Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért nem jönnek ki jól? Vagy csak én nem látom a "jeleket"?Samper írta:Nem volt ott a nyílt edzésen gyomorpanaszokra hivatkozva. Nyílt titok, hogy nem jönnek ki LE-vel. Meglepő lenne, ha ezek után megint odafigyelne a csábítóira? Ők jelenleg nagy pénzt adnának érte és neki. Ott pedig az lenne az érdek, hogy segítsék abban, hogy megszolgálja a pénzét.
Tudod érdekes ez, most, hogy nincsenek meccsek nézegetem a videókat és mindenféle összefüggésben hasonlítgatom össze a csapatot és Leot is a korábbi önmagával.palesz77 írta: Ja, 07/08-as szezon volt.Csak azért emeltem azt ki, mert sokaktól hallottam már itt, hogy nem lassult semmit a régi énjéhez képest.. De az számomra is logikus, hogy nem olyan fürge, mint 18 évesen - fele ennyi izommal kb -, bár ugye azért nem is 27-28 évesen szoktak általában megkopni sebességben a játékosok. De azért durva látni, hogy akkoriban hogy nyargalt..
szerk.: Itt meg aztán..![]()
Nyugdíjhoz közelítve meg nem csoda, hogy lassan ér ki az ember..
Ja, 07/08-as szezon volt.visca el barca írta:jó... belinkelsz egy cselt, ahol lehetett kb 18 éves (a hosszú hajról ítélve...), persze h lassult 8 év alatt. 10 éve én is fürge voltam, most már örülök ha a hajnali pössentéskor kiérek a wc-ig...
elesik, büntető. mégis mi lenne.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Azért CR-re kíváncsi lennék ugyanebben a műfajban.
nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Ezek a Japán TV műsorok mindig le tudnak nyűgözni..
Az év kérdésének győztesét már most ki is hirdetném!nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.
tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Ha számolni kell akkor már gondok vannak.ZBarca írta:
A fenébe!palesz77 írta:Amúgy a Valencia ellen is pocsék volt - adott a végén aztán egy hatalmas zsugát, ez menti meg -, a PSG ellen viszont tényleg jól kente, főleg az első meccsen. Szóval 4-ből 2 eddig az arány nála, ami azért lehetne jobb is - telhetetlen vagyok..
Megfogtál..ZBarca írta:Mondjuk idén még nem sétálgatott a nagyok ellen.![]()
Troll mode off
Szerintem a Lucho érában még csak egyszer sétálgatott a nagyok ellen - a Madrid elleni meccsre gondolok - , azon kívül viszont "nyomott", a PSG elleni meccseken szerintem eleget mozgott.
Mondjuk idén még nem sétálgatott a nagyok ellen.palesz77 írta:Hát igen, és általában csak a kicsik ellen lő gólt akkor is, ha csak sétálgat kedvtelenül, a nagyok ellen ilyenkor idén már nem talál be. Ezért idegesít engem is..Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?
True story!S.Agüero írta:Elfáradna és nem lőne gólt.
Hát igen, és általában csak a kicsik ellen lő gólt akkor is, ha csak sétálgat kedvtelenül, a nagyok ellen ilyenkor idén már nem talál be. Ezért idegesít engem is..Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?
S.Agüero írta:Elfáradna és nem lőne gólt.
Elfáradna és nem lőne gólt.Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?