Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.11. 21:50:16

ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
Érkezett: Xavi Torres (FC Barcelona B, i.)
ebben mi az érdekes?
már elég "régen" eldőlt ;)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.07.11. 21:49:05

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45785.html?

Meg sok mindent nem talalnak ki?? :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.11. 21:41:40

Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
Érkezett: Xavi Torres (FC Barcelona B, i.)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Alberto10
Capitá del Barça

2009.07.11. 20:41:59

manuel írta:Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.
Ezt most komolyan mondtad?? Az neked üzleti érzék, marketing ügyesség hogy beállít pl. a Milanhoz vagy a MU-hoz és azt mondja: ajánlok 94 misit xy-onért! Erre természetesen minden épeszű klub azt mondja hogy rendben van és tárgyalások sincsenek gyakorlatilag mert minden normális klubtulaj igent mond egy 94!! milliós ajánlatra, mert tudja hogy ebből a pénzből több olyan játékost is vehet a csapata , akik pótolhatják a távozó sztárt!
Ami a játékos meggyőzését illeti ugyanez a helyzet: ajánl évi 13 millós fizetést azt el van intézve :wink:

Az ilyenfajta üzletpolitikához nem kell marketing érzék, ügyesség csak pénz (természetesen óriási hitelekből, amiket Laporta szeretne elkerülni értelemszerűen :wink: :wink:

Szóval sztem gondold meg hogy mit írsz le :wink: :wink:
miihii
KHAL

2009.07.11. 20:11:53

manuel írta:
Bányász írta:
Most komolyan kérdezem.Te tényleg így gondolod ahogy leírtad?

Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Bányász!!!!

Most itt nem XY igazolássáról van szó,nem mondta senkisem Laporta úrnak hogy ő is adjonki több száz milliókat mint a Madrid az igazolásokra,de egy komunikációs készségnek egy üzletti tapasztalatnak lennie kellene egy elnöknek gondolom én persze!!!nos ez úgylátszik hogy hiányzik az elnök úr asztaláról.Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.Mi pedig akikel eddig elterveztük a jövőt a legalább 8 jelölt közül mint pl.Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano...nos ezek közül talán jó ha egy emberre van sanszunk ahogy a tárgyalások folytatódnak.Ez nem zavarró szerinted??az hogy egyszerüen képtelennek megállapodni bármiben is.
A felsorolásodról annyit,h az újságok írták,h ezek a jelöltjeink.Ezeken kívül még vagy 15 név volt hírbe hozva velünk.Akkor már 23 név és egy igazolás sem.Őrjítő,mi? :roll: Mivel 3-4 playát akarunk szerződtetni,ráadásul valszeg nem annyira a kezdőbe,így azért meg kell gondolnunk,h ki lesz az,akivel többeK leszünk,nem többeN :idea: Ámulhattok a rivális nagybevásárlásán,de ott arról szólt a fáma,h gyorsan a fél kezdőt akarták/akarják lecserélni világelit játékosokra.Intéztek hozzá egy rahedli lovettát és lám összejött.Az ő üzletpolitikájuk ez.A miénk NEM :idea: NYertünk a BL-lel egy kalap lét,nyugodtan lehetne szórni,igaz?HA teszem azt,leesne vhonnan 500 méter juróban,akkor máris megvetetnétek Riberyt 80ért,Villát 50ért,Ibrát 60ért,stb... ,mert bőven belefér.Arra nem gondoltak ilyenkor,h nem így szoktunk mi igazolni.Volt,h nagyobb összegért vásároltunk,de a legnagyobb kiadásaink felérnek a reál 1-1 igazolásával! :shock: Szükségünk van erre?KÉTLEM!

