Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért na...csababarca írta: real ellenit nem fogom megnézni, iszonyat égés lesz, ott is visszakapunk amjd mindent alázást.
Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
így gondolom én is.Rivaldo11 írta:Most úgy néz ki, masszív 150 millát rá kell szánni a középpályára, mert az valami tragédia. Az új edző legfőbb feladata ez lesz.
Vicckategória, hogy egy Rakitic szorul a vonal mellé, Messiék több km-re játszanak egymástól, a két szélünk ugynakkor teljesen halott, valamint minden labdavesztésünk potenciálisan gólhelyzetet jelent az ellenfélnek. A pontrúgásoknál mutatott védekezésünkre már ki sem térek...
Bárcsak ilyen jó lenne az aránya, hogy 1:1 arányban lenne...S.Agüero írta:Jut egy jó megmozdulásra egy rossz, az már valami.gomest engedd el, iszonyat kabaré a pali, nem tudom milyen fényt mutatott neked, meg megint milyen alternatív univerzumban nézted a meccset, de folyamat leütközték, talán egy párharcot nyert, egyet meg visszafújtak neki kamura.
ez volt a fény?
Jut egy jó megmozdulásra egy rossz, az már valami.gomest engedd el, iszonyat kabaré a pali, nem tudom milyen fényt mutatott neked, meg megint milyen alternatív univerzumban nézted a meccset, de folyamat leütközték, talán egy párharcot nyert, egyet meg visszafújtak neki kamura.
ez volt a fény?
Az első gól nem a Matyié volt! Kellett a nagydarab pali a csapatba a kis pici Alba-t simány elnyomják ezek a nagydarab olaszok.eimenis1212 írta:Bob, Mit vársz egy ilyen védelemtől? Matyival az élen? Ezt tudja. Ott van mögötte 8 barca játékos, mégsem lép ki a csatárra, hagyja h befelé hozza a labdát (1. gól). TS a másik.... Tipikus amikor Higany előtte a 16-os sarkáról ő meg beüti középre.... Buffon azt fogja. Ha csak TS-t meg Buffont kicserélem akkor minimum 2-1-re (a Juvénak) jók lettünk volna.... Mi ez a szégyenletes középpálya? Inivel az élen. Ha Iniesta lő, na azt bírom a legjobban. Általában el sem vánszorog a labda a kapuig. Öreganyám jobban lő. Init el kellene felejteni már (mert nem rossz az ember, de egy top3 bárcához már bőven kevés)... Rakitic ma mit csinált??? Szóval ilyen középpályával igen azt mondom ez az igazságos 1 spanyol kupa behúzható... NiceBob_Marley írta:Két felé kell ezt venni.
1; Védekezés
Érhetetlen milyen gólokat tudunk kapni, LE-t abban valóban hibásnak érzem, hogy többen mintha nem értették volna a pozíciójukat és a feladatukat. Harmadik az hab a tortán volt, Mascherano ezt tudja a legjobban, hogy birkózásban elmegy a labda és erre simán megfejelték és a labda se tudta hol van.
2; Támadás
Nem volt több lehetősége a Juventusnak, labdát is tartottuk, ziccerünk volt és megint nulla gól. Nagy hármas ide vagy oda, ez így elég kevés volt. Messi kapart, de aztán ő is nagyon visszaesett.
Összességében megint gólnélküli idegenbeli meccs és benyelt három, PSG után már nem mondok semmit, de azért eléggé egyszer volt Budán kutyavásár szaga van.
Erőnléti gondokat is vélek felfedezni, Mascherano kocog vissza, leütköznek minket, elmegy a labda.
Csalódást keltő eredmény, sokat nehéz hozzátenni.
erre muszáj reagálnom... már bocs, de mi van???Bob_Marley írta:ma Gomes végre fényt mutatott, s szerelt, labdát szerzett, kihasználta hogy nem negyven kiló és 120 centi.
Azert akkor a BM ugy lefocizott, hogy kopni nyelni nem tudtunk. Itt errol nem beszelnek. Megerdemelte a Juve, teny. De szerintem a PSG sokkal jobban lefocizott, ott kp 1 kapufank volt, itt ha berugjak a 100%t legalbb 2t rugunk idegenben..S.Agüero írta:Dejavu, Milan ellen nagy fordítás, utána égés a BM ellen, most PSG ellen fordítás...
