Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy sok a "ha", de egész jó kis gondolatmenet.Scumy írta:Kicsit "fáj" a szívem, hogy nem sok esély van a sorfalállásra. Mondhatni semmi. Az viszont még éltet, hogy ha addig legalább egyszer bukik a Madrid, míg mi hozzuk az összes meccset (direkt nem csak bajnokit írtam), akkor még az is megeshet, hogy a Bernabéuban legyünk bajnokok! Nekem ez felér egy sorfallal
! Triplázás mellé tökéletes desszert
sok a "ha" persze, de hát éhes disznó...
jól láttad,világlegjobbvédője Pepének köze nem volt ott a labdához,és abból a kontrából rúgták a második gólt...látod,egyszerű játék a foci madridéknálke.andy írta:Csak én láttam úgy, hogy a Valladolid nem kapott meg egy tizit, közvetlenül a második gólt megelőző támadásnál??? A "svéd" gyereknek rendesen odaléptek a lábára.
Ez a játék erről szól. Az el clásico-n 0-0-ás állásnál ha az első félidőben Drenthe berúgja kapussal szemben, akkor lehet, hogy szívunk hazai pályán.... hiába játszottunk óriási fölényben. A kiscsapatok pedig elcseszik rendre ellenük. Ez a real margit alkalmas arra, hogy hiba nélkül lehozza a hátralevő meccseket. Sajnos. Ezért gáz, hogy kiestek a BL-ből. Elég a bajnokságra figyelniük. Ha nem nyerünk a bernabásban, akkor nagyon nagy baj lehet.....Leomessi14 írta:A Madrid 4-szer talalta el a kaput egesz meccs alat......A Valladolid pedig 8-szor es megis 2-0!
Ez nem foci aamit csinalnak, 1-2-szer egy meccsen van 2 helyzetuk berugjak es nyernek
![]()
De az.Leomessi14 írta:Ez nem foci aamit csinalnak,
olyan hogy top csapat max mi meg nagy fenntartásokkal a Sevilla. a többi egy kabaré. Atletico védelme átjáróház, Villareal most is kikapott , Valencia szintén hullámvasuton ül.socio66 írta:Ha a foci pontozásos sport lenne,már bajnokok lennénk.
Egyébként nem tud felbosszantani mostanában egy-egy Real győzelem,majd meglátjuk mire lesznek képesek a top csapatok ellen.
Kire gondoltál? Az a többes szám nagyon veszélyes. Maximum ellenünk mutathatják meg. Talán a Sevilla. Talán. Jóindulattal.socio66 írta:top csapatok ellen.