Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaj, erre a hétre akartam berakni, mert top4 egymás elleni játszik, meg van alsóházi rangadó is. Az nem tudom hogy jelent-e bármi pluszt, csak jól hangzott a dolog.kamaj írta:Ha jól látom jövő héten Rivalry week van betervezve, nos ez mit jelent? Mivel jár ez?
És miért pont akkor, amikor Slitherrel játszok?
Lol 1 nap után ilyet kijeleteni, merész!balinteer írta:Közben még Bob is szétaláz statokban....![]()
Erősen félreértelmeztél. A tankolást úgy értettem,hogy fiatalabb játékosokat próbálok cserélni,akikbe nagy potenciál lehet a következő szezonra. Eszemben sem volt ilyen dolog. A két tradem valóban elrontottam,ha azok nincsenek simán rájátszást érő helyen lennék,de nekem ez az első évem és a tanulás volt a cél valamint,hogy ne csontutolsó legyek.Slither írta:Szezon végén szavazzunk erről. Tankolást meg nem fogom engedni, direkte rossz cseréket úgyis vétózunk, ha meg nem rakod be a játékosokat az aktív rosterbe, akkor egyszerűen elveszem a csapatot. Az hogy most így állsz csak magadnak köszönthető azzal a 2 lehúzós cseréddel...balinteer írta:Srácok,elősorban Slither. Ha ennek a szezonnak vége lesz egy következő ahol már a mostani sorrend szerint draftolunk? Ez,hogy működne? Mivel Slither szervezi a játékot megkérném,hogy írjon egy hosszabb tájékoztatót. Azért érdekelne,mert akkor elindítom a tankot és a tankoló cseréket,mivel ezzel a keretre nincs sokmindenre esélyem.
Legyen akárkinek akármilyen gyenge a kerete, próbáljon meg a lehető legtöbbet kihozni abból, mert különben nincs értelme a dolognak.
Szezon végén szavazzunk erről. Tankolást meg nem fogom engedni, direkte rossz cseréket úgyis vétózunk, ha meg nem rakod be a játékosokat az aktív rosterbe, akkor egyszerűen elveszem a csapatot. Az hogy most így állsz csak magadnak köszönthető azzal a 2 lehúzós cseréddel...balinteer írta:Srácok,elősorban Slither. Ha ennek a szezonnak vége lesz egy következő ahol már a mostani sorrend szerint draftolunk? Ez,hogy működne? Mivel Slither szervezi a játékot megkérném,hogy írjon egy hosszabb tájékoztatót. Azért érdekelne,mert akkor elindítom a tankot és a tankoló cseréket,mivel ezzel a keretre nincs sokmindenre esélyem.
Az évszázad bizniszét a te ajánlataidra írtam. Az én ajánlatomra azt írtam, hogy akciós ajánlat, mert további terveim vannak és ezért belefér, hogy bukok ezen a trade-en. És hogy miért akciós?neobarca írta:Gibson-Brooks vs. Green-Holyday volt az ajánlatod. Kérlek írd már meg, hogy ez hol éri meg nekem a mostani 1-2 hetes formát nézve? Főleg, hogy amit te is írtál Cavs-es gyerekek felépülnek Gibson percei lecsökkennek?Cumbee írta:Neobarca szerintem hagyjuk a fenébe a közös üzletelést, mert csak felcseszem magam rajta.Megpróbálok távol maradni majd a játékosaidtól és igyekszem nem küldeni neked ilyen totál lehúzós ajánlatokat, még akkor sem, ha cserébe csak olyanokat kapok, amik az év bizniszei lennének nekem.
Tényleg csak pusztán kíváncsi vagyok. Mert lehet akkor én félrenézek valamit és ez az ajánlat az évszázad biznisze nekem (ahogy írtad).