A kommunikációs képességeiről írhatnál bővebben a topicjába,a jelek szerint igen közeli ismerősöd.Ha már az asztalát is láttad :twisted:

Nehezebb szerintem úgy villámkodni igazolás ügyben,h megfontoltan gondolkodunk.Nem csak a játékos személyének ügyében,hanem az árában is.A császár Perecnél ez annyi:"30 milla?50?70?Ez azz."
Nem szeretnék ilyen kommunikációs képességű Presidentét ide!
Az,h Filipe ügyében rázósabb a dolog,mint ahogy kinézett?!Elvileg 8 körül már majdnem állt az alku,de aztán egycsapásra 20 lett.Kezdődött előlről.És ez nem Laporta töketlenkedése miatt,sztem.Ragaszkodtunk a 8hoz,a másik fél már lement 14re.Ha végül tíz körül megáll,akkor nem volt értelme TÁRGYALNI?Nem sz.rozni,ahogy állítjátok páran,hanem alkudozni.Miért ne hoznánk el 10ért 20 helyett?Oké,h beleférne,de minek többet adni,mint amennyit muszáj?
Nem attól leszünk jövőre jobbak,h nyáron versengünk a madriddal,h ki milyen gyorsan tud igazolni hány embert.Hanem attól,h mennyire ülnek az új playák.Ott van pölö Caceres esete.Nem vált be a többség szerint (mondjuk spec én látok benne vmit) és máris csillagászatinak tűnik az ára.Ha mondjuk 10ért jött volna,akkor máris elnézőbbek lennének vele sztem.Itt van Keirrison.Mindenki úgy örömködik,mintha még egy Messit hoznánk.De ki tudja előre?
Ez a legfontosabb.Előre gondolkodni,minél kevesebb kockázattal.Ha esetleg nem jönne be a húzás az adott spílerrel,akkor ne bukjunk rajta sokat,csak amennyit muszáj volt.
Ne legyetek már ilyen türelmetlenek,lécci.Főleg a korábbi stílusban ne! :idea: Mintha nyeretlen kétéves hülyegyerekekről írnátok páran,egy újonc csapatnál!És akkor csodálkoztok,amikor írják,h sok a meggondolatlan "szemét" itt?
Emlékezzetek vissza a LAporta érára.Kiket vett meg mennyiért és mennyire jöttek be.Voltak bukók,de sztem nem sok lovét öltünk beléjük.És voltak (a többség),akik bejöttek,és nem TÚL SOK maniért.

És most komolyan,azt sem tudhatjuk,h VALÓJÁBAN kikkel tárgyaltunk és milyen ajánlatokkal.Csak az újságokban megjelentek alapján akartuk sztem a fent említett huszonpár játékost.Biztos voltak közülük többen a "hangosan gondolkodós" listánkon,de a valóson?Ki tudja?Nem hinném,h ezzel a rengeteg playával mind meg akartunk egyezni és eltöketlenedtük.Az egy dolog,h kiket látna szívesen a fórum népe és ezek közül kikkel hoznak hírbe minket.De ez nem egyenlő azzal,h a klubunk is megkereste őket!
Szal jópáran gondolkozzatok már egy picit,mielőtt elpattan a lasztitok! :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.11. 20:04:39

Nem értem mi a francot pattogtok. Igazoljunk má', nemigaz. Miért nem igazolunk már? Lefogadom ezek a hangok 70%-al kevesebbek lennének ha nem vásárol be a Real Madrid idén. Július 11.-e van. Jól haladnak a tárgyalások Villáért és Filipéért is, Keirrison már megvan. Elvileg az amerikai túrára akar teljes keretet Guardiola. Augusztus első hete még azért arrébb van.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.11. 19:48:06

Laporta kifejezetten remek elnök én bírom nagyon ugyanis hű a Més que un club elvhez. Minden téren. Ennek ellenére én már igazán örülnék ha lerendeznénk az igazolásokat ezt már többször is kifejtettem itt a fórumon. Szóval oké hogy taktikázás stb. de ideje lenne csipkedni magunkat. Az anyázások meg feleslegesek nem itt kell levezetni a feszültséget. Tiszteljük őket, sokat adtak nekünk és a Barca szurkolóknak.

