A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boogess
Jugador del Barça

2005.10.28. 19:46:57

Holnap táncpróbát tartok, és a város másik végéről kell Csepelre mennem, szal lehet hogy kések 10-15 percet. Meg amúgyis meg kell még vennem a boxkesztyűket meg a fogvédőt, szal lehet hogy lesz az több is :shock: :) Itt elhangzott pár méretes baromság, majd azokra holnap reagálok, most se időm, se kedvem.

VISCA EL HUNGARIAN FC BARCELONA!!!
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.10.28. 18:16:09

Deffent írta:"Most pedig leírnám egy javaslatomat, amiatt, ha nem érnék oda 5 óráig.
Eszerint 2-2-1-es felállásban kellene játszani, miszerint 2 védő, 2 középpályás és elöl csak egy csatár. Persze ezt élőszóban jobb lenne, meg mágnestáblával, mint Várhidi Peti szokta, de a lényege az lenne, hogy így nem fordulhatna elő, hogy nem érnek vissza emberek. Tök fölösleges egy ilyen kis pályán két előretolt emberrel játszani, mert csak az van belőle, hogy elölmaradnak. Így kapjuk a gólok többségét. Ha két középpályás van, azok előre tudnak törni, meg távolról is lőni, de még mindig könnyebb a középpályáról visszafutni, mint legelölről. A csatár csak az ellenfél leghátsó emberével megy vissza."

Ezzel egyetértek !
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
gnorbert
Capitá del Barça

2005.10.28. 17:14:51

Hello Boixos!

No azért ott még nem tartunk, és nem is fogunk eljutni soha!

Tisztelt Csapat!!

Szerettem volna ha egy picit másképp ünnepelhetnénk a szülinapunkat (amit meg is tehetünk még ha...) 2005. november 27-én ugyanis EGY ÉVES LESZ a HUNGARIAN FC BARCELONA !!!

Ennek (függetlenül a jelenlegi kínos helyzettől) személyszerint nagyon örülök, és mindenképpen pozitívumként értékelem!

Holnap reményeim szerint (sok)mindent helyre teszünk, és szépen lassan minden vissza áll a helyes vágányra (sárga útra, miegyébre...).

Addig is szépen kérek mindenkit, hogy az "előszülinapi partyt" ill. a tiszta szívből egymás felé egyre nagyobb számban küldött "jókivánságokat" rekesszétek be!

Jó lenne ha a gondolataitokat értelmes formába öntve, hideg fejjel, a CSAPAT KÖZÖS ÉRDEKEIT szem előtt tartva vezetnétek elő holnap Ti is, ugyanis mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok (remélem nemcsak én)!

Holnap találkozunk, remélem minél többen (Gergő, Miki, Pali, Cory gyertek, István siess!)!!

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.28. 15:51:18

hadd ugassak már bele egy kicsit a bugitokba sej! már csak azért is, mert ugye, erre a topikra is figyelni kell elvileg, és nem szeretném, ha neki kéne állni kiszórogatni a hszeket, mert esetleg eljuttok egymás [auto_cenzúra] is.
nagyon szurkolok nektek, h rendezzétek a balhékat, mert az a [auto_cenzúra], h amíg ez nem történik meg, addig hétszentség, h nem fog menni a játék sem. ha meg nincsenek eredmények, az csak tovább generálja a problémákat. legyetek úgy egymással, mint akkor, amikor megnyertétek a szurkolói tornát! akkor senki nem b.szogatott senkit sem, mindannyian egyfelé húztatok és le is esett a győzelem! férfiak vagytok bakker, rendezzétek a szitut!
mégegyszer elnézést, h beleszóltam, de már rossz nézni, h nyírjátok egymást.
PUYOL-XAVI-INIESTA
mucs1
Jugador d'estrella

2005.10.28. 15:34:10

Hello!! A szombati megbeszéléssel kapcsolatban a javaslatom: először mondja el Norbi a véleményét az egész mindenséggel kapcsolatban(mivel ő a CSK), utána esetleg jöhetne a Bercy,mint rangidős,helyettes CSK,stb. És utána szép lassan mindenki.Ja, és végig kuss legyen, hallgassuk meg a másikat,és utána reagáljunk! Egyébként talán nem jutottunk volna el idáig,ha ez a megbeszélés már hamarabb bekövetkezik, (nem a múlt héten,hanem korábban)mert jo ideje tudni,h gondok vannak a csapat körül, nemcsak az eredménytelenség miatt, hanem azzal is,h alig vagyunk szombatonként. talán nem kellett volna megvárni ezt, ami most van.
ZTE!
Barça B

