Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lezárta a közeli jövőjével kapcsolatos találgatásokat és híreszteléseket Robinho, a brazil FC Santos labdarúgócsapatának 21 éves sztárja, ugyanis kijelentette: nem követi edzőjét, Vanderlei Luxemburgót a Real Madridhoz.
- Itt maradok a Santosnál, és segítek a klubomnak a Libertadores Kupa-sorozatban. Ha távozom, azt mindenki időben megtudja majd - mondta a fiatal csatár.
Robinhóval kapcsolatban már hónapok óta arról cikkeznek az újságok, hogy hamarosan, de legkésőbb nyáron a királyi gárdához igazol.
En utálom az osszes angolt, de Gravesennel nincs semmi bajom...vagyis most már van, h margitos, tehát má ot is utálom!!!Enrique írta:Méér, méér méér?!LG írta:De, gondolom tudja, de miért kellett le angolozni!?Charlie írta: Szted nincs tisztában vele hogy dán?Azért tette az angol szót " "-be!
C.
Mert olyan feje van, és olyan mentalitásban játszik.
Meg már nagyon régóta játszik ott..
1ébként nem mindenki olyan """őrült""", de vannak 1páran. Ha ránézek a Rooneyra akkor nekem ez jut eszembe...![]()
Meghát a Wes Brown, na az tényleg 1 idióta...
Méér, méér méér?!LG írta:De, gondolom tudja, de miért kellett le angolozni!?Charlie írta:Szted nincs tisztában vele hogy dán?LG írta: Káááár, h Gravesen dán...![]()
En utálom az osszes angolt!!!! (na jo! Linekert nem)Azért tette az angol szót " "-be!
C.
Őt kérdezd majd meg!LG írta:De, gondolom tudja, de miért kellett le angolozni!?Charlie írta:Szted nincs tisztában vele hogy dán?LG írta: Káááár, h Gravesen dán...![]()
En utálom az osszes angolt!!!! (na jo! Linekert nem)Azért tette az angol szót " "-be!
C.
De, gondolom tudja, de miért kellett le angolozni!?Charlie írta:Szted nincs tisztában vele hogy dán?LG írta:Káááár, h Gravesen dán...Barcaforever írta: Mikor én leörülteztem az angolokat úgy lefújoltatok.![]()
C.
Szted nincs tisztában vele hogy dán?LG írta:Káááár, h Gravesen dán...Barcaforever írta:Mikor én leörülteztem az angolokat úgy lefújoltatok.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
Remélem majd kedvét szegi néhány bebőrözés..
1ébként én nem tartom akkora játékosnak, a mi vkp-ink sokkal jobbak![]()
En utálom az osszes angolt!!!! (na jo! Linekert nem)
Káááár, h Gravesen dán...Barcaforever írta:Mikor én leörülteztem az angolokat úgy lefújoltatok.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
1ébként én nem tartom akkora játékosnak, a mi vkp-ink sokkal jobbak
Szegény...Barcaforever írta:Mikor én leörülteztem az angolokat úgy lefújoltatok.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
Mikor én leörülteztem az angolokat úgy lefújoltatok.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
A Valenviatol 1 kicsit, de a margitol 1 csoppet sem tartok, akkor má inkább a Numancia!Lujo írta:Kérdem én: Miért baj az, ha a RM játékost igazol? Sokszor hallottam itt ősszel, hogy majd arra fogja a sajtó, hogy a CSAPAT megnyerte a bajnokságot, hogy rossz volt a RM és a Valencia is. Tessék. Most lesz egy jó RM, megfelelő ellenfél lesz remek csapatunk számára. Egyébként meg a sorsunk a mi kezünkben van és ha 13 pontos előnyről elvesztenénk velük szemben a bajnokságot, hát bizony fáj , de azt kell mondanom, hogy nem is érdemelnénk meg.
Mi is leigazolhatuk volna! Szten, ha játszani fog a margitba, akkor sokat segít rajtuk, pláne, h valoszinu, nem ez az 1etlen igazolásuk...Enrique írta:Hm.. Meglátjuk..Boixos írta:aki lebőrözi, annak majd kettéharapja a derekát. de viccen kívűl, nem nagyon kell félteni a gravesent. sztem az elmúlt pár évben, de főleg a makelele eladása óta, a legjobb igazolása a margitnak. már az ő szempontjukból. de évekkel ezelőtt meg kellett volna ezt lépniük (h egy ilyen kvalitású gyereket igazolnak). mostanra már nem fog akkorát szólni ez a bugi.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
Hm.. Meglátjuk..Boixos írta:aki lebőrözi, annak majd kettéharapja a derekát. de viccen kívűl, nem nagyon kell félteni a gravesent. sztem az elmúlt pár évben, de főleg a makelele eladása óta, a legjobb igazolása a margitnak. már az ő szempontjukból. de évekkel ezelőtt meg kellett volna ezt lépniük (h egy ilyen kvalitású gyereket igazolnak). mostanra már nem fog akkorát szólni ez a bugi.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
aki lebőrözi, annak majd kettéharapja a derekát. de viccen kívűl, nem nagyon kell félteni a gravesent. sztem az elmúlt pár évben, de főleg a makelele eladása óta, a legjobb igazolása a margitnak. már az ő szempontjukból. de évekkel ezelőtt meg kellett volna ezt lépniük (h egy ilyen kvalitású gyereket igazolnak). mostanra már nem fog akkorát szólni ez a bugi.Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
szerintem Gravesen jó, nem örülök hogy a realba ment:(Enrique írta:Kiváncsi leszek h mire lesz képes 1 "őrölt" "angol" a vmivel technikásabb spanyol bajnokságban...![]()
Hát bizony isteni lenne, tényleg! Csak Davids hibádzik épp ebben a történetben, aki nem akart Barcás lenni két évig, csak háromig....aky01 írta:igaz nem az!tudtam h megfogja vki kérdezni!
én visszahoznám davidsot....vkp -ra,akkor marquez és edmilson is védő lehetne.király védelmünk lenne!!
vagy ti nem így látjátok?
jaja. sztem vele belenyúltak a tutiba. de ez is kevés lesz nekik.Silvanus írta:Azzal, hogy: "...nekünk nem sztárok kellenek, hanem akik beleillenek a csapatképbe..." azért egy kicsit vitatkoznék, mert Gravesen NEM SZTÁR! Ő inkább azzal lett ismert, hogy igen lobbanékony, jó, hasznos, odaadó játékos, szóval inkább a vízhordó típus, mint sztár.... és egy ilyen mindig jól beleillik a Barca keretébe, Ő IS!!! Persze nekünk most nem egy ilyen játékos kell, hanem csatár....
Az már más kérdés, hogy be fog-e férni a Real kezdő 11-be, ez majd a Hamburgeren múlik, ha őt is a kispadra vették, akkor gratulálok nekik, Gravesen jó játékos, ha játszhat, és hozza is a formáját, akkor sok év után először mondom azt, hogy végre valaki felpofozta a Perezt, és jól igazolt a Real....
Majd elválik.....