Gibson-Brooks vs. Green-Holyday volt az ajánlatod. Kérlek írd már meg, hogy ez hol éri meg nekem a mostani 1-2 hetes formát nézve? Főleg, hogy amit te is írtál Cavs-es gyerekek felépülnek Gibson percei lecsökkennek?Cumbee írta:Neobarca szerintem hagyjuk a fenébe a közös üzletelést, mert csak felcseszem magam rajta.Megpróbálok távol maradni majd a játékosaidtól és igyekszem nem küldeni neked ilyen totál lehúzós ajánlatokat, még akkor sem, ha cserébe csak olyanokat kapok, amik az év bizniszei lennének nekem.
na azért nem kell engem magasztalni.neobarca írta: Ezért nagy mágus Soció! Nem a szuper sztárokra reppent rá mint sokan mások... Okosan taktikusan építette fel a csapatát. Azért tart ott ahol tart.
De ez a rutin és az évek jutalma...
Értem, eddig nem tudtam szóval párszor megszívtamneobarca írta:Igen... Csak a BN-en levők nem számítanak...
Igen... Csak a BN-en levők nem számítanak...MessiFan írta:Hogyha mondjuk valaki játszik ma, de a padon van mert rajta kívül játszanak pont annyian hogy ne férjen be akkor mi lesz a statjaival? Ugyan úgy beleszámít a statokba mint ha kezdő lenne vagy nem?
Abban igazad van, hogy stabil emberek kellenek , sőt, én is ezt mondtam, de ismerned kell a játékosaid képességeit, hogy esetleg fejlődhetnek-e még a szezon folyamán. Ergo nem elég csak a mostani statokat nézni. nem szupersztárok kellenek, hanem ilyen stabil emberek, akikben viszont még lehet potenciál a későbbiekben ( vagy hoznak egy stabil átlagot, viszont egy-egy meccsen nagyon kiugrót is tudnak, amivel mondjuk megnyernek neked egy napot, vagy akár hetet... Ezt csak akkor tudhatod, ha ismered magát a játékost, mert a statokból ez nem látszódik), vagy fejlődhet a csapatuk stb. Tudnod kell, hogy mennyire épül rá a csapata játéka, ergo millió-millió tényező van a puszta statisztika mellett ( ami végül dönt, de ez a sok millió tényező befolyásolja az egész éves statisztikát). Rondo kapcsán erre utaltam. Persze, nem tripla-duplát fog átlagolni, mint a Chicago ellen és nem lesz olyan statja, de a Chicago előtti meccshez képest szerintem sok mindenben fog még javulni ( assist 10 felett lesz, pontok szerintem 13-14 körül -most 14,de a meccs előtt nem volt így.., dobószázalékai is javulhatnak, többet fog vállalkozni és a steal is 2 felett lesz, ahogy az elmúlt szezonokban szinte mindig. A lepattanót nem tudom). Azaz az azt megelőző statokhoz képest jelentősen javulni fog, erre mondtam, hogy fogadjunk.neobarca írta:Van benne igazság, amit mondassz. De ahogy a csapatodat végig nézem, a tiéd is inkább tele van jó munkás emberekkel mint sztárokkal...![]()
A valóságban jó ha van egy szupersztárod aki kihózza a csapatot a szarból. de itt inkább ne legyen de sok stabil kölök meg igen.
Rondo-s véleményedet nekem írtad pár napja. Vicces is mert néztem élőben, hogy mit művelt. De ez csak 1 meccs. Hiába csinál tripla duplát ha utána meg több meccsen kersztül kaki.Inkább legyen egy stabil átlagot hozó gyerekem. Mind1 ez az én véleményem az én hulladék csapatom. Minden esetre ha Rondo valóban így folytatja mint a Bulls ellen, akkor megeszem a wc kefét, felpattintom az ereimet és kivetem magam a pincéből...
