Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megpróbáltam, de lehet tényleg jobb lenne az elejéről kezdenibarca28 írta: nem rossz nem rossz.ha annyit megtudnál csinálni hogy a hátteren világoszöldesitesz az jó lenne.de ha ez nem sikerül betsezm igy
köszii
nem rossz nem rossz.ha annyit megtudnál csinálni hogy a hátteren világoszöldesitesz az jó lenne.de ha ez nem sikerül betsezm igyRataccess írta:barca28-nak:
Nem lett az igazi, de mindjárt kezdődik a ShowderHa nem tetszik szólj, és megpróbálok majd nekiugrani mégegyszer, de ez már csak holnap lesz szerintem.
Kis félreértés történt... Én nem az avatar készítőjét fikáztam, hanem az avatar kidolgozottságát. És asszem abban egyetértünk, hogy egy ilyen elkészítéséhez nem kell túl nagy felkészültség/művészi érzék. Jó, nyilván nem is az volt a készítő célja, egy vicces kis dolgot akart készíteni (mint amikor én gyártottam ezt vagy ezt).Benjinho94 írta:én egyáltalán nem akartam, hogy Poldit megutáljátok, nincs semmiféle rossz ambícióm Poldi felé, semmi bajom nincs vele, ezzel a kis jelentettel, veletek akarom megértetni, hogy a kivételezés nem szép dolog. de sokan úgy fogtátok fel, hogy én utálom Poldit. de nem. azt nem szeretem, hogy a népek errefelé ilyen kivételezően viselkednek egy bannermesterrel, mint egy sima mezei grafikussal. én értem h ez nem egy grafikai fórum elsősorban, de akkor nem kellene a grafikában okoskodni, főleg h még a megfelelő kifejezéseket se tudják rendesen akik beszólnak.
Rataccess felőlem alkothatsz véleményt, de akkor tudd hogy mire alkotsz, mert az hogy még egy darab grafikát nem láttál a sráctól, és elkezded itt oltogatni, nem szép dolog biza.
nyugodtan leeht bannolni, engem nem érdekel, de ezt kéne megtanulni.
Én erre azt mondom mindenkinek vanv éleménye akárcsak széklete de a másikéra nem midnig vagyunk kiváncsiak..Rataccess írta:Hát azok után amit Benjinho ír Poldi munkáiról nem hinném hogy én lennék az, aki vágja a témát... De azért megpróbálom szívesenbarca28 írta:Rataccess amit pár hsz-el lejjeb irtam össze tudnád dobni nekem.Látom eléggé vágod a témát.Legjobban annak örülnék ha a Wiese-set sikerülne.
Ha megcsinálod köszi ha nem akkor meg.mind1.
Hát azok után amit Benjinho ír Poldi munkáiról nem hinném hogy én lennék az, aki vágja a témát... De azért megpróbálom szívesenbarca28 írta:Rataccess amit pár hsz-el lejjeb irtam össze tudnád dobni nekem.Látom eléggé vágod a témát.Legjobban annak örülnék ha a Wiese-set sikerülne.
Ha megcsinálod köszi ha nem akkor meg.mind1.
Légyszi nechrisnagy13 írta:Köszönöm Rataccess!Odaírjam, hogy tőled van?
Tessék, erre rápróbáltam:chrisnagy13 írta: Hát nem a legjobb az biztos.(ki is veszem)
Tudna nekem csinálni valaki Titis aláírásképet? Légyszi!
Nos akár hiszed akár nem, egy-két fórumon még jelen vagyok, ha nem is a mindenható sportGFX-enBenjinho94 írta:honnan tudod te h más fórumokon mi lenne ilyenkor
most közlöm veled, hogy a srác aki ezt az avát gyártotta, messze jobb szinten van mint Poldi. egyébként meg nem hiszem hogy pont neked kellene ezt eldöntened.Ez a tipikus no comment kategória... Nem tudom mi értelme van az ilyen kimondottan rosszindulatú, kötözködős hozzáállásnak. Remélem az nem gond, hogy én sem saját siget hordok, lehet alá kéne még írnom, hogy nehogy belémkössél. Bár ezt nem hiszem hogy bárki benézi - a sigem túl jó ahhoz, hogy azt hihessék, én csináltam (egyébként ez pont fordítottan jellemző az általad emlegetett avára - abszolút nem Poldi-színvonal, senki nem hitte hogy Ő gyártotta - bár viccesnek vicces, de a kivitelezés messze nem az igazi).
