ma akár ki is derülhet, hogy mi a helyzet...
Azóta sem villogott. Tavaly pont ilyenek voltunk mi is, egyik meccsen gála, másik meccsen WTF és kiszívunk bárkitől.Stalkyard írta:Mondjuk minket szépen kiejtett tavaly.Tivadar6 írta: Dybala pedig tovàbbra is wtf kategòria, legalàbb az emberhátrànyt elèrte, ha màr màst nem....![]()
Mondjuk minket szépen kiejtett tavaly.Tivadar6 írta: Dybala pedig tovàbbra is wtf kategòria, legalàbb az emberhátrànyt elèrte, ha màr màst nem....
Igen, egy újabb BL győzelemmel szinte garantáltan behúzza az Aranylabdát is, esetleg, ha Messi vmi elképesztő teljesítménnyel VB győzelemre vezeti Argentínát, akkor lehet esélye.MatsMessi írta:Sajnos egyebkent kezd realis lenni. Lovi itt a BL-ben sorra a golokat, kozben meg a bajnoksagban is azert ott van mar Messi mogott. Egy esetleges BL cimnel 100 szazalek, hogy megkapja. Es mar az sincs messze nekik, mert ez mar elodonto.PCsabi írta:A
R
A
N
Y
L
A
B
D
A
Az Mandzukicéktm írta:Vajon a Puskas dijat merik masnak adni majd?:)
Szerintem a city megtudná fogni őket ,a védelmük egy nagy átjáróház eléggé feküdne a stílusuknak.Sinya22 írta:Ebben a körben is szerettem volna már klasszikust,a következőben meg még inkább. Legutóbbi 3 bajnokit lehoztuk a Bernabeuban,EV-vel a padon szerintem megfognánk őket 2 meccsen,más tényleg nem fogja megállítani,játszottak már minden naggyal(Bayern,Juve,Tico,PSG) többször is,mindig bedarálják az ellent valahogy.A Bl-ben tényleg nagyon pörögnek,és ott a szerencse is Ronaldo mellé áll. Remélem nem az lesz hogy ők megkapják a Bayernt mi meg a City-t aztán kiesünk mielőtt összetalálkoznánk
Sajnos egyebkent kezd realis lenni. Lovi itt a BL-ben sorra a golokat, kozben meg a bajnoksagban is azert ott van mar Messi mogott. Egy esetleges BL cimnel 100 szazalek, hogy megkapja. Es mar az sincs messze nekik, mert ez mar elodonto.PCsabi írta:A
R
A
N
Y
L
A
B
D
A