Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.23. 22:33:41

Lionel85 írta:
Fecooo írta:egy utolsó kérdés ehhez kapcsolódóan: ki az a két ember, aki jól járna azzal, ha Touré elmenne?
Pep és Txiki.
na ők miért járnának jól ezzel? attól, hogy távozik még a csapat nem feltétlenül lesz jobb, mivel hátráltató tényezőnek azért nem mondnám. plusz azt se hiszem, hogy az ügynök részesedést ajánlott volna nekik. tehát?
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.23. 22:21:56

Nem ment át a mondandóm lényege látom, írjátok akkor ahányszor akarjátok hogy nem szabad elmennie stb. Részemről ennyi volt.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.23. 22:21:36

Fecooo írta:egy utolsó kérdés ehhez kapcsolódóan: ki az a két ember, aki jól járna azzal, ha Touré elmenne?
Pep és Txiki.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.23. 22:17:20

Mert a többségnek kedvence a srác? Micsinálnánk, több ezer km-re vagyunk kedvenc csapatunk székházától, mást nem tehetunk. :roll:

akinek meg nem tetszik nem kell olvasni, vagy majd ha bárkit sért esetleg nem témába illő, törli egy modi. :?
Mellesleg ez egy fórum, azért van, hogy leírjam a véleményem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.23. 22:17:07

Minden tisztelettel kérem, ne vegyél egy kalap alá senkivel. Rettenetesen utálom, ha másokhoz hasonlítanak. Köszönöm.

Mellesleg igazad van, hogy lerágott csonk, de az embert dühítheti még attól, az idő minden választ megad, de néha az ember képtelen megülni a s.ggén és leírni ami a fejében motoszkál. Bizonyára Veled is előfordultak már hasonló dolgok. Arról én nem tehetek, hogy 1000-ren leírták előttem, tudtommal ez egy fórum, itt meg lehet osztani a gondolataidat, ill. vitázni ezekről. Nem szokásom csatlakozni sehova se, ez nekem egy személyes nyugtató dolog, hogy leírom, ami nagyon felidegesít, az értelmetlen baromságok, amiket az életben tapasztalok és főleg sz.r látni a hülyeséget, ha egy profi klubra is gondolunk.

Én ezzel be is fejeztem, mint mondam, az idő minden választ megad, de attól még le lehet írni egy, s más dolgot, hogy előtted már elmondták. Ez a te saját véleményed, nem verem a mellkasom, hogy jogom van hozzá, csak szeretném, ha maradna továbbra is segíteni a csapatot, ha valakinek szúrja a szemét, hogy leírtam, azt sajnálom, ne olvassa a topicot. Én se teszem, de a véleményem attól még lehet. Off vége.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.05.23. 22:20:29-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.23. 22:17:00

Az mekkora pofára esés lenne ha Yaya megy és Cesc árát meg nem engedi ejebb az Arsenal szóval ő se jön... itt állunk majd 8 csatárral (villa, ibra , messi,pedro, bojan,kierrison, henry,jeffren ) és 4 középpályással
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.23. 22:10:57

Nem tudtok semmit, nem tudjátok mi történik a klub házatáján. Elméleteket gyártotok és hergelitek magatok. Kiderül mi lesz, ha megy akkor megy. Kezd unalmas lenni, hogy bármely topikba megyek csak Touréról olvasok és mindig ugyanazoktól az emberektől, ugyanazokat a gondolatokat.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.23. 22:05:10

Charlie írta:Annyi nagy játékos hagyott el minket, nagyobbak mint Touré, és lám van élet.
C.
Ebben tökéletesen igazad van, de csak úgy ne utáljunk már ki valakit, hogy egy nála kicsivel fiatalabb ifjú tehetség utat törjön magának a világ legjobb védekező középpályása kárára!

Ennyi erővel ha 1-2 év múlva Xavi mehet nyugdíjba, hogy Jonathan játsszon vagy Messi, hogy Jeffren! Nem szabad eladni, ezzel csak sz.rul járunk, akár jön Fabregas, akár a Jó Isten érkezik...
levproff írta:Én is nagyon szeretném, hogy maradjon, de azért sokan már túlzásokba esnek.
Nem túlzás az, ha az ember szeretne megtartani egy, az FC Barcelona gépezetébe tökéletesen beleillő fogaskereket... Tavaly a középpályát Iniestával és Xavival vitte a hátán, Guardiola ilyenkor hol jár, amikor iylen orbitális baromságokat gondol? Nem is értem, hogy merült fel egyáltalán ilyen, hogy Yaya távozzon, kész röhej...
levproff
Director del Fútbol

