az a szerencse hogy olaszországba szerződött mert ha marad spanyolországban akkor azt nem bírtam volna ki

Ne írj új hsz-eket egymást után, használd a SZERKESZT gombot!
S.
Balinho írta:Miért?AndrésIniesta24 írta:Azért akkor egy kicsit ki leszek akadva ha R10 átmegy a milanhoz és a régi formáját fogja mutatni!
Én kívánom neki, hogy így legyen, mert az azt jelenti, hogy visszatalált a helyes, korrekt útra, és végre újra a focival kezd foglalkozni.
Erre itt biztosan nem kerülhet sor, mivel 2 éve nem látja be hogy a sz*r formájáért 95%ban ő a hibás, és nem a szurkolók/vezetők/edzők. Az tény ha idejében seggbe lett volna rúgva akkor nem süllyed idáig, de ezen már kár töprengeni.
Én kívánom neki, hogy legyen a régi önmaga, bár nem hiszek abban, hogy valahat újra a régi színvonalának csak közelébe is érhet. De ne legyen igazam
Miért?AndrésIniesta24 írta:Azért akkor egy kicsit ki leszek akadva ha R10 átmegy a milanhoz és a régi formáját fogja mutatni!
Meg mennyire fogják majd keményen.redmiller írta:Ez rajta áll... Kérdés, képes lesz-e beállni a sorba....AndrésIniesta24 írta:Azért akkor egy kicsit ki leszek akadva ha R10 átmegy a milanhoz és a régi formáját fogja mutatni!
Ez rajta áll... Kérdés, képes lesz-e beállni a sorba....AndrésIniesta24 írta:Azért akkor egy kicsit ki leszek akadva ha R10 átmegy a milanhoz és a régi formáját fogja mutatni!
Odaengedték?Varga Tamás írta:És Iniesta hány gólt lőtt tavaly szabadrúgásból és tizenegyesből?
A lényeg: Rivaldo úgy távozott, hogy erőssége volt a csapatnak, Ronaldinho már rég nem az...riboo írta:Barcelona, Barcelona....
Mindig így kell lezárni egy olyan ember karierjét a csapatnál, aki egy-két évvel ezelött a posványból európa trónjára helyezte a csapatunkat....
Emlékezzünk meg egy kicsit Rivaldoról... ő volt a játémester, a legfontosabb fogaskerék, s amint probléma adódott( még ha más jellegű is, mint jelen esetben...) a végletekig imádott brazil a hátsó kijáraton volt kénytelen elhagyni a klubbot.
Itt most Ronaldinhoval teszik ezt a vezetők, a szurkolók, a média...stb.
A személyes problémám az, AHOGYAN eltávolodik/ eltávolítják őt Katalóniából.... az, hogy valószínüleg egy kamu sérüléssel, elválasztva a kerettől, egy ébkézláb interjú nélkül, távol mindentől szépen kirakjuk őt a kapun kívülre, s közben a szurkolói szavazások olyan eredményt hoznak, hogy ezt az embert Barcelona környékén a nagyérdemű jelentős része már látni sem szeretné.
S azon erölködünk, hogy kicsikarjunk egy olyan összeget az eladásából, amiért idehoztuk, miközben ő vagy gyógyúl, vagy részegen fetreng egy szórakozóhelyen....
Akkor lefordítom amit mondtál: Szerinted az határozza meg hogy XY milyen hasznos volt a csapatnak, hogy nyertünk-e címeket vagy sem. Tehát akkor szerinted Messi sem volt hasznosabb mint Ronaldinho mert nem nyertünk semmit tavaly. Grat10 írta:hasznosabb volt és milyen jó sok mindent nyertünk tényleg azt a kumma![]()
![]()
Abszolút egyetértek. A képesség, és a szorgalom nem ugyanaz. Bár Iniesta sem amolyan vízhordó, az ő képességei sem akármilyenek. A futball azonban csapatjáték, és számomra is igencsak fájó módon-hisz én is a "Dinho pártiak" között voltam-sajnos tényleg nem tudott beállni a sorba. Ebben az értelemben csalódtam benne.Varga Tamás írta:Mielőtt nekem esnétek, olvassátok el az egész hsz-met, ha kell többször is.
Iniesta kiváló játékos, nagyszerű csapatember, a Barca kihagyhatatlan üdvöskéje. Én is szeretem, becsülöm, és nagyon szimpatikus ember. DE! Soha nem lesz akkora játékos, mint Ronaldinho. A két játékost soha nem fogják egy lapon említeni a futball históriás könyvében. Nincsenek meg ehhez az adottságai. A Barca középpályáján nélkülözhetetlen, és jól muzsikál, de nincsenek meg benne R10 kvalitásai.
