Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.12. 00:57:23

az igen, ez még nagyobbat is repült talán, mint kompany :D

amúgy a tottenham mekkorát játszik a PL-ben :shock:
de jó is lenne, ha nem durranna ki a lufi! :D
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.12. 00:55:58

Következetesség... :roll:

http://i41.tinypic.com/21jy78j.jpg
Szerintetek kapott lapot? :roll:
Én azt mondom, hogy mostantól mindenkit szórjanak ki ezért, vagy egyet se, de ez a köztes megoldás...
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.01.10. 21:25:42

És őszintén kit érdekel hogy labdát ért e? A szerelés vagy a próbának a módja a fontos. Az lenne a lény hogy felejtse el a vadparasztja hogy így megy labdáért nyújtott lábbal én szabnám ki ilyenekért 10-15 meccses eltiltásokat aztán kicsit megritkulnának a eduardo,ramsey stb féle sérülések vagy becsúszások.

http://www.youtube.com/watch?v=C6JvpW8nOt8

Itt is labdát ért Alves egy lábtörés mellet az máskérdés hogy a marhája sárgát adott ezért.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.10. 21:25:23

Initom írta:
Elvitte a labdát,nem izgat senkit :)
nem,igazad van,nem fogjuk egymást meggyőzni erről a dologról.:) én focizom 8 éve ,és tapasztaltam egysmást. ez piros. Elsőre én se mondtam biztosra ám utólag visszanézve egyértelmű.

valamint Kompany NEM reklamált egyáltalán.
Nem reklamált? azt elhiszem, eléggé meglepődött és nem is értette mi van.
Ezt meg,hogy ki hány éve focizik,szerintem nem lényeges,pláne nem kell felvágni vele.
Én is focizok(már csak teremben),na és? törték már el a bokámat,na és?
ha nem fociztam volna soha,akkor is fel bírom mérni,hogy mi történt,nem vagyok hülye.

nah mindegy,szerintem túl beszéltük a témát, két külön vélemény,külön érvek. 1 hónap múlva meg a kutya nem fog emlékezni rá úgyse.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.01.10. 21:11:22

Drigo írta:
3 járt volna, de mivel már állították ki az évben, így 4 lett. Ezek a szabályok Angliában.

(Ez pl egy remek példa arra, hogy emberek mindenféle háttér tudás nélkül mikre reagálnak - ezt egyik szereplő se vegye magára csupán itt volt ez a szitu és megjegyeztem.)
Ne vegyük magunkra,de azért kettőnket idéztél,akik reagáltunk :)
Mindegy...

Valóban el is felejtettem,h Angliában járunk,uh 3 meccs,azt meg végképp nem tudtam,h kiállították már,mivel az ellenfelek meccseit ritkán nézem.De ezért jó,h itt van a minden(háttér)tudás egyeteme,aki korrigál :wink:

Am rugóztok ezen,h elvitte a labdát.Na és?Valszeg annak köszönhető,h inkább nem lépett bele a talpalásba Nani,így tisztán maradt a labda.Tényleg cs akkor számít durva talpalásnak,ha sérülés a vége?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.10. 20:58:20

Bob_Marley írta:Először is grat Henrynak és az Arsenalnak, nem semmi pillanat volt!

Másodszor nem fogjuk egymást meggyőzni, de mint védő mondom, hogy ez messze volt a szemből nyújtott lábbal sérülésveszélyes becsúszástól!
10szer brutálisabban be lehet csúszni, úgyhogy Nani tényleg nem kell fel soha!
Múltkor már leírtam a véleményemet, néha úgy érzem túlságosan védik a csatárokat, s mindenért szabadrúgás vagy éppen lap jár!Ráadásul ez pont Angliában ahol mindig is jellemző volt a férfias játék, hát innentől ott is csak komámasszony katonái játszanak :)
Maximálisan egyetértek, az utolsó szóig! Manapság már túlságosan védik a csatárokat, hozzáér a védő, feldobja magát, és már jön is a sárga...pláne Angliában, ahol elvileg kemény focit játszanak, nem kellene ezért 3 meccs.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.10. 20:54:29

Először is grat Henrynak és az Arsenalnak, nem semmi pillanat volt!

