Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell ehhez arcmemoria, elég, ha összeszokunk, és akkor már csukott szemmel is megtaláljuk egymást a forintosnál forintosabb labdákkal!Bercy írta:Sztem izgalmas lenneGábor no.:2 írta:Mert mi is barcásak vagyunk csak kénytelenek voltunk a fehér mezt bevezetni,rosszul is néznénk ki ha 12 barca mezes játszana a karácsonyban![]()
Kijönne, hogy kinek milyen az arcmemóriája![]()
Hülyeee! A bal oldali menüsor legalsó pontja az Ajándékbolt és akkor az alá raknánk ki a linket...Boogess írta:"Első ötletem, hogy a honlapon bemutatkozó cikket póstáznánk, s ha van olvasottsága, esetleg az Ajándékbolt rész alá ki is raknánk titeket."
Juj, és akkor majd lehet kapni ilyen kis Boogess-babákat?![]()
![]()
![]()
Amúgy mit takar ez az ajándékbolt-dolog?
A balatoni kiruccanás jó ötlet, nagyon is tetszene sztem mindannyiunknak. (van még a mederben víz?).
Természetesen Gábor!!! A két jó csapatból összejön egy NAGYON-NAGYON JÓ + egy nagyon jó, hosszú cserepad!!!Gábor no.:2 írta:Remélem arra gondoltatok, hogy a két jó csapatból lesz egy, nem pedig az egyik megy a tornára...? Mert mi is barcásak vagyunk csak kénytelenek voltunk a fehér mezt bevezetni,rosszul is néznénk ki ha 12 barca mezes játszana a karácsonyban
Sztem izgalmas lenneGábor no.:2 írta:Mert mi is barcásak vagyunk csak kénytelenek voltunk a fehér mezt bevezetni,rosszul is néznénk ki ha 12 barca mezes játszana a karácsonyban
Bercy írta:Lusta dögök....Gábor írta:Nekem és az én általam hívott kiegészítő embereknek (az velem együtt 6 fő) ennél tökéletesebb helyszín nem nagyon lehetséges, mert mi kb 5 perc alatt ott vagyunk.![]()
![]()
![]()
Tessék Master!gnorbert írta:EMBEREK!
Egyenlőre meg nem erősített hírek szerint a soron következő, VI. SZURKOLÓI TORNA 2005. JÚLIUS 16-án kerül megrendezésre!
Részletek az egyeztetések után!
üdv: gnorbert
Köszönöm, de én egy egyszerű igenre vagy egy nemre vártam!Mr. Master írta:A jövő hónapban épp elutazok vmikor. Ha nem is pont bele a nyaralásba, és nem leszek sérült, akkor szerintem elmegyek előtte pár foglalkozásra, és a tornára is. Mert csak ugye nem kéne efzés nélkül védenem.
Tudom!Bercy írta:Nyugi soha nem kritizáltam a hozzászólásaidat, sőt teljesen egyettértek vele!