Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Koeman topicban éép erről írtam. Nem a 3-5-2 vagy 3-4-3 a leglényegesebb....amíg nem lesz a csapatnak komplett szerkezete, játékrendszere, addig teljesen kiszolgáltatott lesz néhány egyéni teljestménynek....ha ez összejön (ami vagy vagy) akkor szárnyalunk....ha nem akkor szátcsúszunkbaas11 írta: ↑2021.04.25. 23:42:03Ez igy akar donto 3 pont is lehet ... es Greizmannak köszönhetően. Bar csak konstansabba lenne, mondjuk 2021 ben azert nem rossz !
-
Ti nem érzitek ugy ezt 3-5-2 t hogy egyszer tok stabil ( bar 5 vedo ellen nem jo )aztan átmegy teljes káoszba es a játékunk is szetesik ? ( 3 belső védő 2 jobb hátvéd stb....)
A Realnak van a legnehezebb sorsolása, az utolsó 4 fordulóban még játszanak otthon a Sevillával és a Villareallal és idegenben a Bilbaoval.
Pontosan.Barcaforever írta: ↑2021.04.25. 23:08:01Óvatosnak kell lenni, veszélyes meccs lesz nagyon az ATM elleni, egyszer elkövettük már azt a hibát, hogy elhittük, hogy a madridi el classicónak csak egy eredménye lehet, aztán néztünk mint egy kisiskolás.
csababarca írta: ↑2021.04.25. 22:54:05Ha hozzuk az elmaradt meccsünket akkor 1 ponttal előzünk is.
Otthon verni kell az atleticot, vagy minimum X, és akkor a real sem ér már utol.
Adott a feladat és a lehetőség, élni kell vele.
Jesszus. Elég erős, mert ha jól nézem, így már az is belefér, hogy az atleticotol kikapjunk
Köszönöm, közben transfermarkton megtaláltam én is.