta:Sztem ugy értette hogy ami mostvan neki meg amit te csináltál "összedolgozni"majd kiderül
Hát öö akkor inkább csinálj egy másikat ha nem gond és akkor az én elképzeléseim szerint lesz megcsinálva... Szal Xavi a központ mögötte pedig hasonló háttér mint most van esetleg ugyanezdavidvilla77 írta:18Barca99 írta:Messithebest írta: Köszönöm mindenkinek!
Hát ha tetszik akkor viheted, vagy csinálhatok másikat is, de az időbe telik
??? Ez mekkora baromság... Te talán addig nem használtál csak saját rendert, amíg azt nem mondták, hogy "na, mostmár dolgoztál annyit a siggel, hogy más rendereit használhasd..."?csaNii' írta:@lui1698: ha máskor ilyen siget csinálasz akkor a rendert magad csináld, tudom, hogy aki csinált az megengedte mindenkinek hogy használja, de így te alig dolgoztál vele valamit..
Direkt válogattál olyan képeket, mintha mindegyikük egytől-egyig részeg lenne...?Ilúvatar írta:Pár órával ezelőtt készítettem ezeket:
![]()
Hát ha én azt tudnám.. már leültettek volna zaklatásértIlúvatar írta:Capon, Nincs mit, de mi a neve ennek a csajnak?
Írtam is, hogy nem én csináltam a rendert. Egyelőre még 1-2 egyszerűnek mondható effekt vagy művelet is gondot okoz, rendert készíteni meg még rohadt béna vagyok.csaNii' írta:@lui1698: ha máskor ilyen siget csinálasz akkor a rendert magad csináld, tudom, hogy aki csinált az megengedte mindenkinek hogy használja, de így te alig dolgoztál vele valamit..