Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, utóbbira még véletlen se gondoltamlui1698 írta: Kalória pluszt kell összehozni, lehetőleg normális kajából, mellette edzeni se árt.
Ögyél Rolikám, ögyél.soadroli írta:Nagy gyúrósok! Viszonylag vékony testalkatra, semmi por és egyébb cucc nélkül, hogy a legkönnyebb izmot felszedni?
Azt szerintem a vérplazma adásért kapod. Azt pénzért lehet adni. Jó üzlet külföldön...sjd írta:Én ilyenre úgy járok, h még pénzt is kapok érteCsacsMate írta: Érdekes módon most küldtem el a szüleimet egy kezelésre, amiben a saját vérüket juttatják vissza a szervezetükbe megfelelő kezelés után, hogy ne rakódjon le benne semmi zsír, és feloldja a koleszterinraktárakat... Szerinted reklámozzák valahol ezt a kezelést, amikor már több EZER évre visszamenőleg is alkalmazták az ókorban?![]()
(csak mondjuk a vérplazmát ott kell hagyni hozzá)
Én ilyenre úgy járok, h még pénzt is kapok érteCsacsMate írta: Érdekes módon most küldtem el a szüleimet egy kezelésre, amiben a saját vérüket juttatják vissza a szervezetükbe megfelelő kezelés után, hogy ne rakódjon le benne semmi zsír, és feloldja a koleszterinraktárakat... Szerinted reklámozzák valahol ezt a kezelést, amikor már több EZER évre visszamenőleg is alkalmazták az ókorban?
sjd írta:Na pont ez az az arrogancia meg klikkesedés, amiről mindenki beszél, bejön ide az ember, ír valamit, és egyből le van hurrogva a sok "nagyokos szakértő" által![]()
Más kávéház, nem is mondtam, hogy ugyanaz, de amikor azt mondom, hogy egyiket se szedném, akkor egy kalap alatt vannak. A szteroidok terén (anabolika pl.) akkor gondolom egyetértünk, ezért csak a "mezei tápkiegekről" írok most.shutterisland írta:mert a tejsavó fehérje mi az isten ? a szójafehérje mi ? a tojás alapú fehérje készítmények mik ? a tej alapú fehérjék mi ?Igen, lusta. A fehérjeport egy kalap alá venni a hússal meg hülyeség. A hús természetes étel, fogyasztása mindenki számára nagyon fontos.
az aminosav mi ? a glutamin mi ?
a c vitamin mi ? a különböző vitaminpakkok mik ? az omega3 micsoda ?
ezek mik ? műanyagok vagy textilárú ?
a legtöbb tápkieg természetes, az emberi test és izomzat számára alapvető dolgokból áll, és megtalálható valamilyen mennyiségben az ételekben is.
te kevered a táplálékkiegészítőket a szteroidokkal.
persze vannak az ilyen-olyan NO fokozók, hormonális készítmények, stimulánsok meg amcsi hiper-mega-szuper készítmények is a tápkiegek között, amelyekben valóban vannak más dolgok is.
de az más kávéház.
mert a tejsavó fehérje mi az isten ? a szójafehérje mi ? a tojás alapú fehérje készítmények mik ? a tej alapú fehérjék mi ?Igen, lusta. A fehérjeport egy kalap alá venni a hússal meg hülyeség. A hús természetes étel, fogyasztása mindenki számára nagyon fontos.
Igen, lusta. A fehérjeport egy kalap alá venni a hússal meg hülyeség. A hús természetes étel, fogyasztása mindenki számára nagyon fontos. Normál, kiszámolt diétás táplálkozás mellett hatékony edzéssel mindenki elérheti az általa kívánt lapos hasat és izmos testet. Nyilván tovább fog tartani, mint aki fehérjeporozik, csak éppen tartósabb lesz a hatása, nem fog rögtön leereszteni az izma, ha abbahagyja az edzést és ami a legfontosabb, nem fogja halálra dolgoztatni a veséjét. Középiskolai biosz rémlik?sörvirsli írta:Lusta aki ilyet használ?
Akkor ennyiből ne szedjél fehérjeporokat,sőt húst se egyél,meg úgy általában semmit sem.
Az az igazán kemény aki a levegőből épít izmot vagy szálkásít le,nem?
Nem csodaszer, hatékonyabbá teszi az izomnövekedést és ezzel egyidejűleg megannyi káros mellékhatást kifejleszt. Anabolikus szteroidokat hadd ne kelljen bemutatnom, bár az gondolom nincs benne minden tápanyagkiegészítős cuccban. De ez a rakat többletfehérjepor úgy tönkreteszi a vesédet, hogy 40-50 éves korodban nézheted majd magad. Nem ahhoz lett az a szerv kitalálva, hogy öntsék bele a fehérjeport, durván túldolgoztatja. Az így szerzett izom pedig hamar elsorvad, ha egy idő után nem edzel, viszont a veséd nem áll már helyre.Ezek egyike sem csodaszer,csupán hatékonyabbá teszi az emberi gépezetet (mint ahogy különböző fehérjék,kreatinok,stb)megfelelő diéta és életvitel mellet senkiből sem csinál terminátorokat...
Aki hasrol elakarja a zsirt tuntetni az gondolom tudja hgy a dieta alap. Ezert nem is irtamlui1698 írta:Hasra edzhet míg szét nem szakad, ha nincs rendben a kajája.Legkisebbtobi írta:Edzen hasra meg fusson azt csokolom. nem kell 6 fele tapkieg a hashoz
Hasra edzhet míg szét nem szakad, ha nincs rendben a kajája.Legkisebbtobi írta:Edzen hasra meg fusson azt csokolom. nem kell 6 fele tapkieg a hashoz
sörvirsli írta:Heti 4-6 x 40 perc kardió (mérséklet tempójú futás,pulzus legyen max 160 körül)reggel éhgyomorra, előtte mehet 2gramm L-Karnitin majd 15 perce rá 10-15 gramm BCAA az izommmegőrzés céljából,aztán kb 15 perc és mehet a futás.davi10 írta:Szeva!
Na lenne egy olyan problémám, hogy a hasam felső része szépen kockás, de lent meg gömbölyödik
Szóval mit ajánlanátok, hogy ledolgozzam? Sportolok heti 4x + tesi órák a suliban, szal nem vagyok egy egész nap tv előtt hízó gyerek.
Ha jól tudom a felülés nem fogyaszt, csak erősíti alatta az izmot.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne megköszönném (futás, abból kocogás v inkább sprint stb.)
Ne egyszerre vedd be a kettőt mert felszívódásbeli gondok lehetnek.
Ha bírja a szíved akkor mehet valami termogén zsírégető is, a Yohimbe tartalmúak a legjobbak. PL Lipo 6: ebben van még shyneprine,gugulsterone meg koffein is amik szinté jók kis stimulánsok)
Utána turmix 40-50 gramm fehérjével meg olyan 40-50 gramm CH-val (mondjuk darált zabpehely).
Sok sikert!