![]()
![]()
Azt úgy értettem, hogy az embert is kell nézni, hogy ismerned kell a játékost, hogy tudd számíthatsz-e tőle fejlődésre. Legutóbb valakinek írtam, hogy biztos vagyok benne, hogy Rondonak a szezon végére a mostanitól ( a Chicago meccs előttitől) sokkal-sokkal jobb statjai lesznek ( lehet épp te voltál), mert egyre jobb lesz ő is és a csapat is. Vagy pl sok csapat van, amely a végén e fog ereszteni a liga utolsó mérleg miatt, a draft lottery okán ( volt egy ajánlata Bobnak, amit konkrétan emiatt utasítottam vissza), aztán lesznek csapatok, akiknek biztos pozíciója lesz ( vagy ilyen vagy olyan) a Po-ra vonatkozóan, ezért mondjuk az utolsó x meccsen pihentetnek. Aztán még nem beszéltem a sérülékeny játékosokról. Ehhez mind háttérinformációk kellenek az adott játékosról, a képességeiről és a csapatáról. A végén persze a statisztika dönt, de nem az egész szezonra vonatkozó statisztikák ismeretében kell eldönteni, hogy ki játszik nálad. Ezek sokszor fontosabbak, mint a statisztika. Nekem nagyrészt a gép állította össze a keretem, ezért nem dicsekszem, de az én csapatom is olyan, amilyen socio-é, legalábbis hasonló. Egy öregedő Nowitzki és Nash, akik sztároknak számítanak ( de nem szupersztárnak, azok 2006 tájékán voltakneobarca írta:N. Young-ról van szó és leírtam a %okat. 9-6 ennyi tényleg. És itt nem is ezzel van a gond. Hanem pl mondom! pl nyerek valamiben 0.7-et de cserében vesztek 4et az az aránytalan...![]()
Bobnak am nem kell megennie semmit. Nem az a célom, de sajnos ebben a fantasy játékban a számok uralkodnak. Nem tudsz ember alapján ítélni...
Ezért nagy mágus Soció! Nem a szuper sztárokra reppent rá mint sokan mások... Okosan taktikusan építette fel a csapatát. Azért tart ott ahol tart.
De ez a rutin és az évek jutalma...Én is balfékként Draftoltam mint sokan mások. Csak amikor a nagy szrárod lesérül, akkor van a bibi...
![]()
Ezért mondom, hogy a fantasyban igenis a számok az urak...
Minden esetre jövőre már mindenki taktikusabban fog Draftolni! Jó tanulóév ez...
Nem feltételeztem, hogy direkt takargatsz, csak egy kis csipkelődés volt. Én büntetőt írtam, az az FG ?neobarca írta:Kalap! Nem azért hagytam ki a %-okat mert takargatni szeretnék bármit is. Egyszerűen azokkal sokkal nehezebb számolni. CP3 80nal dobja a FG-t? Apám legalább nézz utána, nem megterheló dolog, mielött okosságokat írsz. Jó az 50-nek is...Kalap1988 írta:Az elejéhez szólnék hozzá, mert a mostani tradeteket nem ismerem: Bob kapta Rondot és Youngot CP3-ért és Salmonsért cserébe? Ha csak ezt a számháborút nézzük, amire te jó sok időt pazarolsz ( én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, ismerem a játékosokat és ránézek egy-egy statjukra, majd a megérzésre megyek. Ugyanis az rohadtul nem biztos, hogy feltétlen az eddigi számaikat hozzák tovább..), akkor azért valld be, hogy nem véletlenül hagytad ki a %-okatSzerintem mindegyikben nyersz, ami +3 neked. Oké, még lehet akkor is Bob jár egy picit jobban, de összességében már nem ez a szint, mint amiről most beszélsz. Pl Rondo 62%-al dobja a büntetőket.. CP3 meg bőven 80 felett van szerintem ( nem néztem meg), de ez igaz lehet a 3pt-osra és a 2pt-osra is ( ez utóbbiban nem biztos, hogy ekkora a különbség). Young egy előbb dobok mindent aztán gondolkodok figura, az ő ilyen statjai sem magasak. Szóval jól csináltad, hogy ezt kihagytad belőle, de Bob úgysem eszi meg
A magyaros megjegyzésed pedig meg sem hallottam, nem ide tartozik, de ezt inkább ne írd le máskor
Na mindegy, nem kötekedni akarok, ne is vesszünk össze emiatt, de ez kijött belőlem, mert mindig élvezettel olvasom a statisztikás fél oldalas okfejtéseidet. Béke veled is!
