Mittomén.Ezért is tartom furcsának ezt a cikket.fcjoc írta:De miért akar mindenki oda menni?![]()
Mi van ott, ami itt nincs?

Mittomén.Ezért is tartom furcsának ezt a cikket.fcjoc írta:De miért akar mindenki oda menni?![]()
Mi van ott, ami itt nincs?
De miért akar mindenki oda menni?Sylvinho_ írta:Márquez: "En el futuro me gustaría jugar en el Milán"
Egy ilyen cikk van az el mundo deportivon.Ez azt jelenti, hogy Márquez a Milánban szeretné folytatni a jövőjét, nem?Necsináldmá' Rafa!
Majd Rijkaard megnevelifcjoc írta:noname írta:Chivu, GallasFernando írta: Az alapkezdő maradhatna Puyol Márguez, de minimum EGY ilyen szintű játékos kell azért....
Nem is kerülnének sokba.
Fuj Fuj Gallas!! rendkívüli pláyá, de amióta kiállították az egyik Chelsea meccsen, ott naon leírta magát előttem. Rendesen mutogatott mindenkinek
noname írta:Chivu, GallasFernando írta: Az alapkezdő maradhatna Puyol Márguez, de minimum EGY ilyen szintű játékos kell azért....
Nem is kerülnének sokba.
Az alapkezdő maradhatna Puyol Márguez, de minimum EGY ilyen szintű játékos kell azért... Nem játszhat végig egy szezont egy ember! ÉS a védekező középpályások se nagyon játszanak már közép hátvédetnoname írta:Középső védő mindenképp kell! Oli ott van cserének, de középül nem igazán jó, tehát legalább egy védő kell, aki tud középül (is) játszani:Gonzalo a Villarealból, Chivu, Gallas...kennyke írta:hat gyerekek en azt mondom hogy kozepso vedot nem kell venni..marquez egy nagyon jo vedo. ezt tegnap este nekem nagyon is bebizonyitotta.mondjuk eddig sem ketelkedtem benne.
De jelenleg szerintem is legjobb, ha marad a Marquez-Puyol kettős.
Középső védő mindenképp kell! Oli ott van cserének, de középül nem igazán jó, tehát legalább egy védő kell, aki tud középül (is) játszani:Gonzalo a Villarealból, Chivu, Gallas...kennyke írta:hat gyerekek en azt mondom hogy kozepso vedot nem kell venni..marquez egy nagyon jo vedo. ezt tegnap este nekem nagyon is bebizonyitotta.mondjuk eddig sem ketelkedtem benne.
Tényleg nagyon jó védő,szenzációs párost alkotnak Puyollal,de azért lehet még venni mögéjük egy olyan védőt,aki középen és szélen is nagyon jó.kennyke írta:hat gyerekek en azt mondom hogy kozepso vedot nem kell venni..marquez egy nagyon jo vedo. ezt tegnap este nekem nagyon is bebizonyitotta.mondjuk eddig sem ketelkedtem benne.
szerintem jó hogy nem kezd messi majd beáll valamikor szerintem most larson elég jól helyettesiti nem kell aggodni a csatársor mitt csak a védelem miatt kellene!!Ordog írta:Messi ha játszani fog, akkor is csak csereként mivel nem hiszem hogy lenne egy épeszű edző is aki a sérülése után egyből a kezdőbe tenné... Jó lesz oda Larsson, csak nehogy lesérüljön:(