És most nem szóltam le, nem is kisebbítettem érdemeit, csak a realitásokat vettem számba. Ezzel együtt, ha R10 nem tud beállni a sorba, és elfelejtette a kötelességét - fájó szívvel, de elengedem. Ini pedig ittmarad, és reméljük, sok örömet fog még nekünk okozni.
Ez így van, de vannak it olyanok, akik a mostani helyzet alapján nem Ronaldinhot, hanem Iniestát küldenék el. Ez okozott ekkora felháborodást.Varga Tamás írta:Mielőtt nekem esnétek, olvassátok el az egész hsz-met, ha kell többször is.
Iniesta kiváló játékos, nagyszerű csapatember, a Barca kihagyhatatlan üdvöskéje. Én is szeretem, becsülöm, és nagyon szimpatikus ember. DE! Soha nem lesz akkora játékos, mint Ronaldinho. A két játékost soha nem fogják egy lapon említeni a futball históriás könyvében. Nincsenek meg ehhez az adottságai. A Barca középpályáján nélkülözhetetlen, és jól muzsikál, de nincsenek meg benne R10 kvalitásai.
És most nem szóltam le, nem is kisebbítettem érdemeit, csak a realitásokat vettem számba. Ezzel együtt, ha R10 nem tud beállni a sorba, és elfelejtette a kötelességét - fájó szívvel, de elengedem. Ini pedig ittmarad, és reméljük, sok örömet fog még nekünk okozni.
És Iniesta hány gólt lőtt tavaly szabadrúgásból és tizenegyesből?Mihu írta:Na Ronaldinho fanok. Le lehet szállni Iniesta-ról. Tavaly is már hasznosabb tagja volt a csapatnak. Ezt természetesen az összjátékra értem. Még mielőtt jönnétek azzal a 20 egynehány góllal amit R10 rúgott tavaly. Ezek 80%-át 11-esből és szabadrúgásból szerezte nem pedig akcióból. Az meg hogy hol volt mikor BL-t nyertünk....no comment. Ezt a kérdést szerintem még Te sem gondoltad komolyanRdinho írta:Hihetetlen számomra hogy többet nem látom Barca mezben...a legnagyobb játékos...de viszont ha már itt tartunk mehetne a fél csapat!!!mindenki el van ájulva Iniestától,ebben a szezonban hozza amit kell de tavaly és amikor BL-t nyertünk hol volt...Én alapos csapattisztítást rendeznék a barcánál és ha emiatt 2évig nem is nyernénk semmit akkor is megcsinálnám...![]()
hasznosabb volt és milyen jó sok mindent nyertünk tényleg azt a [auto_cenzúra]Mihu írta:Na Ronaldinho fanok. Le lehet szállni Iniesta-ról. Tavaly is már hasznosabb tagja volt a csapatnak. Ezt természetesen az összjátékra értem. Még mielőtt jönnétek azzal a 20 egynehány góllal amit R10 rúgott tavaly. Ezek 80%-át 11-esből és szabadrúgásból szerezte nem pedig akcióból. Az meg hogy hol volt mikor BL-t nyertünk....no comment. Ezt a kérdést szerintem még Te sem gondoltad komolyanRdinho írta:Hihetetlen számomra hogy többet nem látom Barca mezben...a legnagyobb játékos...de viszont ha már itt tartunk mehetne a fél csapat!!!mindenki el van ájulva Iniestától,ebben a szezonban hozza amit kell de tavaly és amikor BL-t nyertünk hol volt...Én alapos csapattisztítást rendeznék a barcánál és ha emiatt 2évig nem is nyernénk semmit akkor is megcsinálnám...![]()
Lehet, hogy csak te vagy elfogult és teljesen vak jelen helyzetben, erre ékes példa, hogy az Iniesta vs. Ronaldinho kijelentésed után (amit Gutival fűszereztél), neked esett alapból egy jó pár ember. Inkább picit üllj le, gondolkozz, ha ennyire szereted a kis brazil bohócot, aki épp megszégyeníti a cselekedeteivel az egész klubot és a szurkolókat.Gomezinho írta:Szandi no comment ! Veletek nem lehet beszélni! Mindegy !
Már te sem tudsz reagálni ezekre az érvekre...Gomezinho írta:Szandi no comment ! Veletek nem lehet beszélni! Mindegy !