Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccs, a csapat bűn rossz volt szerintem is. Az azért érdekes, hogy pont Dembélét láttad a legrosszabbnak. Szerintem, ha nincsenek a megindulásai még ennyi veszélyt sem tudtunk volna teremteni. És hát végül is a gól is egy ilyen helyzetből született. Egyébként szerintem jó Laporta hozzáállása: ha enged a fizetéséből maradjon, de sztár fizetést azért nem érdemel.
Jah hát szerintem se nyertük volna meg:D bár ki tudja.Tomix354 írta: ↑2021.05.22. 19:37:13Majdnem biztos, hogy Lajossal sem nyertük volna meg a bajnokságot így kár ezen pörögni. A védelmen ment el ez idén, inkább azon szomorkodjatok, hogy ilyen Lenglet félék miért játszanak itt. Védők egyéni hibájából mennyi pont ment el? Meg aztán így legalább Lajosnak is hála nem a Real nyer.
En se nezek addig Barca meccset, amig a bohoc Pike es Roberto a csapat tagja.Scout42 írta: ↑2021.05.22. 09:30:02Nem értem Koeman nyilatkozatát.
Szemrehányást tenni a tisztelet hiánya miatt. Nehogy már sajnálni kezdjük szegény agyonfizetett futballistáinkat. Profik ,bár ez a hozzáállásukon nem látszott meg de a fizetésükön bizonyosan. A kritikákat igen is el kell fogadni ez minimum szerintem hiszen belőlünk élnek,abból,hogy nézzük őket a tv-ben ,megvesszük a meccsre a jegyet a nevükkel ellátott ereklyéket.Hol volt a tisztelet ,az alázat belőlük a legutóbbi 5 meccsen???? Menjenek a [auto_cenzúra] Koeman és az egész banda!!! Ha megtartják Sergi Robertot és többieket én többet nem nézek meccset.