Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos láttátok már azt a videót amikor Cafú halálra szívatja Nedvedet,és Nedved megunja azt inkább belerúg egy jó nagyotBoixos írta:abban a szezonban igen. utána nem sokkal ment a Romába, h hülyét csináljon az akkor még lazios nedvedből.
Ráhibáztam véletlenülHAnonymus írta:Vader nagyúr, honnan a halálból tudsz te ilyeneket?
Remélem nem veszed zokon, ha kijavítalak: nem Naybet volt, hanem Nayim. (tán izraeli, ha jól tudom.)Boixos írta:az nagyon nagy gól volt! monnyuk a seaman szeretett ekkora dugókat kapni, a naybettől is benyelt egyet a félpályáról, amikor a zaragozával kek-döntőztekLG írta:Jah...annál a golnál Cafu szolt neki oda, h Seaman kint szokott álni, emelje át! Azért az oreg is fantasztikus, szinte minden játékost ismer
az nagyon nagy gól volt! monnyuk a seaman szeretett ekkora dugókat kapni, a naybettől is benyelt egyet a félpályáról, amikor a zaragozával kek-döntőztekLG írta:Jah...annál a golnál Cafu szolt neki oda, h Seaman kint szokott álni, emelje át! Azért az oreg is fantasztikus, szinte minden játékost ismer
Há fijjú te aki élt és látta azt a gólt nem feledi sosem.Maxi írta:Milyen angolok?A. Gábor írta:Az angolok elleni szabija után is ezt nyilatkozta...Rapika írta:"Ha gólomról kérdeznek - tudatos volt. Külsővel, nagy erővel lőttem meg, és pontosan a kapu bal sarkába vágódott - ahova akartam."
És még mindig olyan szerény,mint mikor megszületett!(le maradtam volna?)
2002 VB,nyolcaddöntő!Maxi írta:Milyen angolok?A. Gábor írta:Az angolok elleni szabija után is ezt nyilatkozta...Rapika írta:"Ha gólomról kérdeznek - tudatos volt. Külsővel, nagy erővel lőttem meg, és pontosan a kapu bal sarkába vágódott - ahova akartam."
És még mindig olyan szerény,mint mikor megszületett!(le maradtam volna?)
Milyen angolok?A. Gábor írta:Az angolok elleni szabija után is ezt nyilatkozta...Rapika írta:"Ha gólomról kérdeznek - tudatos volt. Külsővel, nagy erővel lőttem meg, és pontosan a kapu bal sarkába vágódott - ahova akartam."
És még mindig olyan szerény,mint mikor megszületett!
Az angolok elleni szabija után is ezt nyilatkozta...Rapika írta:"Ha gólomról kérdeznek - tudatos volt. Külsővel, nagy erővel lőttem meg, és pontosan a kapu bal sarkába vágódott - ahova akartam."
És van is mire szerénynek lennie!Rapika írta:"Ha gólomról kérdeznek - tudatos volt. Külsővel, nagy erővel lőttem meg, és pontosan a kapu bal sarkába vágódott - ahova akartam."