Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem Csepelen van, de hogy pontosan hol? Majd felhívom a Norbit!mucs1 írta:Pista, emlékszel még, hova kell menni?csak mert említetted,hogy talán most szombaton el tudsz jönni.
Hmm...úgy tűnik lassan erre is megkapjuk a megfelelő magyarázatot...Bercy írta:VALAKI MONDJA MÁR MEG, HOGY MIÉRT NEM TUDUNK MI SOHA NYERNI![]()
![]()
Mondom akkor lenne esélyed!!!Silvanus írta: Sajnos nem dohányzom, de a piálásba még én is benne lennék barátom!A gyúrást meg kihagynám, így is több súlyt cipelek, mint amennyit kellene...
![]()
Sajnos nem dohányzom, de a piálásba még én is benne lennék barátom!Bercy írta:Ja igen. Rólad már nem kell kép öregkoromban. Ránézek a kezemre és Te fogsz az eszembe jutniSilvanus írta: A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám...Meg aztán tisztelem a korodat, nem akarnálak lefutni... legalábbis mások előtt nem!
![]()
![]()
Köszi, hogy tiszteled a koromat, de sztem még így sem érsz utol egykönnyen.
Egy lehetőség lenne számodra, ha pénteken jól berúgnék és elszívnék 3 doboz cigit.
Na akkor lenne már esélyed, addig meg csak gyúrjál tezsvérem
Ja igen. Rólad már nem kell kép öregkoromban. Ránézek a kezemre és Te fogsz az eszembe jutniSilvanus írta: A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám...Meg aztán tisztelem a korodat, nem akarnálak lefutni... legalábbis mások előtt nem!
![]()
Hipp-hipp HURRÁ!!!deffent írta:Úgy néz ki, hogy szombaton tudok menni, de ha mégsem, akkor annyit szeretnék hozzátenni, hogy
Kell a téli foci!!!!
Kisebb keret, kisebb balhé, több játék / fő!
Remélem összejön a 10 ember!
A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám...Bercy írta:Majd ha a pályán egyszer utolérsz akkor kapsz egy esélytSilvanus írta:Én nem kiadni akarom a mérget, hanem BEADNI... NEKED!!!Bercy írta:Az eredmények fényében majdnem mindenki bennevolt egy gólban!
Ugyhogy mostmár nyugi van, mindjárt itt a szomabat és kiadhatja magából mindenki a mérgét!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majd ha a pályán egyszer utolérsz akkor kapsz egy esélytSilvanus írta:Én nem kiadni akarom a mérget, hanem BEADNI... NEKED!!!Bercy írta:Az eredmények fényében majdnem mindenki bennevolt egy gólban!
Ugyhogy mostmár nyugi van, mindjárt itt a szomabat és kiadhatja magából mindenki a mérgét!!!
Én nem kiadni akarom a mérget, hanem BEADNI... NEKED!!!Bercy írta:Az eredmények fényében majdnem mindenki bennevolt egy gólban!
Ugyhogy mostmár nyugi van, mindjárt itt a szomabat és kiadhatja magából mindenki a mérgét!!!