2010.05.23. 22:04:24

Én is nagyon szeretném, hogy maradjon, de azért sokan már túlzásokba esnek.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.23. 22:02:22

Annyi nagy játékos hagyott el minket, nagyobbak mint Touré, és lám van élet.
C.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.23. 22:02:02

Rinku írta:Nem jó semmire, de az elkeseredettséget muszáj valahogy levezetni, ha itt hagy bennünket, hatalmasat csalódok Josep Guardiolában és nyerhetünk mi még akárhány címet is vele, én akkor is rettenetesen csalódott leszek, ha elüldözi Yayát! Tourét senki nem pótolhatja, ha eladjuk, a tőrt forgatjuk meg a saját hátunkban...
Na neked sikerült megfogalmazni, amit nekem nem. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.23. 22:00:24

Nem jó semmire, de az elkeseredettséget muszáj valahogy levezetni, ha itt hagy bennünket, hatalmasat csalódok Josep Guardiolában és nyerhetünk mi még akárhány címet is vele, én akkor is rettenetesen csalódott leszek, ha elüldözi Yayát! Tourét senki nem pótolhatja, ha eladjuk, a tőrt forgatjuk meg a saját hátunkban...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.23. 21:56:57

és ez mire jó srácok? Elküldjük Pepnek, vagy mi?

Makacs ember, elképesztő hibát fog elkövetni, ilyeneket minden edző csinál, csak mivel az éppen aktuális kedvencünkről van szó igencsak fájóan érint :(

szerk.: bocsa fogalmazásért csak...eléggé kuszák a gondolataim pár pohár utánxD
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.23. 21:53:32

Tourét a Barcába továbbra is!!! Egy mindenkiért, mindenki egyért!

1. Rinku
2. kristop
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.23. 21:52:20

Tourét a Barcába továbbra is!!! Egy mindenkiért, mindenki egyért!

1. Rinku
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.23. 21:47:41

az aztán tényleg marha okos dolog lenne Tourétól, ha fogná magát és a Chelseabe igazolna. ha itt nem fér be a csapatba, akkor elmegy egy másikba, ahol a világ legjobb védekező középpályása játszik, logikus.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 16:01:29

katalunya írta:Ez a seggluk olyan idegesítő :evil: :evil: idegesítőbb mint Ibra,Maxwell és Balotelli ügynöke :evil: :evil: legszivesebben az ien nyilatkozatoknál úgy álba rúgnám h nem maradn ép foga :evil: Ha Yaya eligazol az 50%-ba Seluk számlájára írható.A többi Pep makacsságáéra :?
egy utolsó kérdés ehhez kapcsolódóan: ki az a két ember, aki jól járna azzal, ha Touré elmenne? a menedzsere kumma sok pénzhez jutna, vmint Pep is elérné "tisztán" a célját, és Touré lenne az egész történet vesztese, akinek csak annyi volt a bűne, h játszani akart, együtt a legjobbakkal... (akik közé ő is odatartozik...)
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.23. 15:44:04

Ez a seggluk olyan idegesítő :evil: :evil: idegesítőbb mint Ibra,Maxwell és Balotelli ügynöke :evil: :evil: legszivesebben az ien nyilatkozatoknál úgy álba rúgnám h nem maradn ép foga :evil: Ha Yaya eligazol az 50%-ba Seluk számlájára írható.A többi Pep makacsságáéra :?
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.23. 15:27:05

Nagyon remélem, hogy velünk marad, szükség lesz még rá hosszú ideig. De ha távozik, akkor is remélem nem egy olyan undorító csapatba, mint a Chelsea.
Kép
duncan
Jugador del Barça

2010.05.23. 15:22:07

Az a vicc az egész Touré-történetben,hogy Guardiola a triplázó csapat két kulcsemberét üldözi így el két nyár alatt. Eto'o-t,aki ipari mennyiségben termelte a gólokat és Tourét,aki vkp és védő poszton is maradandót tud alkotni, vkp-ként benne van a jelenlegi top3-ban. És kikkel pótolja őket? A svéd csodagyerek úgy tűnik valahogy képtelen alkalmazkodni a csapathoz,ezt a szezon vége felé nem csak egyes szurkolók,hanem több szakember is megállapította,többek között Cruyff is mondott egyszer egy olyasmit,hogy Ibra nem elég technikás a Barcához,most pedig Sacchi. Magyar szakértők is mondták a sport tv-ben,akik szintén értenek valamit a focihoz. Touré helyére pedig valószínűleg marad Busquets,a katalán Roanldo-már ami a színjátékait illeti-valamint Keita az extraklasszis. Szerintem megfelelő a pótlás :lol: Valamint ne felejtsünk ki olyan lehetőségeket,mint Mascherano vagy Poulsen,akik a spanyol futballba lettek kitalálva. Szánalom.

