Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én múltkor rákérdeztem egy ilyen kamufixed meccses cuccra, azt írták hogy valami svájci egyesület, és 200 eurot kell fizetni azért hogy megmondják a "tutit"...rhuni írta:Gondolom itt a facebookon található "fixed mathces" című oldalakra gondolsz. Teljesen másra megy ki a dolog vigyázni kell ezekkel. A pénzek utalását úgy oldják meg, hogy ne legyen személyhez köthető, valami bitcoin szerűség asszem. Viszont a képek amiket kiraknak a nyertes szelvényeről közönséges photoshopolt szelvények, ilyen félidő/rendes játékidő 1/2 tippek 25-ös szorzóért stb. Teljesen kamu de sajnos túl sok a naív ember. Aztán még szoktak gugliról levenni képeket ahol drága luxusautókról amiket a bundával nyertek, kamu facebook profilokat csinálnak amivel kommentelik a posztok alá hogy nekem nagyon bejöttek a tippek stb. Ennyi a titkuk kb.Árulja el nekem valaki, h miért árul valaki "tuti" vagy "bunda" tippeket 50-100-200 euróért, kockáztatva a lebukást, ahelyett h ő maga tenné meg nagy pénzzel?
Márhogy azon kívül, ha nyilvánvaló kamu
Gondolom itt a facebookon található "fixed mathces" című oldalakra gondolsz. Teljesen másra megy ki a dolog vigyázni kell ezekkel. A pénzek utalását úgy oldják meg, hogy ne legyen személyhez köthető, valami bitcoin szerűség asszem. Viszont a képek amiket kiraknak a nyertes szelvényekről közönséges photoshopolt szelvények, ilyen félidő/rendes játékidő 1/2 tippek 25-ös szorzóért stb. Teljesen kamu de sajnos túl sok a naív ember. Aztán még szoktak gugliról levenni képeket drága luxusautókról amiket a bundával nyertek, kamu facebook profilokat csinálnak amivel kommentelik a posztok alá hogy nekem nagyon bejöttek a tippek stb. Ennyi a titkuk kb.Árulja el nekem valaki, h miért árul valaki "tuti" vagy "bunda" tippeket 50-100-200 euróért, kockáztatva a lebukást, ahelyett h ő maga tenné meg nagy pénzzel?
Mert jól ki van találva, ha nem jön be a tippje akkor keveset keres de keres és nem bukik, viszont ha bejönnek a tippjei meg többen fogják keresni többet keres...recrea írta:Árulja el nekem valaki, h miért árul valaki "tuti" vagy "bunda" tippeket 50-100-200 euróért, kockáztatva a lebukást, ahelyett h ő maga tenné meg nagy pénzzel?
Gyorsan lehet pénzt gyarapítani, ha mindig tudod a tutit, ezért nem értem.visca el barca írta:talán mert nincs sok pénze, hogy megtegye. amúgy meg miért bukna le?recrea írta:Árulja el nekem valaki, h miért árul valaki "tuti" vagy "bunda" tippeket 50-100-200 euróért, kockáztatva a lebukást, ahelyett h ő maga tenné meg nagy pénzzel?
talán mert nincs sok pénze, hogy megtegye. amúgy meg miért bukna le?recrea írta:Árulja el nekem valaki, h miért árul valaki "tuti" vagy "bunda" tippeket 50-100-200 euróért, kockáztatva a lebukást, ahelyett h ő maga tenné meg nagy pénzzel?
előbbi.S.Agüero írta:Real-meccsre nagyobb téttel teszek egy fogadást, de nem tudom, hogy vendéget rakjak, vagy 2. félidő 1,5 over. Mindkettőre ugyanaz az odds. Szerintetek?
azért van fél gól, hogy eldönthető legyen a kérdés. ha ezt tennék fel a fogadási lapra, hogy "a mérkőzésen 5 gól alatt vagy felett lesz", majd jön egy 3-2-es eredmény akkor se alatt, se felett nem lehet a gólok száma mert pont 5 lett.MessiNeymarSuarez írta:egy gyorskérdés:
ha gólok számára fogadsz pl arra hogy 5.5 gól alatt van akkor
az hogy jön ki?
Minden idegenbeli gól 1.5-et ér , és minden hazai 1-et? Szóval ha pl az eredmény 2-3 akkor a gólok száma: 2*1 + 3*1.5?
Vagy pedig 2*1+3*1 és ehhez hozzáadunk egy 0.5-öt mert betaláltak idegenben?
Mindenhol kerestem, de nem találtam a szabályzatban
de gonosz vagyAlcantara írta:Ez a tippmixes kérdés azért übereli a "napi Sampert"!
Ahogy a fociban így a sportfogadásban sincs félgól. Egyszerűen úgy működik a dolog, hogy ha te 5,5 gól alattra teszel, akkor azt várod, hogy a meccsen 5 vagy kevesebb gól lesz, ezért kapod meg az írt szorzót. Ha arra tennél, hogy 5 alatti gól lesz, akkor sok nagyobb fogadóirodánál ez annyit tesz, ha pontosan 5 gól lenne, akkor az 1es szorzóval veszik, tehát a tét visszajár.MessiNeymarSuarez írta:egy gyorskérdés:
ha gólok számára fogadsz pl arra hogy 5.5 gól alatt van akkor
az hogy jön ki?
Minden idegenbeli gól 1.5-et ér , és minden hazai 1-et? Szóval ha pl az eredmény 2-3 akkor a gólok száma: 2*1 + 3*1.5?
Vagy pedig 2*1+3*1 és ehhez hozzáadunk egy 0.5-öt mert betaláltak idegenben?
Mindenhol kerestem, de nem találtam a szabályzatban
nagy király vagy, de inkább a közös tippre spórold az energiákatvarnagykrisztian írta:Igaz nem nyomtuk élesbe de én hoztam megint a tutit......(PSG - CHE 2:1)......kíváncsi vagyok ha majd tétre megy hogy teljesítek mert eddig nem hivatalosan 2/2.varnagykrisztian írta:Paris SG - Chelsea mindkét csapat szerez gólt, odds:2,1![]()
Én megtettem. Eddig jó vagyok. Ma a Realnak "kell" szurkolnom.varnagykrisztian írta:Igaz nem nyomtuk élesbe de én hoztam megint a tutit......(PSG - CHE 2:1)......kíváncsi vagyok ha majd tétre megy hogy teljesítek mert eddig nem hivatalosan 2/2.varnagykrisztian írta:Paris SG - Chelsea mindkét csapat szerez gólt, odds:2,1![]()
Igaz nem nyomtuk élesbe de én hoztam megint a tutit......(PSG - CHE 2:1)......kíváncsi vagyok ha majd tétre megy hogy teljesítek mert eddig nem hivatalosan 2/2.varnagykrisztian írta:Paris SG - Chelsea mindkét csapat szerez gólt, odds:2,1