Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rohadt életbe, csak az AKPH - Budapesmód fog a fejemben járni, a magány témánál meg a Punna Mass - Magánylui1698 írta:Megtörtént:
1. téma: Budapest
Mai naptól kezdve 5 nap áll mindenki rendelkezésére, hogy alkosson.
Szerintem mindenki küldje el Lui komának legkésőbb szerda 13:00-ig a művét, ő pedig egyszerre kirakja majd őket, utána meg mehet a savazás.FtcSikiHun írta:ha valaki elkészült a művével, mikor rakhatja be ide? mert az szr lenne, ha egymástól nyúlnánk le az ötleteket.
Asszem ez szép kör lesz bemelegítésnek,mert azon kívül,h Románia fővárosa,tuti infóval nem rendelkezem róla. Na mindegy,majd ha felébredek a delíriumból,amit a mai buláj fog okozni,jövök a művellui1698 írta:Én is ebben a cipőben vagyok.kanty írta:Tudtam.![]()
Szőröstől-bőröstől voltam háromszor a fővárosban. Na nem baj, valamit összedobok.
Lehet felhívom a pösti rokonokat, hogy mondjanak má' valamit.
Mert azt tudom, hogy a Tisza ugye ott van, meg Kékes, de mást nem nagyon tudok.
Én is ebben a cipőben vagyok.kanty írta:Tudtam.![]()
Szőröstől-bőröstől voltam háromszor a fővárosban. Na nem baj, valamit összedobok.
Nah,megérkeztem.Bocsicsocsi a csúszásért,de ma out of order voltamGame90 írta:1. kanty: siker, kudarc
2. Tocy Nők, Barcelona
3. Forcabarca8
4. lui: Utazás, Alkohol
5; soadroli: Barca, Nők, film
6; Bob_Marley: celebek, Mourinho
7. FTCSikiHun : Olimpia, Budapest
8. miihii : zene,strand
9. GémKilencven: magány, Magyarország/haza
10. VV19: politikai rendszer/államforma, (orosz?) tél
Ettől a politikai rendszer/államformától már most félek
Bezzeg 100 év múlva, mikor irodalom tanárok beszélnek arról, hogy "Gyerekek, szerintetek a híres költő Kanty mire gonolt, mikor azt írta Mourinho nem egy váza, hanem egy....?"kanty írta:Már önmagában az nagyképűség, hogy ezt, amit készülünk művelni, kultúrának nevezzük.
Inkább Nutella-ra.lui1698 írta:Majd titokban cenzúrázom, és kicserélem Dodó kacsára.Game90 írta:Ettől a politikai rendszer/államformától már most félek
http://www.youtube.com/watch?v=CD7QTp6DF1IBob_Marley írta: Amúgy azon gondolkoztam, hogy én lehet olyan kevés leszek ehhez mint bordélyházban a szűzlány.De majd próbálkozok rímfaragásokkal, de félek tőle nagy lebőgés lesz![]()
Még miihii betolja a témáit, sorsolok aztán mehet a partiráking.Bob_Marley írta:Mikor kezdünk???Izgulok
Ezért tettem be, ajándék témalui1698 írta:Mivel róla úgy is ódákat zengünk sokszor, nem lesz nehéz összehozni pár rímecskét.
Majd titokban cenzúrázom, és kicserélem Dodó kacsára.Game90 írta:Ettől a politikai rendszer/államformától már most félek
Mivel róla úgy is ódákat zengünk sokszor, nem lesz nehéz összehozni pár rímecskét.Bob_Marley írta:Előző szerkesztve van, újat találtam ki második témának, örülni fogtok
Horror, vér esetleg sebészet lesz szerintem.lui1698 írta:Jogos, szóval Roli mivel Tocy volt előbb, így megkérünk az anyaszentegyház nevében, hogy dobj be a film mellé még egy témát.