2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Getafe ellen is kinyomhattad volna..visca el barca írta:tegnap a 15. percben 0-0-nál kikapcsoltam a tv-t, mert egyszeruen semmi nem motivált h nézzem a meccset (meg amugy is divat vagyok), erre 8-at lövünk.![]()
Nálam ez volt a meccs egyik legjobb jelenete komolyan, az az őszinte öröm az arcukon, amikor 8-0 után betaláltak..Chino írta: Hiába mi kaptuk azt a gólt szögletből mégis jó volt nézni ahogy örülnek.
Masipnak annyira nem örülök, inkább Ter Stegennek kéne minél több meccset adni nehogy az legyen, hogy megunja, hogy nem elsőszámú kapus és elmegy. Montoyanak örülök bár lehet közre játszik, hogy LE kezdni megérteni, hogy Douglas nagyon messze van a minimális szinttől.Erxy írta:kezdő: Masip, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Iniesta; Rafinha, Munir i Pedro
Montoya búcsúmeccse.
Bartranak örülök, annak viszont annál kevésbé, hogy Rafinha megint a támadósorban kap helyet.Erxy írta:kezdő: Masip, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Iniesta; Rafinha, Munir i Pedro
Montoya búcsúmeccse.
Remélem, gyorsan rúgunk kettőt-hármat, aztán a szünetben jöhet Adama, Diagne és Sandro.Erxy írta:kezdő: Masip, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Iniesta; Rafinha, Munir i Pedro
Montoya búcsúmeccse.
palesz77 írta:Nem kéne haragosnak rakni, és akkor látnád a hsz-eit..![]()
Legalább az lesz neki, ha már játszatni nem lehetett.. Amúgy nem rossz kezdő, bár elnéztem volna több ifik már az elejétől, de jó lesz ez is.Erxy írta:kezdő: Masip, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Iniesta; Rafinha, Munir i Pedro
Montoya búcsúmeccse.
palesz77 írta:Ter Stegen, Masip, Montoya, Pedro, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Samper, Adama, Sandro, Munir, Diagne.MessiCesc írta:Sehol nem találtam a keretünket.
GT kb 10 hsz-el lejjebb linkelte.Nem kéne haragosnak rakni, és akkor látnád a hsz-eit..
![]()
Valamilyen Mats-Douglas-Bartra-Diagne-Adriano-Samper-Rafinha-SR-Sandro-Munir Pedro kezdőt képzelek el. De egy háromvédős felállás sem lepne meg, akár Douglas-al, akár Adrianoval eggyel feljebb. Ami tetszene az szintén három védővel, de a brazil helyett Adamaval.palesz77 írta:Ter Stegen, Masip, Montoya, Pedro, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Samper, Adama, Sandro, Munir, Diagne.MessiCesc írta:Sehol nem találtam a keretünket.
GT kb 10 hsz-el lejjebb linkelte.Nem kéne haragosnak rakni, és akkor látnád a hsz-eit..
![]()
Ter Stegen, Masip, Montoya, Pedro, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Samper, Adama, Sandro, Munir, Diagne.MessiCesc írta:Sehol nem találtam a keretünket.
Busi és Matyi keretben sincsenek, csak gondoltam szólok..MessiCesc írta:Legyen egy TS- Douglas - Bartra - Matyi - Adriano - Samper - Busi - Roberto - Rafinha - Munir - Pedro csapat aztán pihenjek a nagyok.
Azért a spanyol kultúra kicsit másabb mint mondjuk az itteni. Nincs abból gond ha ilyenkor van a meccs, valahol még 10 órakor világos van.Gyurgyak írta:Miért kezdődik az összes kupa meccsünk 10 órakor?Már tavaly is a döntő kivételével mindegyik meccsen 22:00-kor volt a kick off.Nem tudom, szerintem a barcának van pár szurkolója,így azért kevesebben nézik a televízión keresztül is.Ez nem jelent nagy kiesést a tv társaságoknak?Nem beszélve azokról, akik kimennek élőben megnézni,azoknak is munkanap a másnap.
Ne is mondd.. Na mindegy, majd később játszik!salas9 írta:Amúgy nekem a keretből leginkább Ié az aki hiányzik. De nem panaszkodok, hajrá
MAtS; Bartra-Masch-Diagne; Adama-Rafinha-Samper-Adrinao; Ini; Sandro-MunirGareth Tello írta:Ter Stegen, Masip, Montoya, Pedro, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Samper, Adama, Sandro, Munir, Diagne.