Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem tényleg így van, és nem az a helyzet hogy Mbappé jól érezte magát, az adrenalintól nem is annyira érezte a fájdalmat, aztán a kórházban meg kiderül hogy csigolyarepedés.palesz77 írta:ESPN megmondom őszintén nem tudom hol írta, ott egy hírt találtam róla, aminek a végén azt írják, hogy Emery a szerdai meccsen sem zárja még ki a játékát.Cestus írta:Az ESPN meg a Get French Football hírcsatorna írogattak ilyeneket tegnap, de semmi sem hivatalos (még). Szerintem ezek nem olyan komoly források.
ESPN megmondom őszintén nem tudom hol írta, ott egy hírt találtam róla, aminek a végén azt írják, hogy Emery a szerdai meccsen sem zárja még ki a játékát.Cestus írta:Az ESPN meg a Get French Football hírcsatorna írogattak ilyeneket tegnap, de semmi sem hivatalos (még). Szerintem ezek nem olyan komoly források.
Az a Soulja boy utánzat Mbappe terepmintás szerkóban?
Az ESPN meg a Get French Football hírcsatorna írogattak ilyeneket tegnap, de semmi sem hivatalos (még). Szerintem ezek nem olyan komoly források.palesz77 írta:Ez 100%? Csak mert a PSG hivatalos oldalán semmi hír erről még, a Twitterjükön azt írják, hogy pozitívak voltak, Mbappé meg szintén eléggé erre hajazó üzenetet írt ki. Mennyire megbízható forrásból van ez amit írtál?
Ez 100%? Csak mert a PSG hivatalos oldalán semmi hír erről még, a Twitterjükön azt írják, hogy pozitívak voltak, Mbappé meg szintén eléggé erre hajazó üzenetet írt ki. Mennyire megbízható forrásból van ez amit írtál?Lilfish írta:2 hónap lett... ha igaz nyakcsigolya repedés... Ilyen mázlija egyszerűen nem lehet a Reálnak... gondolom a köv meccsek valamelyikén még teljesen véletlen Neymart és/vagy Cavanit is lerúgja vmi ámokfutó. Mindez puszta véletlen és a sors kegyetlen játéka folytán...
2 hónap lett... ha igaz nyakcsigolya repedés... Ilyen mázlija egyszerűen nem lehet a Reálnak... gondolom a köv meccsek valamelyikén még teljesen véletlen Neymart és/vagy Cavanit is lerúgja vmi ámokfutó. Mindez puszta véletlen és a sors kegyetlen játéka folytán...MessiNeymarSuarez írta:Eléggé ellentmondásos hírek vannak, van akik szerint nincs komoly baja, van akik szerint pedig 2 hónap off, várjunk a hivatalos jelentésig.
Az biztos hogy nagy érvágás a PSG-nek ha nem lesz bevethető, azért is mert akkor sokkal több figyelemmel tudják majd Neymarékat követni Ramosék.
amikor a sorsolás volt, nem egy ember, és nem is kettő írta be, hogy ez sima a psg-nek.recrea írta:Köszönöm
50-50 a párharc, ahogy 1 hónapja is volt, meg ahogy most is, senki nem röhögte ki a Realt, legalábbis ezért neminkább azért, mert féltávnál már nem is látnak minket
Fejezd be kérlek, amit akartam írniS.Agüero írta:Elaludtál írás közben?
Sztem mindegy, amúgy sem rajta múlik a továbbjutás, hanem azon, h meetooka9 írta:A mundo szerint 2 hónapot hagy ki, így lemarad a real elleni meccsekről.MessiNeymarSuarez írta:.
Amúgy a hírek szerint Mbappénak nem lett komolyabb baja, ami jó hír.
Mbappé tweetje. Azt írja jól van, meg hogy inkább csak megijedtek a komoly ütés miatt. Meg hogy nem neheztel A. Lopesre (gondolom ő vele ütközött, nemtom, nem láttam magát az esetet még).etooka9 írta:A mundo szerint 2 hónapot hagy ki, így lemarad a real elleni meccsekről.MessiNeymarSuarez írta:.
A mundo szerint 2 hónapot hagy ki, így lemarad a real elleni meccsekről.MessiNeymarSuarez írta:.
Jó hogy röhögtünk, sajnos ritkaságszámba megy az hogy a Real Madrid a legnehezebbek közül kapjon, pláne már a nyolcaddöntőben.csababarca írta:Sorsoláskor mindenki röhögött a madridon, hogy sima kiesés, ennyi volt nekik.
most az eredményeik még gyengébbek, de ahogy közeledik a párharc már sokán kezdik nyomni a PSG nem is olyan jó dumát.
érdekes.
Az a baj hogy ez jövőre is így lesz, a nagy többség már szeptemberben tudni fogja hogy abban az évben mi mit nyer, sőt, sokszor már egy átigazolási szezon után is tudni lehet a két BL döntöst.csababarca írta:Sorsoláskor mindenki röhögött a madridon, hogy sima kiesés, ennyi volt nekik.
most az eredményeik még gyengébbek, de ahogy közeledik a párharc már sokán kezdik nyomni a PSG nem is olyan jó dumát.
érdekes.
Sőt, utána néztem, egyedül tőlünk kaptak ki otthon 2006 óta Európai porondon, azért az sem semmi.LG írta:Igen, a Bayern elleni meccsek vagy a tavalyi párharcunk jól jellemzi őket, ki lehet tőlük kapni nagyon, hiszen klasszis támadóik vannak, ugyanakkor meg is lehet őket nagyon verni, mert szervezetlenek, és a védelmük is sebezhető, és nincs meg az a BL rutinjuk sem, ami húzós helyzetekben mondjuk egy Realt ki tud segíteni.
Érdekes párharc lesz, veszélyes a PSG, de tényleg kicsit túl lehetnek tolva. A Bayernt szépen megcsapták, de aztán visszavágón jól ki is kaptak.LG írta:A PSG pedig kikapott a Lyontól. Ezt a meccset nem láttam, de a két csapat őszi meccsét, vmit Neymarék őszi meccsét a Marseillese ellen igen, egyik sem volt meggyőző a PSG. Majd meglátjuk mi lesz a BL-ben, de szerintem sokatmondó, hogy szervezettebb csapatok ellen, még a Ligában is szenvednek. Ha Real össze szedi magát a párharcig, szerintem kicsapják őket, Emery kevésnek tűnik a csapathoz, tavaly is az volt.