Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez 100%anagonzalez7 írta: de ha nem jössz akko sem fogsz senkinek hiányoznisztem...!
a foci.hu-ra nem megyek.Maxi írta:És ide mikortól kezdesz el nem járni?Kitfisto írta: Mostanában nem is írok.De sztem már nem is fogok oda többet járni.Már soha többet.
ez is igazCharlie írta:Barcás nagyarc,nem baj,kellenek ilyenek.jó akko ahogy Swineherd mondaná eszmét cserél!csak néha eltúlozza....de mind1 ő ilyen!
C.
jó akko ahogy Swineherd mondaná eszmét cserél!csak néha eltúlozza....de mind1 ő ilyen!Charlie írta:Ahányszor balhé van,és szólnak itt,én átmegyek olvasgatni,de az a srác sztem nem tűz ott össze senkivel.anagonzalez7 írta:vmi összetűzése mindig van!én elhiszem h ki nem állhatja a Real de azért nem kéne olyan csúnyán beszólni h ilyen meg olyan [auto_cenzúra] a Real!ami egyébként nem is igazmert lehet h az utóbbi 2 évben semmit nyertünk semmit de akko sem vagyunk szarok!mert nem véletlenül van 29 bajnoki címünk és a többit had ne soroljam...egyébként én soha nem mondanám a Barcara h [auto_cenzúra]!mert 1:nem igaz;2:tisztelem annyira a legnagyobb riválist h nem szarozom le!!!ez a véleményem...
C.
Ahányszor balhé van,és szólnak itt,én átmegyek olvasgatni,de az a srác sztem nem tűz ott össze senkivel.anagonzalez7 írta:vmi összetűzése mindig van!én elhiszem h ki nem állhatja a Real de azért nem kéne olyan csúnyán beszólni h ilyen meg olyan [auto_cenzúra] a Real!ami egyébként nem is igazmert lehet h az utóbbi 2 évben semmit nyertünk semmit de akko sem vagyunk szarok!mert nem véletlenül van 29 bajnoki címünk és a többit had ne soroljam...egyébként én soha nem mondanám a Barcara h [auto_cenzúra]!mert 1:nem igaz;2:tisztelem annyira a legnagyobb riválist h nem szarozom le!!!ez a véleményem...
értelmeseket írt, vehemenciát pedig nem tapasztaltamBoixos írta:jó gyerek az a songa gyerekigaz néha kicsit vehemens, de nem rossz arc
Hát hallod érdkes alakok vannak nálatok,ez a rögtön anyázás télleg nagyon furcsa.De SonGa mit művel már?Kíváncsi lennék...anagonzalez7 írta:hola mindneki!!
most regeltem!üdv minden barcásnak!
köszi Charlie y Swineherd!télleg csaj vok,rendes,normális olyan szeressünk mindenkit típus de azért nagggyon nagy REAL MADRID fan!reméljük h több súrlódás nem lesz a madridistán
mert néha amit SonGa lerendez!az durva!de mondjuk Cissé is kicsit furi!soha nem tom rendesen reagálni!egyből támad...nem értem mire jó az egymás anyázása!
Legalább kiütközne h ki az akit el lehet meszelni.real_funghi írta:El akartuk kerülni azt, hogy ott szidják egymást az emberek ész nélkül. Néhány fórumozó biztos, hogy ott fejezné be a pályafutását.