Ettől függetlenül húzzunk bele :d :P :lol:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
barca0417
Entrenador del Barça

2009.07.11. 19:38:10

tudja valaki, hogy Jorquera hova távozott? vagy még nincs csapata?
Őt egy kicsit sajnálom, de neki lehet hogy jobb lesz, itt nem sok sót evett meg. Oier meg jó lesz nekünk 3. kapusnak.
Keirrison meg remélem tényleg a mienk, mert most kicsit elbizonytalanodtam, a különböző hírek miatt, meg hogy semmit sem írnak róla. Mert amúgy szerintem ő lehet a jövő középcsatára itt.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.11. 19:26:21

manuel írta: Bányász!!!!

Most itt nem XY igazolássáról van szó,nem mondta senkisem Laporta úrnak hogy ő is adjonki több száz milliókat mint a Madrid az igazolásokra,de egy komunikációs készségnek egy üzletti tapasztalatnak lennie kellene egy elnöknek gondolom én persze!!!nos ez úgylátszik hogy hiányzik az elnök úr asztaláról.Visszont Péreznek szemmel láthatóan megvan mind ez, mert egyességre tudott jutni mind azokkal a játékosokkal akiket megszeretek volna vásárolni.Mi pedig akikel eddig elterveztük a jövőt a legalább 8 jelölt közül mint pl.Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano...nos ezek közül talán jó ha egy emberre van sanszunk ahogy a tárgyalások folytatódnak.Ez nem zavarró szerinted??az hogy egyszerüen képtelennek megállapodni bármiben is.
1részt a szurkolók többségének szvsz, csakúgy mint nekem a sportszakmai szempont az elsődleges és magas ívről sz*rnám le ha tisztán jönne több tízmillió euró haszon úgy hogy semmit nem nyerünk.
És Laporta regnálásához 2 aranykorszak sok cím és biztos anyagi háttér kapcsolódik és bebizonyította hogy ki lehet jönni a krízisből.
De akkor szerinted jobb lenne ha a Demján vagy a Csányi lenne az elnök...

Jah és még 1 kérdés! " Ibrahimovics,Villa,Fábrégas,Ribéry,Mata,Bruno Alvés,Filipe,Mascherano" ...

Szerinted ezek közül hány emberért tett konkrét ajánlatot a klub és hány kitaláció?

Érdekelne.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
csaba86
Barça B

2009.07.11. 18:57:59

Tudom , hogy ez a hozzászólás nemfeltétlenül ebbe a topicba való, ( ezt olvassák most legtöbben) de már nemtudok szótlanul elmenni a "felesleges pénzszórás" mellett!! :arrow:

Miért adjunk egy játékosért 3-4 millával többet , ha 9-ért is meg lehet szerezni? Csak türelem (na meg jó taktikázás) kérdése! Amit a vezetőség igencsak pöpecül csinál sztem.!

NE TESSENEK TÜRELMETLENKEDNI :!: :!: :!: :wink:

A pénzszórás pedig nem a mi stílusunk. (Ezt már sokan kifejtették itt)
:idea: Ráadásul egy igen komoly stadion felújjítás/bővítés előtt álunk!!! Ami ugye nem 2 fillér lesz. Ha a fiúk ügyesen gazdálkodnak akkor meg tudjuk oldani hitel nélkül, ami bazi nagy szó lenne a mai gazdasági helyzetben.

