Kedves EuroBarca válogatott csapattagok, és leendő csapattagok!!! Lenne egy
FELVETÉSEM!!!
Az ötlet a Milan csapatát látva jött, hogy mi lenne, ha mi is készíttetnénk magunknak egy egységes mezt, amelyben a jövőben minden alkalommal fellépünk ezeken a szurkolói tornákon???
Elmondom mire, és hogyan gondolom: szerintem az tutti, hogy ezek után mindig elmegyünk ezekre a rendezvényekre, hisz mindenki alig várja már most a következőt (pláne ilyen eredmény után!), 3-4 havonta pedig mindenki kibírja az ezzel járó költséget azt hiszem! UGYE, IGAZAM VAN??? Ha igen, akkor szerintem simán belefér még a történetbe egy 4-5 ezer forintos beruházás is!
Elmegyünk egyszer együtt, kiválasztunk egy 'gagyi', de mutatós Barca mezt (2-3 ezer forint/darab), és nyomatunk rá számokat, és nick neveket! Mindenki persze saját ízlése szerint! Esetleg még az elejére egy valami közös (EuroBarcás) logót is, amit együtt kitalálunk?!... Max. összedobunk közösen még talán 2-3 sima mezre is, hogy legyen a Norbinál a későbbiekre nézve is, azoknak, akik csak a tornára futnak be ismeretlenül...
És akkor a továbbiakban ebben lehetne mindig pályára lépni a tornán?!... NOS, ki mit gondol erről, megéri ilyenre beruházni?
Szerintem IGEN, így még mutatósabbak, még szebbek, még egységesebbek lehetnénk, az ellenfelek legnagyobb megrökönyödésére!!!
Ez fejenként szerintem nem lenne több 4-5 ezer forintnál, amit ugye csak egyszer kell kifizetni, és egy kis utánajárás az egész, amit akár én vállalnék is!!!
Így a végén egy mondatban összefoglalva: szerintem a hétvégi eredmény után
megéri komolyan foglalkozni ezzel a dologgal, ha utolsók lettünk volna, akkor biztos nem teszem fel ezt a kérdést!!!