2005.10.28. 15:23:48

THE END.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ZTE! 2005.11.03. 17:58:23-kor.
deffent
Jugador d'estrella

2005.10.28. 12:05:48

mucs1 írta:Pista, emlékszel még, hova kell menni?csak mert említetted,hogy talán most szombaton el tudsz jönni.
Asszem Csepelen van, de hogy pontosan hol? Majd felhívom a Norbit!

Én voltam múlt szombaton! :evil:

Azért volt kérdőjel a nevem mellett, mert vendégségbe megyek és nem valószínű, hogy 3-ra odaérek. De majd sietek.

A Zoli és Boggess vitájáról annyi a véleményem, hogy semmi értelme! A kapusok általában leteremtik a védőket, (ha igazuk van, ha nem) nem értem, mit kell ezen felkapni a vizet. Nem kell visszapofázni. Aki meg fáradt, az tényleg jöjjön le, mert ez lesz a vége. Érdekes, a Silva el tudta magában rendezni ezt a kérdést.

Most pedig leírnám egy javaslatomat, amiatt, ha nem érnék oda 5 óráig.
Eszerint 2-2-1-es felállásban kellene játszani, miszerint 2 védő, 2 középpályás és elöl csak egy csatár. Persze ezt élőszóban jobb lenne, meg mágnestáblával, mint Várhidi Peti szokta, de a lényege az lenne, hogy így nem fordulhatna elő, hogy nem érnek vissza emberek. Tök fölösleges egy ilyen kis pályán két előretolt emberrel játszani, mert csak az van belőle, hogy elölmaradnak. Így kapjuk a gólok többségét. Ha két középpályás van, azok előre tudnak törni, meg távolról is lőni, de még mindig könnyebb a középpályáról visszafutni, mint legelölről. A csatár csak az ellenfél leghátsó emberével megy vissza.

Persze a csatárnak úgy kéne mozogni elöl, mint a Zsolti tette azt múlt szombaton, amikor ráadásul emberhátrányban játszottak! Változtatni a helyét állandóan, sokat futva.

Na ennyi. Remélem megtárgyaljuk ezt a felállást is.
Valami ilyesmi dolgokról lesz szó vagy nem?
Bokszkesztyűt ugye nem kell vinni? :)
gnorbert
Capitá del Barça

2005.10.28. 11:47:20

Bercy írta:VALAKI MONDJA MÁR MEG, HOGY MIÉRT NEM TUDUNK MI SOHA NYERNI :?: :?: :?:
Hmm...úgy tűnik lassan erre is megkapjuk a megfelelő magyarázatot...
mucs1
Jugador d'estrella

2005.10.28. 10:30:47

Még valami: a most szombati "csapatmegbeszélésnek" talán akkor lenne értelme,ha ott lenne mindenki a keretből. Pista, emlékszel még, hova kell menni?csak mert említetted,hogy talán most szombaton el tudsz jönni. Nem sok értelme lesz szombaton vitatkozni,ha csak a szokásos 10-12 ember lesz ott!Szerintem.

ui:"nem szóltam semmit."
mucs1
Jugador d'estrella

2005.10.28. 10:28:17

Nos,ha már meg lettem említve, akkor reagálnék én is!Boogess, igen, két o-val,csak,hogy ne kezdjél el ezen is vitatkozni, csak szólok: mikor jött a kicsitjo féle leszólás neked/nektek, akkor az öcsém még sehol nem volt a csapatban,nem is ismert senkit, csak később jött el védeni ide, és a regisztrációja is csak ezután következett be a forumon.szóval,ha a nyakadat tetted volna rá, akkor most elveszítenéd!a gerincességről meg pont te ne beszéljél,ha csak a Marcinak merted kritizálni az öcsémet, és nem a szemébe ott rögtön!Zoli szerintem nem csak az aznapi teljesítményedet kritizálta,hanem az eddigit összesen,csak ahogy említettétek: "most szakadt el a cérna". ugyhogy ennyit a jogos kritikáról!
Amugy a foci nem arról szólt eddig,h aki fáradt,cserét kér???

