Boogess írta:Mi a torna honlapjának a címe? Nem találom
www.trofeofanatico.uw.hu
Engem az Igazi Barca érdekel.Az igazi BarcelonánakBercy írta:Szia z9!
Mikor lesz a sorsolás?
És mikor lesz nyilvánosságra hozva?
Kitfistot nagyon érdekelné a csoportbeosztás!
Nagyon hizelgő, hogy rám gondoltál, de nem hiszem, hogy helyt tudnék állni. Sajnos nem rendelkezem írói vénával valamint az időm is kevés+ nem tudok mindig netközelben lenni.Silvanus írta:No-no srácok, csak semmi vita! Mindenki őrizze meg a hideg vérét! Még egyszer jelzem: az, aki egyszer sem jön el a szombati edzések valamelyikére, a tornára se essen be, mert nem játszhat!!! Vagy legalábbis nem sokat (1 percet max...). Szerintem ez így fair azzal a 17-19 emberrel, akik már régóta látogatják a szombati edzéseket, nem beszélve arról, hogy a csapat eredményessége is fontos, ha már egyszer elmegyünk a tornára!!! Na erről ennyit!
MÁS! Bercy - mit gondolsz? A szurkolói torna hivatalos honlapja egész jó lett, de kell valaki, aki a Barca csapatról írogat oda, ELVÁLALNÁD???Szerintem erre TE, vagy a NORBI lennétek a legjobb alanyok!!!
Az jó!Bercy írta:Igen valószínű, hogy ott leszek!Kitfisto írta:Nagyon köszönöm!Te fogsz majd menni?Bercy írta:Megkérdem a CSK-tól és értesíteni foglak.
Nagyon köszönöm!Te fogsz majd menni?Bercy írta:Megkérdem a CSK-tól és értesíteni foglak.
Mikor lesz sorsolás?Egyébként szeretem a Barcát de az igazi Barcát!barcafan írta:én fel venném videora ha lehet. kiadom és a győztessel(sztem Bercy...Kitfisto írta: Vicces fiu!Verekedni akarsz?) felezünk a bevételen
Ebből max csak verés lenne a részedre.Kitfisto írta: Vicces fiu!Verekedni akarsz?
Vicces fiu!Verekedni akarsz?Bercy írta:Aranyos vagy.... Szombaton várunk, hogy legalább megismerjünk a torna előtt.Kitfisto írta:Én szurkolni nem megyek legfeljebb focizni mennék!
Tessék emberek. Már volt felvetés rhynn részéről egy találkozózra!rhynn írta:
Ezenkívül egy Eurobarca nap + focitorna párosítást is összehozhatnánk a Balaton valamelyik részén. (Nem kell komoly dologra gondolni, de mondjuk találkozunk pl. Márián, ott ilyen kicsi pályára 3-3 ellen játszanánk, fürdenénk, sörözgetnénk, jól éreznénk magunkat.)
Sikeressége esetén pedig segítek egy egésznapos focitornát leszervezni valahol Budapesten valamikor az ősz folyamán.
Ha érdekel az ajánlatom, keressen meg valaki PÜ-ben és megbeszéljük a részleteket.
Hát Charlie ha erre nincs, akkor szerintem semmire...Charlie írta:Rám számíthatok!Én szívesen felmegyek ha van igény erre a találkozóra!
C.
Nekem ez is jó ez az időpont,de akkor jöjjön valaki még!Silvanus írta:Nézz mán nem hallgatnak meg: JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16. JÚLIUS 16.......................![]()
![]()
Megnyerjük a tornát, majd ott helyben a sörözőben ünnepelünk egy HATALMASAT!!!