2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na ők miért járnának jól ezzel? attól, hogy távozik még a csapat nem feltétlenül lesz jobb, mivel hátráltató tényezőnek azért nem mondnám. plusz azt se hiszem, hogy az ügynök részesedést ajánlott volna nekik. tehát?Lionel85 írta:Pep és Txiki.Fecooo írta:egy utolsó kérdés ehhez kapcsolódóan: ki az a két ember, aki jól járna azzal, ha Touré elmenne?
Ebben tökéletesen igazad van, de csak úgy ne utáljunk már ki valakit, hogy egy nála kicsivel fiatalabb ifjú tehetség utat törjön magának a világ legjobb védekező középpályása kárára!Charlie írta:Annyi nagy játékos hagyott el minket, nagyobbak mint Touré, és lám van élet.
C.
Nem túlzás az, ha az ember szeretne megtartani egy, az FC Barcelona gépezetébe tökéletesen beleillő fogaskereket... Tavaly a középpályát Iniestával és Xavival vitte a hátán, Guardiola ilyenkor hol jár, amikor iylen orbitális baromságokat gondol? Nem is értem, hogy merült fel egyáltalán ilyen, hogy Yaya távozzon, kész röhej...levproff írta:Én is nagyon szeretném, hogy maradjon, de azért sokan már túlzásokba esnek.
Na neked sikerült megfogalmazni, amit nekem nem.Rinku írta:Nem jó semmire, de az elkeseredettséget muszáj valahogy levezetni, ha itt hagy bennünket, hatalmasat csalódok Josep Guardiolában és nyerhetünk mi még akárhány címet is vele, én akkor is rettenetesen csalódott leszek, ha elüldözi Yayát! Tourét senki nem pótolhatja, ha eladjuk, a tőrt forgatjuk meg a saját hátunkban...
egy utolsó kérdés ehhez kapcsolódóan: ki az a két ember, aki jól járna azzal, ha Touré elmenne? a menedzsere kumma sok pénzhez jutna, vmint Pep is elérné "tisztán" a célját, és Touré lenne az egész történet vesztese, akinek csak annyi volt a bűne, h játszani akart, együtt a legjobbakkal... (akik közé ő is odatartozik...)katalunya írta:Ez a seggluk olyan idegesítő![]()
idegesítőbb mint Ibra,Maxwell és Balotelli ügynöke
![]()
legszivesebben az ien nyilatkozatoknál úgy álba rúgnám h nem maradn ép foga
Ha Yaya eligazol az 50%-ba Seluk számlájára írható.A többi Pep makacsságáéra
- lesz holnap és holnap után is Yaya nélkül, de így elveszíteni/ elherdálni egy ilyen minőségű játékost az vérlázító!Capon írta:Megpróbálom még egyszer leírni, bár jó lenne ha te nem képzelnél hozzá dolgokat úgy sokkal érthetőbb lenne.bonano írta:Capon, Kudu és még páran!
Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.
Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.
Ennyi.
Igen Pep okolható amiért IDŐ ELŐTT TÁVOZNI AKAR, de előbb utóbb úgy is elmenne. és valszeg inkább előbb mivel 27 éves. Ki igazol Angliába 30 évesen?
Nem nem leszünk jobbak nélküle mert egy nagyszerű játékos, de ettől még nem kell Busi és Keita torkának ugrani.
HA most idén nyáron elmegy az borzasztó lesz, de láttunk már meghatározóbb játékosokat is elmenni és nem ment tönkre a klub.
Én már kidühöngtem magamat miatta mert sajnálom hogy így alakul a helyzet, de mégsem kezdek el 3 másik embert sározni.
Nem Yaya Touré-ból áll az FC Barcelona. Előbb utóbb elment volna sajnos olyan helyzet alakult ki hogy úgy néz ki előbb mintsem utóbb fog ez bekövetkezni.
Én nem küldöm őt sehova, nem mondom, hogy jobb lesz nélküle. Viszont nem is sírom tele az oldalt nap mint nap fikázásokkal.
Megpróbálom még egyszer leírni, bár jó lenne ha te nem képzelnél hozzá dolgokat úgy sokkal érthetőbb lenne.bonano írta:Capon, Kudu és még páran!
Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.
Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.
Ennyi.