Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs a plusz műunkáért tényleg..lehet 130x160-as...és nem kell fekete fehérbe..még egyszer köszi szépen és bocsi..MichaaBee írta:Avatarméretet kértél, az pedig 100×100, azért csináltam ekkorára.barca28 írta:MichaaBee kicsit nem tudnál a képen nagyítani mondjuk mint a tiéd ..kicsivel kisebb nemgáz...csak ez túl pici.De megoldom, akkor nagyobban. A színes vagy a fekete-fehér verzió kell, illetve mondd meg, hogy pixelben pontosan mekkora kell. (maxméret, azaz 130×160 vagy 120×120, ami az avaméret nagyítása.)
Avatarméretet kértél, az pedig 100×100, azért csináltam ekkorára.barca28 írta:MichaaBee kicsit nem tudnál a képen nagyítani mondjuk mint a tiéd ..kicsivel kisebb nemgáz...csak ez túl pici.
..gyönyörű...:Poldi:.. írta: ettől függetlenül a sig..
köszönöm Laci! tökéletes. és a szalagavató milyen volt? én sajan kihagytam, de már megbántam (*,) remélem nem néztél nagyon a pohár fenekére. habár így az írásodat elnézve ebben azért erősen kételkedekHouse írta:Az szép...:Poldi:.. írta:
frankelos szalagavatóról jövök-e? tehát ezé rt most esemmien feleőleséget ne vállalokha vmi baj van akkor azt holnap javítom ki xD
![]()
![]()
Poldikám, ezt ma te javítani fogod, másnaposan.
Az szép...:Poldi:.. írta:
frankelos szalagavatóról jövök-e? tehát ezé rt most esemmien feleőleséget ne vállalokha vmi baj van akkor azt holnap javítom ki xD
ebben igaza van chonggy-nakchonggy írta:..:Poldi:.. írta:
szvsz nagyon jó lett,de puyol05 a bal keze mellé kérte az ötöst...