manuel írta:Bányász írta:
Most komolyan kérdezem.Te tényleg így gondolod ahogy leírtad?
Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Bányász!!!!
Most itt nem XY igazolássáról van szó,nem mondta senkisem Laporta úrnak hogy ő is adjonki több száz milliókat mint a Madrid az igazolásokra,de egy komunikációs készségnek egy üzletti tapasztalatnak lennie kellene egy elnöknek gondolom én persze!!!nos ez úgylátszik hogy hiányzik az elnök úr asztaláról.Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.Mi pedig akikel eddig elterveztük a jövőt a legalább 8 jelölt közül mint pl.Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano...nos ezek közül talán jó ha egy emberre van sanszunk ahogy a tárgyalások folytatódnak.Ez nem zavarró szerinted??az hogy egyszerüen képtelennek megállapodni bármiben is.
A felsorolásodról annyit,h az újságok írták,h ezek a jelöltjeink.Ezeken kívül még vagy 15 név volt hírbe hozva velünk.Akkor már 23 név és egy igazolás sem.Őrjítő,mi?

Mivel 3-4 playát akarunk szerződtetni,ráadásul valszeg nem annyira a kezdőbe,így azért meg kell gondolnunk,h ki lesz az,akivel többeK leszünk,nem többeN

Ámulhattok a rivális nagybevásárlásán,de ott arról szólt a fáma,h gyorsan a fél kezdőt akarták/akarják lecserélni világelit játékosokra.Intéztek hozzá egy rahedli lovettát és lám összejött.Az ő üzletpolitikájuk ez.A miénk NEM

NYertünk a BL-lel egy kalap lét,nyugodtan lehetne szórni,igaz?HA teszem azt,leesne vhonnan 500 méter juróban,akkor máris megvetetnétek Riberyt 80ért,Villát 50ért,Ibrát 60ért,stb... ,mert bőven belefér.Arra nem gondoltak ilyenkor,h nem így szoktunk mi igazolni.Volt,h nagyobb összegért vásároltunk,de a legnagyobb kiadásaink felérnek a reál 1-1 igazolásával!

Szükségünk van erre?KÉTLEM!
A kommunikációs képességeiről írhatnál bővebben a topicjába,a jelek szerint igen közeli ismerősöd.Ha már az asztalát is láttad
Nehezebb szerintem úgy villámkodni igazolás ügyben,h megfontoltan gondolkodunk.Nem csak a játékos személyének ügyében,hanem az árában is.A császár Perecnél ez annyi:"30 milla?50?70?Ez azz."
Nem szeretnék ilyen kommunikációs képességű Presidentét ide!
Az,h Filipe ügyében rázósabb a dolog,mint ahogy kinézett?!Elvileg 8 körül már majdnem állt az alku,de aztán egycsapásra 20 lett.Kezdődött előlről.És ez nem Laporta töketlenkedése miatt,sztem.Ragaszkodtunk a 8hoz,a másik fél már lement 14re.Ha végül tíz körül megáll,akkor nem volt értelme TÁRGYALNI?Nem sz.rozni,ahogy állítjátok páran,hanem alkudozni.Miért ne hoznánk el 10ért 20 helyett?Oké,h beleférne,de minek többet adni,mint amennyit muszáj?
Nem attól leszünk jövőre jobbak,h nyáron versengünk a madriddal,h ki milyen gyorsan tud igazolni hány embert.Hanem attól,h mennyire ülnek az új playák.Ott van pölö Caceres esete.Nem vált be a többség szerint (mondjuk spec én látok benne vmit) és máris csillagászatinak tűnik az ára.Ha mondjuk 10ért jött volna,akkor máris elnézőbbek lennének vele sztem.Itt van Keirrison.Mindenki úgy örömködik,mintha még egy Messit hoznánk.De ki tudja előre?
Ez a legfontosabb.Előre gondolkodni,minél kevesebb kockázattal.Ha esetleg nem jönne be a húzás az adott spílerrel,akkor ne bukjunk rajta sokat,csak amennyit muszáj volt.
Ne legyetek már ilyen türelmetlenek,lécci.Főleg a korábbi stílusban ne!

Mintha nyeretlen kétéves hülyegyerekekről írnátok páran,egy újonc csapatnál!És akkor csodálkoztok,amikor írják,h sok a meggondolatlan "szemét" itt?
Emlékezzetek vissza a LAporta érára.Kiket vett meg mennyiért és mennyire jöttek be.Voltak bukók,de sztem nem sok lovét öltünk beléjük.És voltak (a többség),akik bejöttek,és nem TÚL SOK maniért.
És most komolyan,azt sem tudhatjuk,h VALÓJÁBAN kikkel tárgyaltunk és milyen ajánlatokkal.Csak az újságokban megjelentek alapján akartuk sztem a fent említett huszonpár játékost.Biztos voltak közülük többen a "hangosan gondolkodós" listánkon,de a valóson?Ki tudja?Nem hinném,h ezzel a rengeteg playával mind meg akartunk egyezni és eltöketlenedtük.Az egy dolog,h kiket látna szívesen a fórum népe és ezek közül kikkel hoznak hírbe minket.De ez nem egyenlő azzal,h a klubunk is megkereste őket!
Szal jópáran gondolkozzatok már egy picit,mielőtt elpattan a lasztitok!