Közel 1 napnyi szusszanat után picit átgondoltam a Kedden látottakat. A meccs előtt mondtam haveromnak,hogy alá merem itt írni az 1-1-es eredményt. Mindenki más azt mondta,hogy sima meccs lesz a Barcának és amikor kijelentettem,hogy nem fogunk szerintem (sajnos) hengerelni és nyerni, akkor hülyének néztek engem. Sajnos igazam lett, mivel mindenki látta milyen kaotikus a játékunk és egy igazán nagy szerencsefaktor kellett az egyenlítéshez. Mindenki más kielemezte már a meccset így nem tenném ezt meg,mert sok pozitívat én sem láttam ez alatt a 90 perc alatt azon kívül, hogy Messi gólt lőtt

. Azon gondolkodtam,hogy buszos csapat ellen ment egyáltalán nekünk valaha is? Mert én nem igazán emlékszem és talán pont a 2012-es Chelsea óta indult el ez a buszozos, bekkelős taktika, de elképzelhető,hogy volt már korábban is, amit Pep csiszolt gépezete fel tudott törni.

Talán VEB írta le,hogy az lenne erre a megoldás,hogy orrba szájba toljuk a szélekről a beadást, amiből tegnap is nagyon kevés volt. Bár mi sosem voltunk ez a fajta csapat, de hiányoznak Alves előre ívelései,hogy Suarez kíméletlenül beverje valamilyen formában, vagy más.

Tény: Gyenge ez a keret, öregedő inkább néhány kivétellel, de én azt érzem itt komolyabb vérfrissítés kellene a nyáron és a vezetőségnek nem kéne megint szerencsétlenkednie tavalyhoz képest. Valverde meg itt tudná a lehetőségeket igazán kihasználni és felerősíteni még inkább ezt a csapatot, eddig amit tőle kaptunk több, mint jó és szerintem elhallgattatta azokat, akik alul-értékelték őt és nem a mi szurkolóinkról beszélek most.
Ami a visszavágót illeti. Sokakhoz hasonlóan én is tartok tőle, mert hiába Nou Camp, hazai pálya, érhet minket komoly meglepetés és egy komoly pofon is. Én is amondó vagyok inkább,hogy lehet el kéne engedni ezt a BL szezont(DE NEM SZABAD!). Barcás vagyok, de jó lenne látni 4 év után egy olyan BL győztest, aki nem Real és nem Barca. Természetesen ha idén nyerünk egy BL-t egy csoda folytán, akkor ki fogok ugrani a bőrömből az örömtől.