Igazolásokról pedig csak ennyit :arrow:
Isteni szerencse , hogy nem az itt leírtak alapján vásárolnak Laportáék!! :lol: :lol:
Sok ember adna itt Fabregasért 40 millát. Én speciel egy lyukas garazst sem!
A Mascerano ügy pedig azért futott zátonyra , mert a játékos reális értékét kínáltuk a klubbnak, nem pedig a perec féle "mennyi kő éte?" összeget!! :wink:

Magyarul nem kell besz.rni!! A vezetők tudják, mit-miért és hogy!! 8)

Hajrá Barca
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.11. 18:30:31

LM10 írta:
van Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
-Filipevel a megegyezés teljes, már csak a Deporral kell zöld ágra vergődni, de valószínűleg két héten belül a csapat játékosa.
-van Mascherano-ügy, de semmifélekép nem játékoscserevél, pláne nem Bojannal. Ha Masche érkezik, valószínűsíthető Keita(!) távozása.
-Guddy 99,9%, hogy távozik
-Hlebet meg szeretnék tartani, de ha egy jó ajánlat(?) érkezik érte, akkor mehet. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha egy üzletbe be lehet vonni.
-Pep egyes kiszemeltje Villa. Inkább szeretné Villát a csapatban tudni, mint Eto'ot, tehát jelenleg Villa az egyes célpont.
-Ribéry valószínűleg nem érkezik, le is tettek a szerződtetéséről.
Na, röviden ennyi
Emlékeztek még erre? Ebből kellene kiindulnunk, hisz ez hitelesebb sokkal mint 1 napilap. Filipével teljesen ez a helyzet, a játékos ma meggyőzheti az elnököt. A csatár kérdés is egyértelmű, Pep mindenáron Villára számít, és nem Samura. Guddy távozása tiszta. Ribéryről mióta letettünk, azután jött Masce. De ő ugye nem jön. ami nem is nagy baj
:D . Én ezekből és a frissebb hírekből azt látom, h inkább kp-t veszünk és Ini+Henry lesznek bal szélen. És szvsz Cesc már nem csak 1 pletyka mint ami minden évben az volt. Minden nap megemlítik, h ide jöhet, és Laporta is szeretné. És még itt van az a Hleb-es info, h belevonhatják egy üzletben. Pont most van fetn a Sporton, hogy Hleb lehet a kulcsa a Fabregas saganak. Hleb-el szvsz alig kéne adni 30 millát.
Igazad van. Aki gondolkozik és van türelme egy hetet várni Villa-ra, Filipe-re és nem szidja Laportát, az rájön, hogy ez sokkal hitelesebb. Laporta nagyon jó elnök, sztem sokak(köztük nekem) szimpatikus átigazoláspolitikával. Örülnék ha Hleb menne és Guddy maradna, de ezekre(főleg utóbbira), kb. nincs esély. Sztem inkább jöjjön egy kp., mint bsz, mert több jó játékos van ott, arányosan jobb áron, a kp. az ANK idején am. is hiányposzt lesz, én Cescnek maximálisan örülnék, illik ide, elég ha arra gondolunk, hogy itt nevelkedett. Megéri a 40 ha millióját, bár ha belegondolunk, hogy az 40, plusz Villa is annyi, plusz Martin, K9 kölcsönbe, na meg Filipe... És bevételi oldalon meg Samu, Guddy és nagyon senki más. Ja és nem hiszem, h Hleb lenne a kulcsa a Cesc transzfernek, pedig örülnék neki. Jönne egy olyan játékos akit szeretek, elmenne egy aki nálunk semmi nem volt... valoszínübb Villa jövtele, a szavazáson beelőzte Samu-t, előtte meg rendesen le volt maradva.
szerk.: Ja és mióta egyre valószinűbb, hogy jönn Villa, azóta a szavazáson beelőzte Samut, pedig előtte rendesen le volt maradva.
szerk2.: Ja a stadion a költségvetés másik faktorában van, arra más pénzek mennek, annak köze nincs az igazolásokhoz kb.
OFF: am elképesztően sok a szemét ebben a topikban, elmúlt napokban rendszeresen belenézek, de a színvonal borzasztó.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.11. 18:24:58

papek89 írta:Ja igen, és sokan elfelejtették, hogy kell a stadion felújítására is a pénz. Az is a barca pénzébe kerül, tehát érthető, hogy miért nem dobnak ki 50 millió eurókat.
Mint ahogy még 1000 más dologra. Biztos megvan a költségvetés, de azzal senki sem számolt, hogy a madrid felborítja a piacot, és mindenki 2xes pénzt akar kapni...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
papek89
Jugador d'estrella