A pénzügyi részt is érinteni kell,hiszen lehetett több helyen is adósságokról olvasni. Cáceres 17 millió,Hleb 15 millió, Ibra 65 millió,Csiga 25 millió,Henrique 8 millió,Keirrison 14 millió. Csak,hogy az eddigi balul sikerült igazolásokat soroljam. Ez eddig - ha nem tévedek- 144 kidobott millió (euró) 2 év alatt. És ha ehhez hozzávesszük,hogy a sikeres igazolások mennyiben voltak, ki sem számolom mennyi jön ki...és csodálkozunk,hogy mennyi az adósság,az pedig a klub megcsúfolása,hogy innen mennyiért mennek el a játékosok.

És ennek fényében Eto'o tulajdonképpen ingyen ment az Interhez és Touré most alig ér 25 millió eurót? Tehát akkor Touré annyit ér meg ,mint Csigrinszkij? Szánalmas,amit Csiki meg Pep igazolások terén művelnek. Remélem Rosselt megválasztják és úgy hajítja ki Csikit,hogy legközelebb,csak,mint néző tér vissza a Nou Camp-ba ,Pepet pedig korlátozza az igazolások terén,mert ez így elég nyilvánvaló,hogy nem jó.

Szerk.: Ja igen és még valami. Sokan itt érinthetetlennek és tévedhetetlennek állítják be Guardiolát. Ez hülyeség. a triplázó csapat gerince a s.gge alá volt rakva,amikor megérkezett, a klub filozófiája adott volt,neki csak azokat kellett elküldeni,akiket az edzők 90%-a elküldött volna (Dinnye,Deco) az igazolásai közül Pique volt az egyetlen,akit ő húzott elő a kalapból és nagy igazolásnak tekinthető. Alvest már Rijkaard alatt is meg akartuk szerezni. Pep erénye a meglévő csapat motiválása és a játékrendszer tökéletesítése. Ebben ő nagyon nagy,játékosként nem hiába volt az,aki. De emellett szörnyen igazol,nem (meccseken nyújtott) teljesítmény alapon kerülnek be a játékosok a kezdőbe,borzalmasan cserél és taktikai változtatásokban elég gyenge. Idén egy nagy húzása volt, a tavaszi reál elleni meccs,több nem. Egyedül Messin múlott,hogy nem estünk ki már az Arsenal ellen a BL-ben.
Egyszóval Pepnek nem sokkal van több köze a triplázáshoz,mint Messinek,Xavinak,Iniestának,Eto'o-nak vagy Tourénak... Csak mostanság nagyon a mester fejébe szállt a dicsőség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára duncan 2010.05.23. 15:32:19-kor.
Jess
Jugador del Barça

2010.05.23. 14:52:08

Azért ne essünk már túlzásokba!!!

Igaz hogy Yaya nagyon jó játékos, de nem belőle áll a csapat, és nem fog tönkremenni ha ő nem lesz itt. Én nagyon szeretem, nem akarom hogy elmenjen, de senki nem üldözi. És ha lenne egy kis esze akkor meg tudná ezt beszélni Peppel,ha igazán maradni akarna. DE nem ezt teszi, tehát annyira nem akar. Ha meg nem akar itt maradni akkor nem kell eröltetni. Nyilván Peppnek is vannak hibái, de ba**us nem mi vagyunk az edzők, nem tudhatjuk hogy mi történik ott. Szerintem Pepp jó edző, szereti a Barcát és a csapatot is. Biztos vagyok benne hogy Ő aki nap mint nap ezzel foglalkozik, és a csapattal van jobban tudja mint mi. Nem hiszem hogy jogunk lenne megkérdőjelezni azt amit csinál, amíg a játékosok, vagy a Barca vezetősége nem teszi ezt meg. Úgy gondolom hogy nekik több joguk, és nagyobb szakértelmük is van ehhez. Ha Yaya elmegy, nem tehetünk semmit, az nem változtat a dolgon hogy szidjuk ezt, vagy azt. És megjegyzem, ha nem fog működni Yaya nélkül a csapat, vagy akár Pepp elképzelése szerint, akkor majd igazol/felhoz/talál (nemtom) valakit a helyére. Yaya nagyon jó, de úgy gondolom hogy nem pótolhatatlan. És ki tudja hogy mik Pepp szándékai? Egy dologban viszont biztosak lehetünk, Ő BIZTOS jót akar a csapatnak. És amíg ez így van meg kell bízni benne, nem hülye.
Barcelona, jewel in the sun!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 14:47:27

morális vesztesként Seluk egész éves nyilatkozatháborúja miatt jöhetne ki ( de igazán szerintem senki sem hibáztatja Yaya-t , hogy többet akar...)
Seluk gondolom klubváltásnál nem kevés összeghez jut...
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.23. 14:39:14

Capon írta:
bonano írta:Capon, Kudu és még páran!

Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.

Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.

Ennyi.
Megpróbálom még egyszer leírni, bár jó lenne ha te nem képzelnél hozzá dolgokat úgy sokkal érthetőbb lenne.
Igen Pep okolható amiért IDŐ ELŐTT TÁVOZNI AKAR, de előbb utóbb úgy is elmenne. és valszeg inkább előbb mivel 27 éves. Ki igazol Angliába 30 évesen?
Nem nem leszünk jobbak nélküle mert egy nagyszerű játékos, de ettől még nem kell Busi és Keita torkának ugrani.
HA most idén nyáron elmegy az borzasztó lesz, de láttunk már meghatározóbb játékosokat is elmenni és nem ment tönkre a klub.
Én már kidühöngtem magamat miatta mert sajnálom hogy így alakul a helyzet, de mégsem kezdek el 3 másik embert sározni.
Nem Yaya Touré-ból áll az FC Barcelona. Előbb utóbb elment volna sajnos olyan helyzet alakult ki hogy úgy néz ki előbb mintsem utóbb fog ez bekövetkezni.
Én nem küldöm őt sehova, nem mondom, hogy jobb lesz nélküle. Viszont nem is sírom tele az oldalt nap mint nap fikázásokkal.
- lesz holnap és holnap után is Yaya nélkül, de így elveszíteni/ elherdálni egy ilyen minőségű játékost az vérlázító!
Az már csak hab a tortán, hogy a végén még Ő jön ki belőle morálisan rosszul! :evil:
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.23. 14:35:02

valóban én sem örülök neki, én is hibának tartom , de nem olyan drasztikus hibának , mint itt egyesek...
Annak fényében meg van pótlója a csapatban (mégha nem is olyan klasszis mint ő), egyáltalán nem idegeskedem....(a csapat pedig szemlátomást imád a Supermannel együtt dolgozni,hisz családtag, ami néha fontosabb érv a szakmai dolgoknál)....
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.23. 14:32:37

bonano írta:Capon, Kudu és még páran!

Komolyan nem hiszem el, amiket olvasok tőletek. Kábé úgy áll a dolog, hogy Yaya tehet az egészről, ő akar elmenni,, nem is érzi jól magát itt, nem is küzd, úgyhogy menjen csak. Jobb lesz nekünk így. Az agyam eldobom, komolyan mondom. Az pedig, hogy hol szeretne játszani, az csak ne keveredjen ide. Sok mindent mondott más is, és semmi nem lett belőle.

Az a gáz, hogy a posztjának legjobbját a világon elkótyavetyéljük fillérekért, egy béna Keita, és egy kedvenc katalán esőember, pénzéhes színészpalánta oltárán.

Ennyi.
Megpróbálom még egyszer leírni, bár jó lenne ha te nem képzelnél hozzá dolgokat úgy sokkal érthetőbb lenne.
Igen Pep okolható amiért IDŐ ELŐTT TÁVOZNI AKAR, de előbb utóbb úgy is elmenne. és valszeg inkább előbb mivel 27 éves. Ki igazol Angliába 30 évesen?
Nem nem leszünk jobbak nélküle mert egy nagyszerű játékos, de ettől még nem kell Busi és Keita torkának ugrani.
HA most idén nyáron elmegy az borzasztó lesz, de láttunk már meghatározóbb játékosokat is elmenni és nem ment tönkre a klub.
Én már kidühöngtem magamat miatta mert sajnálom hogy így alakul a helyzet, de mégsem kezdek el 3 másik embert sározni.
Nem Yaya Touré-ból áll az FC Barcelona. Előbb utóbb elment volna sajnos olyan helyzet alakult ki hogy úgy néz ki előbb mintsem utóbb fog ez bekövetkezni.
Én nem küldöm őt sehova, nem mondom, hogy jobb lesz nélküle. Viszont nem is sírom tele az oldalt nap mint nap fikázásokkal.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt