Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, az ilyenekre!Vito írta:mire gondolsz?Maxi írta: Mondjuk most nem azért de már most is vannak olyan értelmes hsz-ek mint itt nálunk a kis kedvencünké!Ugye nem kell mondani ki az!van valami hír az AS-en Robinho-ról, lefordítaná valaki?
mire gondolsz?Maxi írta: Mondjuk most nem azért de már most is vannak olyan értelmes hsz-ek mint itt nálunk a kis kedvencünké!Ugye nem kell mondani ki az!
van valami hír az AS-en Robinho-ról, lefordítaná valaki?
Mondjuk most nem azért de már most is vannak olyan értelmes hsz-ek mint itt nálunk a kis kedvencünké!Ugye nem kell mondani ki az!Boixos írta:csak arra utaltam a második mondatom, második felével, h asszem olvastam egyszer nálatok egy olyat, h esze ágában sincs canterának az ilyen szitukat megcsinálni, mert akkor beindulna az a néhány egyorrú, akik arra hajtanának, h minél több hszük legyen. ez nem kizárolagosan a ti problémátok.real_funghi írta:Én úgy tudom, hogy direkt nincs megcsinálva, de lehet, hogy rosszul tudom. Bár múltkor már említették, hogy meg kéne csinálni, de nem nagyon történt előrelépés. Amúgy nekem van rangom.
Valamelyik kedves admin csinálhatna nekem egy külön rangot. Mondjuk lehetne a Jugador de Barca helyett: "Madridista"
csak arra utaltam a második mondatom, második felével, h asszem olvastam egyszer nálatok egy olyat, h esze ágában sincs canterának az ilyen szitukat megcsinálni, mert akkor beindulna az a néhány egyorrú, akik arra hajtanának, h minél több hszük legyen. ez nem kizárolagosan a ti problémátok.real_funghi írta:Én úgy tudom, hogy direkt nincs megcsinálva, de lehet, hogy rosszul tudom. Bár múltkor már említették, hogy meg kéne csinálni, de nem nagyon történt előrelépés. Amúgy nekem van rangom.
Valamelyik kedves admin csinálhatna nekem egy külön rangot. Mondjuk lehetne a Jugador de Barca helyett: "Madridista"
Én úgy tudom, hogy direkt nincs megcsinálva, de lehet, hogy rosszul tudom. Bár múltkor már említették, hogy meg kéne csinálni, de nem nagyon történt előrelépés. Amúgy nekem van rangom.Boixos írta:a hozzászólásaik száma alapján "rangokat" kapnak a júzerek. ez az amit nálatok nem mernek megcsinálni, mert csírák vagytok hozzá. nem mintha akkora dolog lenne egyébként.
Hát előfordul ezRaulito írta:Feladó: retek
Címzett: Raulito
Elküldve: 2005.08.09. 21:57:29
Téma: hy Üzenet idézése
Mit csinálsz itt az Eurobarcán?
Mit keresel itt?
Mennyé a madridistára!!
Barátságos
Neked miért nincs ott? Namind1! Én megyek Loki meccset nézni! Szevasztok!Kitfisto írta:a rangodmadridista_23 írta:Amugy mi a nevem alatt az a Barca B? Rivaldo szurkolóknak.
Hozzászólásaid száma után kapod a rangokat.madridista_23 írta:Amugy mi a nevem alatt az a Barca B? Rivaldo szurkolóknak
a rangodmadridista_23 írta:Amugy mi a nevem alatt az a Barca B? Rivaldo szurkolóknak