2009.07.11. 18:14:57

Ja igen, és sokan elfelejtették, hogy kell a stadion felújítására is a pénz. Az is a barca pénzébe kerül, tehát érthető, hogy miért nem dobnak ki 50 millió eurókat.
abreu
Jugador d'estrella

2009.07.11. 18:14:49

manuel írta:
Bányász!!!!

Perez nem a kommunikációs készségének és üzleti tapasztalatának köszönheti azt h megvett azt a 4 játékost hanem a pénzének, annak a 300 milliós kölcsönének. Üzleti tapasztalatról meg kommunikációs készségről beszélsz beszélsz, és pont Perezt hozod fel példának és pont Laporta ellen.... :roll:
gianni
Entrenador del Barça

2009.07.11. 18:14:25

torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.11. 18:11:57

Most nem azért, de attól miért nagy elnök valaki, mert 100 millákat költ játékosra :?: Megteheti, mert kimerítheretlen a zsebe. Ez van. Induljuk ki abból hogy Laportáék egyedül hozták vissza a csőd széléről a klubot, amíg a madridot az állam húzta ki a sz.rból. Ők megtehetik hogy csak úgy szórják a pénzt, a Barca nem, mivel önfentartó.
És szerintem elég szomorú, hogy itt egyesek azon irigykednek, hogy a madrid kiket igazol, mert nekik sok a pénzük. Ha nem lenne ez a pénzügyi támogatás, máris nem lenne akkora a szája perez bá'nak se....
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
papek89
Jugador d'estrella

2009.07.11. 18:11:31

Az előttem 1-2 hozzászólással alrébb lévő emberek közül van igaza párnak. Minek kell itt okoskodni? Laporta véghez vitt rengeteg dolgot ebben a klubban, amit eddig soha senki más. Ha ezek az okoskodók lennének a klub elnökjei, már rég kiesett volna a barca. Nameg pozitív a barca pénz mérlege, míg a realnak meg nagyon nagy az adóssága. Ezt is nézni kell. És biztos lesznek jó igazolások. De az se mind1, hogy beváltják-e azt, amiért kifizetik őket. Ez nem utolsó szempont. Lehet kevesebb sztárt veszünk, de azok nagyjából beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Úgyhoy ezt is nézni kellene azért.
manuel
Jugador d'estrella

2009.07.11. 18:10:27

Bányász írta:

Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Bányász!!!!

elbandi
Capitá del Barça

2009.07.11. 18:08:39

bali 15 írta:De röviden összefoglalva az a nagyon idegesítő az hogy a Real leigazolja a világ legjobbjait (második legjobbjait) és mi még egy üzletet sem ütöttük nyélbe.
OFF:Háát nem tudom mi ebben az idegesítő :roll:
Ők csak a "világ második legjobbait" igazolják...
Nálunk vannak a legjobbak.
Ezt vettem ki a hozzászólásodból.Amivel egyet is értek.
Akkor mér vagy ettől ideges? :)
ON:Szvsz a kezdőbe 2 ember fog érkezni...Villa és Filipe :wink:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.11. 18:07:19

manuel írta:Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.