Másodszor nem fogjuk egymást meggyőzni, de mint védő mondom, hogy ez messze volt a szemből nyújtott lábbal sérülésveszélyes becsúszástól!
10szer brutálisabban be lehet csúszni, úgyhogy Nani tényleg nem kell fel soha!
Múltkor már leírtam a véleményemet, néha úgy érzem túlságosan védik a csatárokat, s mindenért szabadrúgás vagy éppen lap jár!Ráadásul ez pont Angliában ahol mindig is jellemző volt a férfias játék, hát innentől ott is csak komámasszony katonái játszanak :)

szerk: elvitte a labdát nem izgat senkit? :)
Végül is arra van a védő, hogy szereljen, s tisztán labdát ért el, nyilván kihasználva azt is, hogy súlyban van köztük alsó hangon 20 kg :)S nem egy súlycsoport Nani és Kompany
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.10. 20:48:54

csababarca írta:
Initom írta: Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanit :)

Ez sima piros,szemből,nyújtott lábbal,NEM lehet becsúszni :)
díjazza azzal,hogy ad egy sárgát,ne azzal,hogy kiállítja.

Erről nem fogjuk egymást meggyőzni, de én még nem beszéltem olyan emberrel,aki azt mondta volna,hogy sima piros.
a régebben már említett mu-s barátommal néztem a meccset,az is csak röhögött. volt az ismétlés,és vártuk,hogy valami durva legyen,rúgás,odaütött esetleg utána,de semmi,elvitte a labdát.
Elvitte a labdát,nem izgat senkit :)
nem,igazad van,nem fogjuk egymást meggyőzni erről a dologról.:) én focizom 8 éve ,és tapasztaltam egysmást. ez piros. Elsőre én se mondtam biztosra ám utólag visszanézve egyértelmű.

valamint Kompany NEM reklamált egyáltalán.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.10. 20:42:27

Initom írta: Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanit :)

díjazza azzal,hogy ad egy sárgát,ne azzal,hogy kiállítja.

Erről nem fogjuk egymást meggyőzni, de én még nem beszéltem olyan emberrel,aki azt mondta volna,hogy sima piros.
a régebben már említett mu-s barátommal néztem a meccset,az is csak röhögött. volt az ismétlés,és vártuk,hogy valami durva legyen,rúgás,odaütött esetleg utána,de semmi,elvitte a labdát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.10. 20:23:09

daffy írta:
Initom írta: nagyon helyes!

nem értelek titeket!! ha 10-20 centivel feljebb megy,lábtörés.
de nem ment. ez igaz minden második belépőre. ha nem a labdára megy,hanem 20 centivel odébb,akkor szétmegy a térde... ez a "ha" feljebb,odébb,stb hülyeség. nem ment,ezért ne is kezeljük úgy,mintha oda ment volna
Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanit :)

Abi & Tito
daffy
Madridista

2012.01.10. 20:19:30

Initom írta:
elbandi írta:Kompanynak 4 meccs pihi :roll:
nagyon helyes!

de nem ment. ez igaz minden második belépőre. ha nem a labdára megy,hanem 20 centivel odébb,akkor szétmegy a térde... ez a "ha" feljebb,odébb,stb hülyeség. nem ment,ezért ne is kezeljük úgy,mintha oda ment volna
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.10. 19:45:42

Initom írta:
nagyon sok olyan drukker van aki soha nem focizott,(most az hogy kimegyek a pályára és rúgok kettőt azt nem veszem ide elnézést előre is) ők nem úgy látják a dolgokat. Ez tönkretehette volna Nani pályafutását.Ha valaki velem csinálja ezt,hát...én nem lettem volna olyan higgadt mint a portugál.

én fociztam,és mindig is utáltam a durvaságot.
de ennél 100szor csúnyább esetek vannak,amiből még sérülés is van,és azokért nem adnak 3(+1) meccset... :roll:
Meg mi az,hogy "ha","volna"?
akkor kb kis túlzással minden becsúszás,ami nem talál se lábat se labdát szándékosnak lehetne minősíteni. akkor ezentúl büntessenek mindent így.
ha ez 4 meccs,akkor Ramosnak vagy Marcelonak mennyi büntetést kellett volna kapnia? ehhez képest kaptak 1 meccset. és azért érezni a különbséget az esetek között.

Mindegy,megtörtént,hiba volt a kiállítás is, ez meg a vicc kategória.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.10. 19:41:36

Initom írta:
nagyon helyes!

Akkor meg még kevesellnétek a 4 meccset.

Szánékot díjazunk,ez ért 3 meccset,és mivel már volt ilyen esete +1. Teljesen jogos.

és ezt nem neked írom:

nagyon sok olyan drukker van aki soha nem focizott,(most az hogy kimegyek a pályára és rúgok kettőt azt nem veszem ide elnézést előre is) ők nem úgy látják a dolgokat. Ez tönkretehette volna Nani pályafutását.Ha valaki velem csinálja ezt,hát...én nem lettem volna olyan higgadt mint a portugál.
Mi történt? Van videó? Valamit olvastam a címszavakban, hogy Rooney csinált valamit, meg Mancini rágalmazta őt. Mi volt???
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.10. 19:37:42

nagyon helyes!

