Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
47-es villamossal a Batthyány térről. Vagy a 14-114-es busz is elmegy mellette. Nem tudom pontosan hány megálló, villamossal kb 4-5 a körtér után, de inkább nézz utána.barcafan írta:meccs helyszinére hogy jutok el a batthyány térről vagy a clark ádám térről(lánchíd)?
Pedig készülj, mert nem engedünk el olyan könnyen ám...Bercy írta:[quote
MÁS: sajnos bármennyire is szeretném, a délutáni csepeli foci azért már sok lenne nekem is, és az asszonynak is, úgyhogy arra már TUTTI nem tudok elmenni!!!
Azé örülnénk C. ha hozzánk csapodnál, hamár Pesten vagy.Charlie írta:Én hozzátok mentem volna,és lehet hogy megyek,ez majd kiderül holnapután!e látom meglesztek,szval akkor nem lábatlankodom arrafelé...mucs1 írta:illetve a két miskolci srác ezek szerint mégse hozzánk jön, sorry. most olvastam, cáratyuskánál, hogy forza juventus. nem baj, ugyis megleszünk!
fehérpólós Gábor, szerintem gyere az aréna elé, vagy beszéld le csepeliekkel, pl. bercy vagy ronaldinho17, de ő nem biztos, h jön.
C.
Nem, ne legyen lelkiismeret furdalásod. Egy másik esetben szedtem össze. Elég furcsa volt, először azt gondoltam csak beszorult a levegő, alig fájt, de aztán nem múlt el.Gábor írta:Z. Iván ugye én vagyok a hibás! Akkor szedted össze szombaton mikor beszálltam a labdáért és sajnos úgy jöt ki hogy Téged is elkaszáltalak!? Most még egyszer bocsánatot kérek ezért és nagyon sajnálom, hogy emiatt nem tudsz jönni!!!
Én hozzátok mentem volna,és lehet hogy megyek,ez majd kiderül holnapután!e látom meglesztek,szval akkor nem lábatlankodom arrafelé...mucs1 írta:illetve a két miskolci srác ezek szerint mégse hozzánk jön, sorry. most olvastam, cáratyuskánál, hogy forza juventus. nem baj, ugyis megleszünk!
fehérpólós Gábor, szerintem gyere az aréna elé, vagy beszéld le csepeliekkel, pl. bercy vagy ronaldinho17, de ő nem biztos, h jön.
Gyere, ha akarsz, de túl sok játékot tényleg nem tudok garantálni. Azért ha eljössz, akkor egy pár percre mindenképp beszállhatsz!barcafan írta:vész-vész tartaléknak szivesen megyek a juve ellen. majd a 89ik percben beállok 3-0nál...ha van meccs utáni bunyó akkor viszek inter mezt.