Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Két eset lehetséges: 1. a játék-verziód nem okés - töltsd le az egész játkot újra - vagy:Puyol05 írta:valaki segítsen pls!
Cod-ozok a Modern Warfare 2-vel...
Az összes többi igen, de ez a videókártya....Titinho írta:Szerintetek ez jó...?
* Videokártya: nVidia Geforce GT210 512MB DDR2 - 3 év garancia
Hát ha a Biosban kurtál el vmit akkor azt ugy is tudod resetelni ha leveszed a géped oldalát és látni fogsz benne egy pici elemet, azt kiveszed vill.hálózatról is lekapcsolod a gépet vársz pár percet, elem visssza és ugy vissza áll minden az eredeti beállításra.Perrero írta:windows telepítés félbeszakadt, azóta ha gépet bekapcsolom ez fogad:
boot0:gpt,
boot0: testing,
boot0:testing,
boot0:error
mit tudok ezzel tennigondolom biosban k.rtam el vmit, és csak ott is tudom vissza csinálni, mert odáig se jutok el, hogy bebootoljon egy uj oprendszer telepitője... amikor ki írja h verifying DMI Pool Data .......... az után jön ez. gondolom mondanom sem kell, hogy k.rva fontos lenne...
gy.k.: most nem saját gépről karcolom ezeket a sorokat...
tedd fel a teljest: http://szoftverbazis.origo.hu/szoftver/ ... -XG14.htmlMessa írta:Nem bírok msn reinstall-t csinálni.
Letöltöttem a legújabbat, és mikor tenném fel, ahogy a readme fájl leírja, mindig valami hibát ír ki.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Nem, mert épp beszélgettünk, amikor küldte, és ráadásul az egyik legjobb haver...Sanama írta:Most nem azért,de ha valaki csak úgy rádír köszönés és minden nékül,hogy szeva nézd meg a képeket, és ráadásul kacsintós smiley-t küld, nem gyanús?