Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, ez már a sokadik menet volt.Alcantara írta:Úgy néz ki az első menetet a spanyol kormány megnyerte ebben az ügyben.
Lehet,minden esetre egyre több az ebolás beteg Európában:MQuC írta:Pánikkeltés.
Amúgy most nem azért, de ezek az időpont áthelyezések milyen tisztességtelenek már a szurkolókkal szemben... Főleg a külföldi szurkolókkal.actommy írta:Sziasztok,
Időpontáthelyezés miatt van 4 jegyem november 1-re a Barcelona - Celta Vigo meccsre. Egy jegy ára 41,5 EUR. Kérem, akit érdekel, jelentkezzen nálam. Email címem: actommy@gmail.com. Sajnos mivel a mérkőzést áttették vasárnapról szombatra, így nem tudunk kimenni.
Tamás
Pár darab!messideco írta:Valaki tud a Barcával kapcsolatos twitter-oldalakat linkelni?
BarcaStuff
Ezt követem egyelőre, sok statisztika, info, érdekesség van közzétéve, plusz videók, képek stb.
Nagyjából itt ki is merülmessideco írta:Valaki tud a Barcával kapcsolatos twitter-oldalakat linkelni?
BarcaStuff
Ezt követem egyelőre, sok statisztika, info, érdekesség van közzétéve, plusz videók, képek stb.
konkrét összeget nem ír, mert többféle szállítási mód közül lehet választani (többféle szolgáltató, biztosítással, nélküle, gyorsan-lassan stb) és egy iszonyat hosszú regisztrációs formulán kellene végigmenni, ahhoz h konkrét összeget kapjak. mind1, írtam nekik, aztán majd válaszolnak ha akarnakSanama írta:De a postakoltsegrol nem ir infot a bolt, ahonnan rendelsz? Szeirntem kotelesseguk.
usaban a tax altalaban 5-9%, attol fugg melyik allambol rendeled, de online rendeles eseten, van hogy nem is kell fizetni, pl. amazonon.visca el barca írta:kellene egy kis segítség... próbáltam keresni amit tudni szeretnék, de elég érdekes számokat kaptam![]()
usából rendelnék cuccot. 10-15 kis flakon, flakononként 10-15 ml folyadékkal (kozmetikai kellékek), kb 100-120 dollárért összesen. sztem ha normálisan csomagolják elfér az egész egy nem tudom, kb fél cipős dobozban.
van valakinek tippje h kb mennyi a postaksg meg a tax?
kétféle szállítást lehet kérni (ups usps), a ups kalkulátor vmi 50e ft körüli értéket dobott ki, a us postal kalkulátor meg nem megy. bár az gondolom joval olcsóbb.
tipp h mennyi lesz a vége?
Ha előbb írtok, akkor tudtam volna szerezni meghívót előbb is.Initom írta:gyááááSlither írta:Kell vkinek egy OnePlus One invite?
http://oneplus.net/one" target="_blank![]()
bowlinggolyohoz csatlakozom
gyááááSlither írta:Kell vkinek egy OnePlus One invite?
http://oneplus.net/one" target="_blank
Nekem nagyon bejön ez az 5.5" 2 nap alatt hozzászoktam és teljesen felhasználó barát. Szerintem adj neki esélyt és ha megszokod nem lesz furcsa, majd a többire mondod azt, hogy mennyire kicsikSlither írta:Csak most találtam rá erre. 1 hét után lett is egyből 2 meghívóm, nem tudtam mit kezdeni a másodikkal. Lehet hogy 1 hónap után el is passzolom majd, nagyon nagy ez a 5.5".bowlinggolyo írta:Miért egy hónappal azután van meghívód miután már megvettem a G3atSlither írta:Kell vkinek egy OnePlus One invite?
http://oneplus.net/one" target="_blank