Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1,valahogy nincs a hollandokba sebesseg,legalabbis egyenlore.palesz77 írta:Miért kell odadobni a saját 16-osuknál a labdát a MU-nak?Nem érzem az Ajaxban az átütőerőt amúgy, ők uralják mezőnyben a játékot, de a MU veszélyesebb ennek ellenére is szerintem eddig. Remélem valahogy megfordítják azért!
"Amúgy sem vettük komolyan a sorozatot, nekünk a BL kell, ahol jövőre indulunk is..zola8787 írta:Káröröm, de olyan jó lenne Mou-t vesztesként nyilatkozni hallani, hogy "az EL továbbra sem jelent semmit"TripleH írta:Szerintem kb mindenki az Ajaxnak szurkol, a MU szurkolókat kivéve.
Káröröm, de olyan jó lenne Mou-t vesztesként nyilatkozni hallani, hogy "az EL továbbra sem jelent semmit"TripleH írta:Szerintem kb mindenki az Ajaxnak szurkol, a MU szurkolókat kivéve.
Digisport 1 is adja.Messias2 írta:RTL 2MQuCsabi írta:Mi adja?
Fellaini, Martial, Blind is mind EB-VBn szerepelt emberek.S.Agüero írta:Hát igen, körülbelül ez a három ember, ebből fog kezdeni kettő.Nézve az oddsokat, elég nagy MU-fölény várható, meglepődnék.
Azért több van mint az Ajaxban, tele vannak válogatott emberekkel, akik világeseményeken is ott voltak, EB döntős, BL döntős Pogbával, nagy öregekkel Rooney, Carrick stb.S.Agüero írta:Duplán fogok szorítani az Ajaxnak, remélem, hogy jó meccs lesz, és győzni tudnak.![]()
Bob, a mostani MU-ban nem sok rutin van szerintem. Kíváncsi leszek, h José beáll-e védekezni.
RTL 2MQuCsabi írta:Mi adja?