Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen biztos nem lesz.balinteer írta:Én nem. Ugyanis akkor aki beszáll Ő erősebb csapattal állhat ki,mint akiknek gyengébb van. KovTeam kerete az egyik legerősebb,szvsz azt kellene játékosait FA-ra tenni egy ismeretlen időpontba és aki előbb meglátja behúzni őket.
azért lesz ez még szorosabb.Bob_Marley írta: socio amúgy a héten jól elfogsz kalapálni, már látom
Rondo felépülhetne (csütörtökön elvileg játszik, de ki tudja), mert kellene a kis töki nagyon
Ezt támogatom.Slither írta:Ha Kovi a hét végéig nem csinál semmit a csapatával, akkor sztem berakok vki mást a csapata élére. Szóval aki szeretne csatlakozni (pl. FtcSikiHun, daffy) az írjon!
Viszont fantasy szempontból ritka rosszül jött. Úgy elveszítem a hetet mint a huzat. Augustin is lesérült... Remek...Kalap1988 írta:És azt az egy pontot is technikai fault után dobta kijelölt büntetőzőkéntneobarca írta:Ez most komoly? Anthony dobott kő kemény 1 pontot? Mégis simán nyert a Knicks?![]()
![]()
Nem vitte túlzásba, de ne örülj neki (Knicks szurkolóként, nem fantasys játékosként), mert végigpihente a meccset
Olyan sok rossz próbálkozása sem volt ( 0-7,0-2).
És azt az egy pontot is technikai fault után dobta kijelölt büntetőzőkéntneobarca írta:Ez most komoly? Anthony dobott kő kemény 1 pontot? Mégis simán nyert a Knicks?![]()
![]()
ÉN kérek elnézést! Természetesen az összes játékosod kiemelkedő képességű, a gond a csapatom edzőjének mentalitásával van.Bob_Marley írta:Ezt sértésnek veszem!:lol:
Mi az hogy számodra kevés értékes játékos!
Ez jó kis munkás csapat, sztármentesen, ahogy kell
Ezt elismerem.Bob_Marley írta:Hickson-t Nene-t már annyiszor akartam, s tettem értük ajánlatot, hogy hihetetlen!![]()
Nálam egyébként miután kicsit megsokasodtunk, fájó szívvel Henderssontól megválnék!És Prince-től is, guardok érdekelnének leginkább!
socio amúgy a héten jól elfogsz kalapálni, már látom
Rondo felépülhetne (csütörtökön elvileg játszik, de ki tudja), mert kellene a kis töki nagyon
Nem nagy cucc, de hogy ne maradjon hiányérzeted leírom amennyit tudok. A lényege, hogy azok a játékosok, akiket kirakunk a csapatból, nem lesznek azonnal FA listán, hanem 1 waiver listára kerülnek. Ez abban különbözik az FA listától, hogy itt ha addolsz 1 játékost, akkor azt látják a többiek is és tán 1 napjuk van rá, hogy "rálicitáljanak". A league oldalon látod a táblázatot, ott az egyik oszlop a waiver oszlop, az a pillanatnyi "helyezésed. Gyakorlatilag arra való, hogy az alapján dől el, hogy ki veheti fel azt a játékost, akire többen is igényt tartottak. Például én felvenném xy-t, akkor add-olom, ter látod, hogy én kezdeményeztem a felvételét. Ha neked is kell, akkor bejelölöd te is, és 1 nap múlva a tiéd a játékos, mivel te jelenleg a 6. vagy, én pedig a 16. Ha a tranzakció lezajlott, akkor tiéd lesz a játékos, viszont onnantól kezdve te leszel a 16. én a 15. és a 6. helyig mindenki csúszik 1-et fel a ranglistán. Ez gyakorlatilag arra van, hogy ha egy játékos több embernek is kell, akkor nem azé lesz aki először kattintott, hanem aki jobb helyen áll a listán.neobarca írta: Waiver listával kapcsolatban nekem teljesen mind1. Mert azt sem tom mit jelet az, mivel senki nem volt olyan szíves, hogy leírja nekem...
Én is örülök neki, meglátod, rá fognak cáfolni a kételkedőkre. Főleg, ha Paul felépül...balinteer írta:Örülök,hogy végbe ment a csere neobarcával.![]()
Az FA-t mostantól én is jobban kihasználom.