2 éve vagyok jelen a net egyik legnagyobb futball grafikákkal foglalkozó fórumán, utána lehet nézni. ezt különösen ajánlom, mert ez a komment nem arról lesz híres, hogy bárminek is utánanéztél volna. (kezdve attól, hogy a srác aki csinálta az avát milyen grafikus, egészen addig, hogy én milyen grafikus vagyok.)Poldi munkáit meg nem értem miért kell megszólni - szerintem kimondottan magas színvonalú műveket produkál, amik komolyabb berkekben is megállnák a helyüket. Ha nem tetszik nem magyarázni kell, hanem nekiállni és jobbat csinálni.
Egyébként szerintem egy-két fórumon simán ban járna az ilyen személyeskedős, kimondottan flamekeltő hozzászólásért.
Hát nem a legjobb az biztos.Rataccess írta:Háát, így elnézve a dolgot, nem hiszem hogy bárki használná...
Elég gáz ez az összenyomásos megoldás szerintem + még szörnyen pixeles is.
Háát, így elnézve a dolgot, nem hiszem hogy bárki használná...chrisnagy13 írta:Srácok, használja valaki ezt az aláírásképet vagy maradhat?
Ez a tipikus no comment kategória... Nem tudom mi értelme van az ilyen kimondottan rosszindulatú, kötözködős hozzáállásnak. Remélem az nem gond, hogy én sem saját siget hordok, lehet alá kéne még írnom, hogy nehogy belémkössél. Bár ezt nem hiszem hogy bárki benézi - a sigem túl jó ahhoz, hogy azt hihessék, én csináltam (egyébként ez pont fordítottan jellemző az általad emlegetett avára - abszolút nem Poldi-színvonal, senki nem hitte hogy Ő gyártotta - bár viccesnek vicces, de a kivitelezés messze nem az igazi).Benjinho94 írta:rendben de hogyha neki ezt így elnézítek, akkor ne legyen nagy rinya ha valaki más lop. ahogy emlékszem 2barcafan2-nél is egész szép kis felháborodás volt belőle. és néhány esetbe ő se írta oda, szal ebből ne induljunk ki.
amúgy meg a ti nagy Polditokat kb másfél éve ismerem , és elmondhatom hogy legalább fél éve folyamatosan nem fejlődik semmit.
és attól még hogy nem írja oda azt h nem ő csinálta, pl valaki belinkel 10 avát nem ír oda semmit, és ha lop akk el van neki nézve minden?
gondolkodni kéne.
Poldi, szerintem nem kell hogy rosszul essen - a hsz. kimondottan az a kategória, amivel abszolút nem kell foglalkozni...:Poldi:.. írta:Ez most nagyon jól esett.
nézelődtem sportGFX-en a renderek közt és láttam, hogy az egyik usernek ez az avája és gondoltam, hogy a Barcásoknak biztos tetszene ezért beraktam ide. Most véletlen lemaradt, hogy nem én csináltam. Volt már olyanra is példa, hogy beraktam csak egy avát és igen, odaírtam, hogy nem én csináltam.
A saját munkáimhoz meg általában odaírom, hogy "vélemények" vagy elmondom a saját véleményem is aztán kikérem másokét.
Nem fejlődtem semmit? paff. akkor abbahagyom a f.szba azt készlehet örülni
kellenek az ilyen alaptalan vádolások. köszi szépen, tényleg.
MichaaBee írta:Ezt a képet nem lehet normális siggé alakítani, ezt wallnak készítették, tehát max új képet lehetne készíteni, de az nem lenne ilyen, ha én csinálnám.S.Agüero írta:Valaki ezt a képet meg tudná nekem csinálni olyan méretbe ami jó aláírásképnek?Köszi
![]()
Úgyhogy csak megcsináltam, hogy 150 magas legyen, berakhatod, de nem lesz sig fílingje, csak szabélyos méretű kép.
![]()
Ezt a képet nem lehet normális siggé alakítani, ezt wallnak készítették, tehát max új képet lehetne készíteni, de az nem lenne ilyen, ha én csinálnám.S.Agüero írta:Valaki ezt a képet meg tudná nekem csinálni olyan méretbe ami jó aláírásképnek?Köszi
![]()
Valaki ezt a képet meg tudná nekem csinálni olyan méretbe ami jó aláírásképnek?Kardi írta:VEDD KI AZ ANIMÁLT SMILEYKAT!
köszi szépen MichaaBee a képet!
más: itt egy újabb jó kis háttérkép (viták elkerülése végett kiírom, NEM AZ ÉN MUNKÁM) http://www.newsfortruefcbfans.com/email ... tallas.jpg