Akkor meg még kevesellnétek a 4 meccset.

Szánékot díjazunk,ez ért 3 meccset,és mivel már volt ilyen esete +1. Teljesen jogos.

és ezt nem neked írom:

Abi & Tito
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.10. 19:24:05

miihii írta:
Pffff....
3 járt volna, de mivel már állították ki az évben, így 4 lett. Ezek a szabályok Angliában.

(Ez pl egy remek példa arra, hogy emberek mindenféle háttér tudás nélkül mikre reagálnak - ezt egyik szereplő se vegye magára csupán itt volt ez a szitu és megjegyeztem.)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
miihii
KHAL

2012.01.10. 19:04:32

Pffff....
Én ugyan érveltem a kiállítása jogossága mellett,de ez egy vicc,nem épp a jobb fajtából.Angliában 4 meccs ezért?Gondoltam kap 1et,max 2-t és pont.De ezzel túllőttek a célon rendesen.

Mostanában nem először,ugye Suarez esete pölö...
Idén gyengült az idegrendszere a fejeseknek,utólag most akarnak kompenzálni a korábbi hülyeségeikért!? (lábtörés 3 meccs...)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2012.01.10. 17:50:10

nagyon jól rendezte a sors henry visszatérését,mikor belőtte a gólját,és ünnepelt csak vigyorogtam a tévé előtt,nagyon nagy pillanat volt,még így külső szemlélőként is. :)
mondjuk az látszott azért hogy jóval lassabb,mackósabb lett a játéka,egy lépést sem tesz már fölöslegesen.
a legokosabb az lenne,ha mindig így csereként játszana,amikor már fáradtabbak az ellenfél védői is,és akkor egy-két lehetősége adódhatna mindig a végén.
mindenesetre én szurkolok neki,remélem lesz még néhány tegnapihoz hasonló pillanata az emirates-ben.
:)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.10. 17:16:24

Ez neee :lol: :lol:
ezzel próbálják bizonygatni,hogy igaza volt a bírónak?
szánalmas az egész angol szövetség a focijukkal együtt.
elbandi
Capitá del Barça

2012.01.10. 17:06:12

Kompanynak 4 meccs pihi :roll:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.10. 15:07:10

Game90 írta:
Barcaman14 írta: Arról viszont még nem találtam semmit, amikor beáll, úgyhogy ha valaki tud ilyet, szívesen fogadom! :)
http://arsenalist.com/video/?id=xnk6r2
Köszönöm! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szajko
Director del Fútbol

2012.01.10. 15:06:14

Barcaman14 írta:Arról viszont még nem találtam semmit, amikor beáll, úgyhogy ha valaki tud ilyet, szívesen fogadom! :)
tessék: http://www.youtube.com/watch?v=-0JZx-zGsJw
PCsabi
aka Game90

2012.01.10. 15:05:08

Barcaman14 írta: Arról viszont még nem találtam semmit, amikor beáll, úgyhogy ha valaki tud ilyet, szívesen fogadom! :)
http://arsenalist.com/video/?id=xnk6r2
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.10. 15:00:59

Pedig megfogadtam hogy nézni fogom ebben a 2 hónapban az Arsenal meccseket, és pont Henry "bemutatkozásáról" maradtam le. :roll:

De ezekben az 1 perces videókban is minden benne van! Minden futball szerető embernek felejthetetlen pillanatok ezek, gondolom mit érezhetnek az Arsenal fanatikusok, és milyen lehetett a helyszínen?! :o

Arról viszont még nem találtam semmit, amikor beáll, úgyhogy ha valaki tud ilyet, szívesen fogadom! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.01.10. 14:27:06

messideco írta:Értelme volt, mert Samah nem életbiztosítás, amint láthatjuk. Az, hogy nem játszik, nem tudom ki hibája...
Erről beszélek. Ha jól tudom, az EPL-ben még nemis játszott, csak a kupákban elvétve. Samah nem életbiztosítás, de neki sincs nagy jövője. Felveszi a fizetését, ez szinte az eddigi legnagyobb tette az Arsenalban.
més que un club
messideco
Presidente del Barça

2012.01.10. 14:20:04

Értelme volt, mert Samah nem életbiztosítás, amint láthatjuk. Az, hogy nem játszik, nem tudom ki hibája...
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése