ebben mi az érdekes?ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
Érkezett: Xavi Torres (FC Barcelona B, i.)
már elég "régen" eldőlt

ebben mi az érdekes?ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
Érkezett: Xavi Torres (FC Barcelona B, i.)
Ezt most komolyan mondtad?? Az neked üzleti érzék, marketing ügyesség hogy beállít pl. a Milanhoz vagy a MU-hoz és azt mondja: ajánlok 94 misit xy-onért! Erre természetesen minden épeszű klub azt mondja hogy rendben van és tárgyalások sincsenek gyakorlatilag mert minden normális klubtulaj igent mond egy 94!! milliós ajánlatra, mert tudja hogy ebből a pénzből több olyan játékost is vehet a csapata , akik pótolhatják a távozó sztárt!manuel írta:Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.
A felsorolásodról annyit,h az újságok írták,h ezek a jelöltjeink.Ezeken kívül még vagy 15 név volt hírbe hozva velünk.Akkor már 23 név és egy igazolás sem.Őrjítő,mi?manuel írta:Bányász!!!!Bányász írta:
Most komolyan kérdezem.Te tényleg így gondolod ahogy leírtad?
Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Most itt nem XY igazolássáról van szó,nem mondta senkisem Laporta úrnak hogy ő is adjonki több száz milliókat mint a Madrid az igazolásokra,de egy komunikációs készségnek egy üzletti tapasztalatnak lennie kellene egy elnöknek gondolom én persze!!!nos ez úgylátszik hogy hiányzik az elnök úr asztaláról.Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.Mi pedig akikel eddig elterveztük a jövőt a legalább 8 jelölt közül mint pl.Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano...nos ezek közül talán jó ha egy emberre van sanszunk ahogy a tárgyalások folytatódnak.Ez nem zavarró szerinted??az hogy egyszerüen képtelennek megállapodni bármiben is.
1részt a szurkolók többségének szvsz, csakúgy mint nekem a sportszakmai szempont az elsődleges és magas ívről sz*rnám le ha tisztán jönne több tízmillió euró haszon úgy hogy semmit nem nyerünk.manuel írta: Bányász!!!!
Most itt nem XY igazolássáról van szó,nem mondta senkisem Laporta úrnak hogy ő is adjonki több száz milliókat mint a Madrid az igazolásokra,de egy komunikációs készségnek egy üzletti tapasztalatnak lennie kellene egy elnöknek gondolom én persze!!!nos ez úgylátszik hogy hiányzik az elnök úr asztaláról.Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.Mi pedig akikel eddig elterveztük a jövőt a legalább 8 jelölt közül mint pl.Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano...nos ezek közül talán jó ha egy emberre van sanszunk ahogy a tárgyalások folytatódnak.Ez nem zavarró szerinted??az hogy egyszerüen képtelennek megállapodni bármiben is.
Igazad van. Aki gondolkozik és van türelme egy hetet várni Villa-ra, Filipe-re és nem szidja Laportát, az rájön, hogy ez sokkal hitelesebb. Laporta nagyon jó elnök, sztem sokak(köztük nekem) szimpatikus átigazoláspolitikával. Örülnék ha Hleb menne és Guddy maradna, de ezekre(főleg utóbbira), kb. nincs esély. Sztem inkább jöjjön egy kp., mint bsz, mert több jó játékos van ott, arányosan jobb áron, a kp. az ANK idején am. is hiányposzt lesz, én Cescnek maximálisan örülnék, illik ide, elég ha arra gondolunk, hogy itt nevelkedett. Megéri a 40 ha millióját, bár ha belegondolunk, hogy az 40, plusz Villa is annyi, plusz Martin, K9 kölcsönbe, na meg Filipe... És bevételi oldalon meg Samu, Guddy és nagyon senki más. Ja és nem hiszem, h Hleb lenne a kulcsa a Cesc transzfernek, pedig örülnék neki. Jönne egy olyan játékos akit szeretek, elmenne egy aki nálunk semmi nem volt... valoszínübb Villa jövtele, a szavazáson beelőzte Samu-t, előtte meg rendesen le volt maradva.LM10 írta:Emlékeztek még erre? Ebből kellene kiindulnunk, hisz ez hitelesebb sokkal mint 1 napilap. Filipével teljesen ez a helyzet, a játékos ma meggyőzheti az elnököt. A csatár kérdés is egyértelmű, Pep mindenáron Villára számít, és nem Samura. Guddy távozása tiszta. Ribéryről mióta letettünk, azután jött Masce. De ő ugye nem jön. ami nem is nagy bajvan Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
-Filipevel a megegyezés teljes, már csak a Deporral kell zöld ágra vergődni, de valószínűleg két héten belül a csapat játékosa.