Dybala 2x lőtt kapura 2 gól, Chiellini szögletből gól, Messiből pedig kellett volna egy a támadó sorba is nem csak a kp-ra.Normandia írta:Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
Valaki zanzásítaná nekem?
erőnléti gondok, igen, nyeszlettek az embereink. de olyan ez mint nba-ben a pattanózás, akarat...de a psg elleni odavágón is, ők akartak, és ezért minden kétes labda az övék is volt.Bob_Marley írta:
Erőnléti gondokat is vélek felfedezni, Mascherano kocog vissza, leütköznek minket, elmegy a labda.
szerk:
Egy igazán jónak mondhatót tudok mondani a Tico ellenit, de ma Gomes végre fényt mutatott, s szerelt, labdát szerzett, kihasználta hogy nem negyven kiló és 120 centi. S.Agüero próbáld értelmezni, amit ír az ember.
barca, idegenbeli bl meccs, szokásos.Normandia írta:Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
Valaki zanzásítaná nekem?
Dantes írta:Gratulálok a Juventusnak. Nekünk mára ennyi jutott. A BL és a Liga jó eséllyel elúszott. Jót fog tenni a csapatnak az edző váltás és az új játékosok.
Nincs ezen mit szépíteni, ez nem lesz a mi évünk... szerencse, bíró...igen a játék részei, de a meglepetés a türelem, a hazai pálya, a frissesség, az erőnlét, az akarás szintén... ezekben ma sokkal de sokkal felénk nőttek.
(Szerintem sok Juve szurkoló odaadná a fél kezét olyan 3 évért amiben utóbb nekünk volt, most eljött az ő idejük.)
Szurkolok a visszavágón, bármi megtörténhet.
D
Engedd el. Juve talán európa jelenleg legjobban védekező csapata.S.Agüero írta:A legnagyobb baj az, hogy jövőhéten jön már a visszavágó, nincs meg a sansz, mint a PSG ellen, hogy kicsit jobb formába lendüljünk, itt már csak a szerencsében bízhatunk.
Bob, Mit vársz egy ilyen védelemtől? Matyival az élen? Ezt tudja. Ott van mögötte 8 barca játékos, mégsem lép ki a csatárra, hagyja h befelé hozza a labdát (1. gól). TS a másik.... Tipikus amikor Higany előtte a 16-os sarkáról ő meg beüti középre.... Buffon azt fogja. Ha csak TS-t meg Buffont kicserélem akkor minimum 2-1-re (a Juvénak) jók lettünk volna.... Mi ez a szégyenletes középpálya? Inivel az élen. Ha Iniesta lő, na azt bírom a legjobban. Általában el sem vánszorog a labda a kapuig. Öreganyám jobban lő. Init el kellene felejteni már (mert nem rossz az ember, de egy top3 bárcához már bőven kevés)... Rakitic ma mit csinált??? Szóval ilyen középpályával igen azt mondom ez az igazságos 1 spanyol kupa behúzható... NiceBob_Marley írta:Két felé kell ezt venni.
1; Védekezés
Érhetetlen milyen gólokat tudunk kapni, LE-t abban valóban hibásnak érzem, hogy többen mintha nem értették volna a pozíciójukat és a feladatukat. Harmadik az hab a tortán volt, Mascherano ezt tudja a legjobban, hogy birkózásban elmegy a labda és erre simán megfejelték és a labda se tudta hol van.
2; Támadás
Nem volt több lehetősége a Juventusnak, labdát is tartottuk, ziccerünk volt és megint nulla gól. Nagy hármas ide vagy oda, ez így elég kevés volt. Messi kapart, de aztán ő is nagyon visszaesett.
Összességében megint gólnélküli idegenbeli meccs és benyelt három, PSG után már nem mondok semmit, de azért eléggé egyszer volt Budán kutyavásár szaga van.
Csalódást keltő eredmény, sokat nehéz hozzátenni.