Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony. Örülök,h láthattam, Johnson óriási kedvencem volt,félek,h Bolt megdönti a rekordját,de végülis méltó útódja lenne.Rivaldo11 írta:Azt hiszem olyan korszakos zsenit láthatunk, mint Michael Johnson volt. Elképesztő, nem találok szavakat...Mennyit tudhat még, mennyi maradhatott benne? Én ilyen futást még életemben nem láttam. Johnson 19.32-es idejéről azt gondoltam, soha nem döntik meg. Hát Boltot elnézve...ha meg nem is dönti, de képesnek tartom 19.50 körüli időre, ami minden idők 2. legjobb 200-as ideje lehetne. Igaz, 200-on még annyira sincs ellenfele, mint 100-on...
Tényleg ezt feltételezed Gayről?Én kétlem,h megijedne és megfutamodna...Varga Tamás írta:Tudod Miki! Ebből a futamból Gaynek illett volna továbbjutnia. A sérülése nem volt komoly. Én feltételezem, hogy ez így van. Tehát: Gay egészségesen érkezett ide. Viszont azt érezhette az előfutamok alapján, hogy Usain Bolt verhetetlen. Ugyanis ő nem Powell, aki begörcsöl a lehetőség előtt. Őt nem érdekli semmi. Tudja, hogy mit tud, és azt bármikor meg tudja futni.ozsimiki írta:
Ezt nem szeretem benned,rögtön mindenkiről a rosszat feltételezni,grt. Persze megijjedt, tudhatod te is,h a sérülése előtt mekkora formában volt. Azért egy futónál az ilyen sérülések nem múlnak el ilyen rövid idő alatt nyomtalanúl. Nem azt írtam,h megverte volna,hanem,h nagyobb verseny lenne szntem ha ő egészséges 100%ig. Ha nem lenne rá hatással a sérülése ami papíron elmúlt teljesen,akkor nem értem miért kellene félnie amikor ugyanazt az időt tudja ő is. Valóban Bolt lehet farag a világcsúcson,de attól még ez a feltételezés szerintem elég fura.
Nem a rosszat feltételezem mindenkiről, csupán az élet bebizonyította már nem egyszer, hogy ez a valóság, ilyen a valóság. Nem az én hibám, hanem a világ ilyen.
Tudod Miki! Ebből a futamból Gaynek illett volna továbbjutnia. A sérülése nem volt komoly. Én feltételezem, hogy ez így van. Tehát: Gay egészségesen érkezett ide. Viszont azt érezhette az előfutamok alapján, hogy Usain Bolt verhetetlen. Ugyanis ő nem Powell, aki begörcsöl a lehetőség előtt. Őt nem érdekli semmi. Tudja, hogy mit tud, és azt bármikor meg tudja futni.ozsimiki írta:
Ezt nem szeretem benned,rögtön mindenkiről a rosszat feltételezni,grt. Persze megijjedt, tudhatod te is,h a sérülése előtt mekkora formában volt. Azért egy futónál az ilyen sérülések nem múlnak el ilyen rövid idő alatt nyomtalanúl. Nem azt írtam,h megverte volna,hanem,h nagyobb verseny lenne szntem ha ő egészséges 100%ig. Ha nem lenne rá hatással a sérülése ami papíron elmúlt teljesen,akkor nem értem miért kellene félnie amikor ugyanazt az időt tudja ő is. Valóban Bolt lehet farag a világcsúcson,de attól még ez a feltételezés szerintem elég fura.
Látom,vki felkészültebb,mint jómagamEl Payaso írta:Kedden, magyar idő szerint 15.00 - akkor lesz a Brazil elődöntő.
Az komolyEl Payaso írta:Egymás ellen...miihii írta:Fociban,h lesznek az ágak?Kivel tolják a brazilok majd és kikkel kerülhet össze Argentina? (Persze ha továbbjut,de persze h továbbjut)
Egymás ellen...miihii írta:Fociban,h lesznek az ágak?Kivel tolják a brazilok majd és kikkel kerülhet össze Argentina? (Persze ha továbbjut,de persze h továbbjut)