Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nefélj lesz itt fegyelem ha elnök leszek, letaszítalak beneteket a tróntól és átveszem a hatalmat:)Charlie írta:Ennyi elnök 1 csapatnálBadi írta:598:)
figyeld meg holnap már megalakul a triumvirátus:)Nem baj kevesebb munkánk lex,de azért én szerződtetem Bélát
![]()
![]()
C.
Charlie írta:Amikor bekem 2 szabadrúgás gólból 6pontot hozott nekik például.Badi írta:szép szép, de lehetne sokkal több is, a madridnak 5 olyan meccse volt, amin szerencsével szereztek pontot, pontokatCharlie írta: A meccs előtt még kerek 10volt,de a 9 is szép![]()
C.
C.
Amikor bekem 2 szabadrúgás gólból 6pontot hozott nekik például.Badi írta:szép szép, de lehetne sokkal több is, a madridnak 5 olyan meccse volt, amin szerencsével szereztek pontot, pontokatCharlie írta:A meccs előtt még kerek 10volt,de a 9 is szépBadi írta:én csak 9et látok:)![]()
C.
szép szép, de lehetne sokkal több is, a madridnak 5 olyan meccse volt, amin szerencsével szereztek pontot, pontokatCharlie írta:A meccs előtt még kerek 10volt,de a 9 is szépBadi írta:én csak 9et látok:)Charlie írta:
Megnéztem a tabellát,10pont előnyt látok én is.![]()
![]()
![]()
C.![]()
C.
A meccs előtt még kerek 10volt,de a 9 is szépBadi írta:én csak 9et látok:)Charlie írta:Bodi írta:Nemtom olvastátok-e Perez egy hónappal ezelőtt kiadott nyilatkozatát,hogy dec első hétvégéjén elsők lesznek a tabellán?
Nemtom,én most ha ránézek a bajnokság állására,azt látom,hogy 10 pont előnyünk van előttük,de lehet,hogy rossz a szemem javítsatok ki ha nem így van!
![]()
![]()
C.
én csak 9et látok:)Charlie írta:Bodi írta:Nemtom olvastátok-e Perez egy hónappal ezelőtt kiadott nyilatkozatát,hogy dec első hétvégéjén elsők lesznek a tabellán?
Nemtom,én most ha ránézek a bajnokság állására,azt látom,hogy 10 pont előnyünk van előttük,de lehet,hogy rossz a szemem javítsatok ki ha nem így van!
![]()
![]()
C.
Bodi írta:Nemtom olvastátok-e Perez egy hónappal ezelőtt kiadott nyilatkozatát,hogy dec első hétvégéjén elsők lesznek a tabellán?
Elképzelhető...Zsolti írta:Tutter,hogy vissza fogja ide tolni azt a *******képét.Majd,ha megy a [auto_cenzúra] csapatának újból itt lesz,de azis lehet,hogy rossz jegyet kapott,és nem engedik,hogy internetezzen.Márha értitek mire gondolok...
bocs a nagy betűért de ezt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt felemlegetniFINGÓ 10 írta:MI NYERJÜK AZ EL CLASSICO-T!MIND2X!
A CACA NOU-BAN 2-1RE DIADALMASKODUNK, A BERNABEUBAN MEG LEKOPÍROZVA 95ÖT 5-0RA!![]()
![]()
nagysírás lesz itt én már előre látom, minősíthetetlen hangbemben sértegetitek a Madrid-ot ,ezért ha NYERÜNK márpedig NYERÜNK ellenetek elözönjük az oldalt és lesz nemulass!!!![]()
![]()
![]()
hát azon mekkorákat röhögtemCharlie írta:Járt erre fingo,küldözgetett nekem üzeneteket,amúgy szánalmas,amikor elkezdte kifejteni hogy ki hanyadik percben lő nekünk gólt a reálból,pfffffff.
C.
Elég rendesen mellé traffált a sráác...Charlie írta:Járt erre fingo,küldözgetett nekem üzeneteket,amúgy szánalmas,amikor elkezdte kifejteni hogy ki hanyadik percben lő nekünk gólt a reálból,pfffffff.
C.