-van Mascherano-ügy, de semmifélekép nem játékoscserevél, pláne nem Bojannal. Ha Masche érkezik, valószínűsíthető Keita(!) távozása.
-Guddy 99,9%, hogy távozik
-Hlebet meg szeretnék tartani, de ha egy jó ajánlat(?) érkezik érte, akkor mehet. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha egy üzletbe be lehet vonni.
-Pep egyes kiszemeltje Villa. Inkább szeretné Villát a csapatban tudni, mint Eto'ot, tehát jelenleg Villa az egyes célpont.
-Ribéry valószínűleg nem érkezik, le is tettek a szerződtetéséről.
Na, röviden ennyi
. Én ezekből és a frissebb hírekből azt látom, h inkább kp-t veszünk és Ini+Henry lesznek bal szélen. És szvsz Cesc már nem csak 1 pletyka mint ami minden évben az volt. Minden nap megemlítik, h ide jöhet, és Laporta is szeretné. És még itt van az a Hleb-es info, h belevonhatják egy üzletben. Pont most van fetn a Sporton, hogy Hleb lehet a kulcsa a Fabregas saganak. Hleb-el szvsz alig kéne adni 30 millát.
Mint ahogy még 1000 más dologra. Biztos megvan a költségvetés, de azzal senki sem számolt, hogy a madrid felborítja a piacot, és mindenki 2xes pénzt akar kapni...papek89 írta:Ja igen, és sokan elfelejtették, hogy kell a stadion felújítására is a pénz. Az is a barca pénzébe kerül, tehát érthető, hogy miért nem dobnak ki 50 millió eurókat.
Perez nem a kommunikációs készségének és üzleti tapasztalatának köszönheti azt h megvett azt a 4 játékost hanem a pénzének, annak a 300 milliós kölcsönének. Üzleti tapasztalatról meg kommunikációs készségről beszélsz beszélsz, és pont Perezt hozod fel példának és pont Laporta ellen....manuel írta:
Bányász!!!!
Bányász!!!!Bányász írta:
Most komolyan kérdezem.Te tényleg így gondolod ahogy leírtad?
Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
OFF:Háát nem tudom mi ebben az idegesítőbali 15 írta:De röviden összefoglalva az a nagyon idegesítő az hogy a Real leigazolja a világ legjobbjait (második legjobbjait) és mi még egy üzletet sem ütöttük nyélbe.
manuel írta:Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.
Manuel egy kicsit túloz de igazából ez az egyik legfontosabb dolga hogy leszerződtesse az embereket akit az edző akar. De ha belegondolsz ebben nagyon rossz. Alvesen és Henryn kívül nem sok "nagyobb" focistát sikerült megszereznie. Ráadásul velük is mennyit szenvedett.Bányász írta: Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Már nem azért de szerinted egy elnököt az igazolásai minősítik csak?manuel írta:mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.
Most komolyan kérdezem.Te tényleg így gondolod ahogy leírtad?manuel írta:Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.Szakacs írta: En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratottazert az mar csak valami
Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.Szakacs írta: En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratottazert az mar csak valami