Szerk: Ha a Philly-s Thaddeus Youngról van szó, akkor egy leheletnyit jobb a helyzet, ő jobban dob, mint Nick, de pl ő nem dobott idén 3 pontost még, így az 0% ( az is stat, kísérlet nélkül is sajnos..), de ettől függetlenül is akkora a különbség ebben a 3-ban CP3 és Rondo közt, hogy egyértelműen te nyersz rajtuk.
De csak Neked, csak itt, csak most:
Rondo-Young vs. CP3-Salmons
FG% 456 vs. 438
FT% 748 vs. 764
3PT% 281 vs 361.5
Tehát 1 Bobnak 2 nekem.. Bocs: 9-6 ra módusul az arány DE ajánlom figyelmedbe a nyerési arányoka!![]()
Amíg én még az 1 egész árvácslát sem érem el addig ő2-3 fölött. És ezen a százalékok nem igazán módosítanak...![]()
De ha szted korrekt akkor mindjárt küldök neked egy hasonló feltételekkel rendelkező ajánlatot. Gondolom akkor el is fogadod egyből...![]()
![]()
![]()
A magyarség hasonlat meg nem tudom miért zavar, viccnek szántam...
Kalap! Nem azért hagytam ki a %-okat mert takargatni szeretnék bármit is. Egyszerűen azokkal sokkal nehezebb számolni. CP3 80nal dobja a FG-t? Apám legalább nézz utána, nem megterheló dolog, mielött okosságokat írsz. Jó az 50-nek is...Kalap1988 írta:Az elejéhez szólnék hozzá, mert a mostani tradeteket nem ismerem: Bob kapta Rondot és Youngot CP3-ért és Salmonsért cserébe? Ha csak ezt a számháborút nézzük, amire te jó sok időt pazarolsz ( én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, ismerem a játékosokat és ránézek egy-egy statjukra, majd a megérzésre megyek. Ugyanis az rohadtul nem biztos, hogy feltétlen az eddigi számaikat hozzák tovább..), akkor azért valld be, hogy nem véletlenül hagytad ki a %-okatSzerintem mindegyikben nyersz, ami +3 neked. Oké, még lehet akkor is Bob jár egy picit jobban, de összességében már nem ez a szint, mint amiről most beszélsz. Pl Rondo 62%-al dobja a büntetőket.. CP3 meg bőven 80 felett van szerintem ( nem néztem meg), de ez igaz lehet a 3pt-osra és a 2pt-osra is ( ez utóbbiban nem biztos, hogy ekkora a különbség). Young egy előbb dobok mindent aztán gondolkodok figura, az ő ilyen statjai sem magasak. Szóval jól csináltad, hogy ezt kihagytad belőle, de Bob úgysem eszi meg
A magyaros megjegyzésed pedig meg sem hallottam, nem ide tartozik, de ezt inkább ne írd le máskor
Na mindegy, nem kötekedni akarok, ne is vesszünk össze emiatt, de ez kijött belőlem, mert mindig élvezettel olvasom a statisztikás fél oldalas okfejtéseidet. Béke veled is!
Szerk: Ha a Philly-s Thaddeus Youngról van szó, akkor egy leheletnyit jobb a helyzet, ő jobban dob, mint Nick, de pl ő nem dobott idén 3 pontost még, így az 0% ( az is stat, kísérlet nélkül is sajnos..), de ettől függetlenül is akkora a különbség ebben a 3-ban CP3 és Rondo közt, hogy egyértelműen te nyersz rajtuk.