ha komolyan gondolod, amit leírtál, akkor sajnállak...
Laporta-nál "úriemberebb" elnök nincs!
azért, mert nem dobálózik a pénzzel, azért bukott meg, mint elnök?
az érdekedben remélem, h sose lesz céged...
könnyű ám úgy igazolni, h másfélszer, 2x annyit ajánlok egy játékosért, pláne, ha nagy része annak a pénznek ráadásul idegen forrás...
idegen tollakkal könnyű ékeskedni...
Laporta nem akarja adósságba keverni a klubot(megjegyzem nagyon helyesen!!)
az igazolásokra a nehezebb utat választotta...
a nehezebb út általában emberséggel van kikövezve... aki ezt nem tudja értékelni, azt nagyon sajnálom...
mr.
Jugador d'estrella

2009.07.11. 18:04:21

Bányász írta: Tényleg attól lesz valaki jobb vagy rosszabb elnök,h xy-ont le tudja igazolni?Ez vicc...
Manuel egy kicsit túloz de igazából ez az egyik legfontosabb dolga hogy leszerződtesse az embereket akit az edző akar. De ha belegondolsz ebben nagyon rossz. Alvesen és Henryn kívül nem sok "nagyobb" focistát sikerült megszereznie. Ráadásul velük is mennyit szenvedett. :roll: De mutassa meg hogy nem így van és oldja meg a csatárkérdést amíg meglehet.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.11. 18:00:29

Pedig nem is kellene sokat igazolnunk. Perez többszörösen is beváltotta az ígéreteit. Azt mondta hogy Kaká meglesz. Erre pedig még rápakolt sokkal többet. És igenis, az az elköltött pénz megfog térülni. És ami még dühítőbb hogy nekünk nem is kellene sztárokat igazolni. Igazolunk néhány névtelen de tehetséges gyereket és olyan híres játékosok lesznek mint amilyeneket a Real vesz. Persze én is örülnék ha jönne pl Ibra. Szóval egyáltalán nem bánnám ha igazolnánk egy rohadt drága játékost . De hát az nem a Barca. Csak itt vannak olyan elfogult állatok hogyha valaki azt mondja hogyha valaki azt mondja hogy "de jó lenne ő ide" arra rögtön ráugranak nyolcan hogy "menj a Realosokhoz oda való az ilyen". Nagyon sok ilyet olvashattok ha visszanéztek és már dögunalmas. Mi vagyunk jelenleg a világ legnagyobb tekintéllyel rendelkező csapata.(Jelenleg és ha észbe kapnak a fejesek akkor a jövőben is) Bárkit leigazolhatnánk, a BL győzelemmel 110 miller folyt a kasszába ,ennyire azért nem kéne félni a költekezéstől. De röviden összefoglalva az a nagyon idegesítő hogy a Real leigazolja a világ legjobbjait (második legjobbjait) és mi még egy üzletet sem ütöttük nyélbe.
Na jó Keirrison. Őt nagyon jó fogásnak tartom. De ha kölcsön adjuk........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.11. 18:04:24-kor.
elbandi
Capitá del Barça

2009.07.11. 17:59:19

manuel írta:mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.
Már nem azért de szerinted egy elnököt az igazolásai minősítik csak? :roll:

Bocs az offért de már kezd idegesíteni pár hozzászólás,Bányásznak meg igaza van,sajnos ömlik... :evil:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.11. 17:48:14

manuel írta:
Szakacs írta: En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratott :!: azert az mar csak valami
Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
manuel
Jugador d'estrella

2009.07.11. 17:42:35

Szakacs írta: En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratott :!: azert az mar csak valami
Ő mint elnök én nálam, már régen megbukott.Amit ezzel a viselkedésével most is reprezentál.Felesleges ő neki Pérezt meg a Realt a szájára venni e, mert a nyomába nem léphet annak az embernek.Óriási különbség van a két ember között szakmailag szerintem.Pérezen látszik hogy ért a szakmájához,mert annó.azzal a Benzemával is sikerült megegyeznie aki Laporta tervei között is szerepelt.Ez már azért szégyen gyalázat hogy még eddig egyetlen egy igazolástsem sikerült elintéznie a barca első emberének.
Lezárt