Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia,recrea írta:Sziasztok.
Írtam még nyár elején, h szívesen kipróbálnám magam a csapatban és a közösségben. Akkor Marcival leveleztem, most is hozzá (de akár máshoz is, ha ő esetleg nem olvasná) szólnék, hogy hogyan lenne erre lehetőségem. Kérted, h nyár végén térjünk vissza rá.
Köszönöm
Szerintem eddig a "B" pályáról volt szó! Melkor az első hsz-ben is erről ír!dopi írta:Melkor!
Jól meggondoltuk mi ezt az A pályát? Se kapusunk nincs, se Kezsó, se Ele, Levit és Bencét se látom a listán. Elég volna ezzel a kerettel a B pálya is szerintem, különben hamar elmegy a kedvünk ettől a bajnokságtól. Ha más nem majd az Unió Sport után De persze ez csak magánvélemény.
A sörigényt én is fenntartomdopi írta:Ha kijössz akkor sör mindig lesz.zsolt007 írta:Mindenki annyi pénzt hozzon, hogy nekem jusson belőle sörre, ha kilátogatok a meccsekre, köszönöm
Ha kijössz akkor sör mindig lesz.zsolt007 írta:Mindenki annyi pénzt hozzon, hogy nekem jusson belőle sörre, ha kilátogatok a meccsekre, köszönöm
Superlama írta:Bercy írta:Sziasztok!!!
Kicsit én is nyári álmot aludtam, de most gőzerővel belevetem magam a szervezésbe!
Már le is foglaltam egy helyet csütörtök B pályára.
A kapus mint tudjátok egy időre sajnos bizonytalan- szervezés alatt.
A nevezési díj egy picivel emelkedett - 114.000 HUF.
Az egy főre jutó költséget majd a teljes keret kialakulása után tudom kiszámolni, de idén sajnos sokkal szigorúbbnak kell lennem, hogy elkerüljük az idény végi problémákat. Kivételes esetben van lehetőség fele ár fizetésére, de csak ha a meccsek kevesebb mint felére tud eljönni az illető (pl én se fogok tudni eljönni az összes meccsre, ennek ellenére 100%-ot fizetek).
Eddigi biztos jelentkezők:
1. kapus ???
2. Melkor -100%
3. Marci - 100%
4. Gazdag Zsolti - 100%
5. Bercy - 100%
6. Superlama - 100%
7. Dopi - 100%
8.
9.
10.
11.
12.
Senkit ne zavarjon meg az esetleges bő keret, az eddigi tapasztalatokból kiindulva úgy is mindig van több ember, aki éppen nem ér rá.
Aki tud jönni írja fel magát itt a fórumon, de majd minden potenciális jelöltet megkeresek majd telefonon is.
Bercy írta:Sziasztok!!!
Kicsit én is nyári álmot aludtam, de most gőzerővel belevetem magam a szervezésbe!
Már le is foglaltam egy helyet csütörtök B pályára.
A kapus mint tudjátok egy időre sajnos bizonytalan- szervezés alatt.
A nevezési díj egy picivel emelkedett - 114.000 HUF.
Az egy főre jutó költséget majd a teljes keret kialakulása után tudom kiszámolni, de idén sajnos sokkal szigorúbbnak kell lennem, hogy elkerüljük az idény végi problémákat. Kivételes esetben van lehetőség fele ár fizetésére, de csak ha a meccsek kevesebb mint felére tud eljönni az illető (pl én se fogok tudni eljönni az összes meccsre, ennek ellenére 100%-ot fizetek).
Eddigi biztos jelentkezők:
1. kapus ???
2. Melkor -100%
3. Marci - 100%
4. Gazdag Zsolti - 100%
5. Bercy - 100%
6. Superlama - 100%
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Senkit ne zavarjon meg az esetleges bő keret, az eddigi tapasztalatokból kiindulva úgy is mindig van több ember, aki éppen nem ér rá.
Aki tud jönni írja fel magát itt a fórumon, de majd minden potenciális jelöltet megkeresek majd telefonon is.
Jól van, majd felébredszzsolt007 írta:Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, sok sikert az utód keresésben, ezekkel a nyavajákkal amit beültettek a lábamba legalább 1,1-5 évig parkolópàlyán leszek.
Na jó, most már eleget lógattad a lábad. Szeptemberben szezonkezdetre várunk.zsolt007 írta:Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, sok sikert az utód keresésben, ezekkel a nyavajákkal amit beültettek a lábamba legalább 1,1-5 évig parkolópàlyán leszek.