Asszem igazad volt Bercy, mégsem lesz sok az a 2 óra!kiváncsi vagyok,lesz e utána foci!

ui: "Nem szóltam semmit."
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.28. 09:36:13

Silvanus írta: Sajnos nem dohányzom, de a piálásba még én is benne lennék barátom! :D A gyúrást meg kihagynám, így is több súlyt cipelek, mint amennyit kellene... :?
Mondom akkor lenne esélyed!!! :twisted: Ha másnaposan érkeznék meg a szombati focikra!!!
Addig meg gyúrjál nem szó szerint kell venni- hanem a futásra!!! :twisted:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.28. 09:28:19

Bercy írta:
Silvanus írta: A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám... :lol: Meg aztán tisztelem a korodat, nem akarnálak lefutni... legalábbis mások előtt nem! :shock: :D
Ja igen. Rólad már nem kell kép öregkoromban. Ránézek a kezemre és Te fogsz az eszembe jutni :wink:

Köszi, hogy tiszteled a koromat, de sztem még így sem érsz utol egykönnyen.

Egy lehetőség lenne számodra, ha pénteken jól berúgnék és elszívnék 3 doboz cigit.
Na akkor lenne már esélyed, addig meg csak gyúrjál tezsvérem :wink:
Sajnos nem dohányzom, de a piálásba még én is benne lennék barátom! :D A gyúrást meg kihagynám, így is több súlyt cipelek, mint amennyit kellene... :?

Addig is: ÉLJEN A FOCI ÖRÖME, ÉS A VERSENYSZELLEM A PÁLYÁN!!! GYERÜNK H.F.C.B., HAJRÁÁÁÁ.... :D
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.28. 09:19:53

Silvanus írta: A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám... :lol: Meg aztán tisztelem a korodat, nem akarnálak lefutni... legalábbis mások előtt nem! :shock: :D
Ja igen. Rólad már nem kell kép öregkoromban. Ránézek a kezemre és Te fogsz az eszembe jutni :wink:

Köszi, hogy tiszteled a koromat, de sztem még így sem érsz utol egykönnyen.

Egy lehetőség lenne számodra, ha pénteken jól berúgnék és elszívnék 3 doboz cigit.
Na akkor lenne már esélyed, addig meg csak gyúrjál tezsvérem :wink:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.28. 09:11:28

deffent írta:Úgy néz ki, hogy szombaton tudok menni, de ha mégsem, akkor annyit szeretnék hozzátenni, hogy

Kell a téli foci!!!!

Kisebb keret, kisebb balhé, több játék / fő!

Remélem összejön a 10 ember!
Hipp-hipp HURRÁ!!! :D
"Més Cuen un Club"
deffent
Jugador d'estrella

2005.10.28. 09:04:29

Úgy néz ki, hogy szombaton tudok menni, de ha mégsem, akkor annyit szeretnék hozzátenni, hogy

Kell a téli foci!!!!

Kisebb keret, kisebb balhé, több játék / fő!

Remélem összejön a 10 ember!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.28. 08:57:17

Bercy írta:
Silvanus írta:
Bercy írta:Az eredmények fényében majdnem mindenki bennevolt egy gólban!

Ugyhogy mostmár nyugi van, mindjárt itt a szomabat és kiadhatja magából mindenki a mérgét!!!
Én nem kiadni akarom a mérget, hanem BEADNI... NEKED!!! :P
Majd ha a pályán egyszer utolérsz akkor kapsz egy esélyt :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
A világért sem akarnálak utolérni mester, mert még a másik kezedet is hazavágnám... :lol: Meg aztán tisztelem a korodat, nem akarnálak lefutni... legalábbis mások előtt nem! :shock: :D
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.28. 08:53:01

Silvanus írta:

Ugyhogy mostmár nyugi van, mindjárt itt a szomabat és kiadhatja magából mindenki a mérgét!!!
Majd ha a pályán egyszer utolérsz akkor kapsz egy esélyt :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.28. 08:43:20

"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.10.28. 08:38:36

Az eredmények fényében majdnem mindenki bennevolt egy gólban!

Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.28. 07:52:28

Na jó most már tényleg elég srácok! Zoli, Boogess, és a többiek is... Nem kell ez az oda-vissza vágás, mert ez csak felesleges feszültségkeltés... mindent a maga idejében, a maga helyén! Különben is az Istenért, olyan dologról vitáztok, amelyről RÉSZBEN BELÁTTAM, hogy ÉN hibáztam (ISMÉTLEM RÉSZBEN, mert sok más is hozzájárult a kapott gólhoz!), de lényegében ez, ott, 1 perccel a vége előtt, 3-4 gólos hátrányban MÁR ÉRDEKTELEN VOLT, nem hogy most így utólag...

Úgyhogy NYUGI! Forcá H.F.C.B.!!!

Ui.: Boogess - nem tudom, hogy mondtál-e valóban olyat a Zolira aznap este, amit ő állít (kétlem), de reagálva a magad teljesítményének elemzésére, ami valóban dicséretre méltó, AZ IS TÉNY: hogy a Zoli egyébként is káprázatos, és kiegyensúlyozott teljesítményét bőven felülmúlta azon a meccsen, mert én még 1 kapustól sem láttam ennyi elképesztő bravúrt 1 meccsen!!! Csak neki köszönhetjük, hogy sokszor 'csak' kikapunk, de nem aláznak szénné minket!!! NO COMMENT!!!
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.10.27. 20:12:10

Látom megy az élet.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boogess
Jugador del Barça

2005.10.27. 18:10:21

"Bogi!
Hatalmas szerencséd volt tegnap h nem hallottam a "TE meg védjél!" kis pitiáner beszólásodat mert valószínű h mégjobban eldurran az én pici agyam és beledöngöllek a földbe!"

Hehehehe. Zotyi, Coli, Zombi, - nem is tudom hogy melyik gúnynév hangzik jobban, majd te eldöntöd, nekem jó a Bogi - elég nevetséges amit itt elővezetsz. És a lehető legrosszabbkor persze, amikor végre több lehetőséget kaptam és éltem is vele (ami nagyban köszönhető a hátrébbvont szerepkörnek - köszi Norbi). Az ominózus esetnél alig fél perc volt hátra, a Szilva labdát veszített, majd mire felocsúdtam, a csatárok már jó tíz lépés előnyt szereztek. A Szilva egyáltalán nem indult hátra, én is nagyon fáradt voltam már (de gondoltam az utolsó percre már nem kérek cserét), így nem rohantam fejvesztve (ha partiban lettünk volna még, akkor nyilván..de 4gólos hátránynál..), szal tudom, hogy hibáztam, de ezt talán kompenzáltam a két gólommal és a jó emberfogásommal (képzeld, ilyen is volt! A hosszún jól fogtam az embert, nem is jött át akkor támadás azon az oldalon). Ja és Te is hibáztál, mégsem fordult meg a fejemben hogy bármit is szóljak. Te meg habzó szájjal esel nekem, nem a Szilvának, hogy egy csatár ne csak gólt lőjön hanem védekezzen is. Eddig egyiket se csináltam vmi sikeresen, most a góllövés is ment és a védekezés is (kivéve ezt az utolsó momentumot - amit még mindig nem értek hogy mért én vagyok a hibás), mégis kapom az ívet. Ja, a keménykedés amúgy nem áll vmi jól neked (ahogy nekem sem), és még hülyének is néznek, de a Te dolgod persze. A "védjél jobban" pedig kábé annyira volt jogos kritika, mint a tied. Szal erről ennyit.

"Majd ha picit össze kapod magad és nem leszel a fociban oly szerencsétlen mint vagy akkor talán meghallgatlak!"

Igenis, Valdés mester:) Leporolhatom a cipőjét?:)

Azért most öntöm ki neked a szívem mert valószínű h nem megyek szombaton.de lehet h neked ez így a legjobb!"

Furcsa hogy a bátyáddal is volt egy kis nézeteltérés, de ő volt annyira gerinces (tisztelem is ezért) hogy privátban kezdte, nem itt, mint vmi sértődött majom. Bármiben mernék fogadni, hogy te írtad anno azt az ominózus hsz-t is (kicsitjo? vagymi), legalábbis ez a karótnyelt magatartás erre enged következtetni. Amúgy nincsen semmi bajom veled (eddig nem volt..), az hogy nem bírod a pofám, a magánügyed, és nem a pályára tartozik (végy példát a bátyádról). Csak azt sajnálom, hogy a Marci is beállt a buliba, ott, akkor.

Bercy

"Igen rád értettem, mert valahogy nem ment ki a fejemből az a mondat amit a Gergőnek címeztél miközben elötte kaptunk egy gólt hasonló helyzetből csak akkor a CSK nem figyelt az emberre! (most persze mondhatod, hogy a Gergőnél szakadt el a cérna, de sztem nem egymást kéne baszogatni) De ennyi erővel akár mindenki mindenkinek nekiugorhatott volna tegnap, mert mindenki hibázott a k***va nagyot! Még Te is!"

Azt hiszem tisztába tettem, hogy nem nálam szakadt el a cérna. Ha viszont jogtalanul bántanak, azt nem szeretem. Ennyi.

Nem szóltam semmit...
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.27. 17:41:52

Na, nyugi srácok, így tényleg nem marad semmi szombatra! :D

Egyébként továbbra is egy emberként szajkózom: maradjunk a szombati edzéseknél, illetve vegyük azokat sokkal komolyabban, esetleg iktassunk be még egy olyan alkalmat, de ne erőltessük ezt a téli bajnokságot, és aztán a következőt sem...
EZT TÉNYLEG CSAK A CSAPAT ÉRDEKÉBEN MONDOM, mert most már kezd nagyon elfajulni a dolog...

És mielőtt félre értitek, bár ezt is már mondtam: én évek óta nyomom bajnokságban, és imádom az egész légkört, de ilyen mértékű, és sajnos egyértelmű 'csapatbomlást' még nem tapasztaltam egy csapatomnál sem a folytonos eredménytelenség miatt, pedig hidjétek el, sosem játszottam 'bajnok' csapatoknál... Szóval nekem 'mindegy', de szerintem ha így megy tovább, akkor nem lesz jó vége!!!

Gondoljon mindenki csak bele, hogy milyen volt a csapat az első tornagyőzelmünk körüli időkben, amikor még csak a szombati focik voltak...

Belegondoltatok??? IGEN, NA ARRÓL BESZÉLEK...

1-2 év rendszeres, és jó hangulatú 'focizgatás' után már tényleg annyira belejönnénk a dologba így együtt, és annyira megismerhetnénk, tisztelnénk egymást már, hogy a mostanihoz még csak hasonlók sem történhetnének meg...

Egyébként NORBI - tegnap, mikor ezt (megint) említettem neked valami olyasmit mondtál, hogy kell a csapatnak ez a légkör, és sok sikertelenség meg edz majd minket, és előbb-utóbb jönni fognak az eredmények! Nos osztanám a véleményed AKKOR, ha ezt igazolná a csapat (kellő érettséggel, koncentrációval, és komolysággal…)! DE NEM IGAZOLJA SAJNOS!!! SŐT!!! Nem bírjuk a sikertelenséget, mindenki ideges, görcsös... folytassam? A csapat lényegében még tapasztalatlan ehhez az egészhez, nem tudjuk ezt jól kezelni elviselni, vagy mit tudom én, a lényeg, hogy NEM MŰKÖDIK A DOLOG, ILYEN FORMÁN!!!
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2005.10.27. 16:34:28

Üdv HFCB!

Mielőtt tovább derítenénk/fárasztanánk azt a néhány kedves idelátogatót, aki megtisztel figyelmével kérném a Csapatot(?) vegyen erőt magán, s ne kezdje el itt azt, amit egymásnak tartogat a hétvégére!

Tegnap is, mint az utóbbi 4-5 szerdai bajnokin sokan (köztük én is) sokat hibáztak/tunk, mind támadásban, mind védekezésben...

Ezeknek a problémáknak szeretnénk a végére járni szombaton!

ZOLI NYUGALOM!!!!
Légyszíves moderáld magad!

üdv
gnorbert
Lezárt