Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Kakat kiviszi, R10-et meg nem, akkor valami nem stimmel agyban.Barcaman14 írta:Kaká lehet hogy képes lenne, csak nincs élete formájában ő sem. Bár a VB-ig még van 3 hónapjakanty írta: Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.![]()
Amúgy meg nagy hiba nem elvinni ez a 2 játékost a VB-re szerintem is. Csak jobbak lehetnek velük. ezt kéne megértetni Dungával!
nehéz lesz megértetni Dungával, ő ugyanis a védekező futball híve...Barcaman14 írta:Kaká lehet hogy képes lenne, csak nincs élete formájában ő sem. Bár a VB-ig még van 3 hónapjakanty írta: Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.![]()
Amúgy meg nagy hiba nem elvinni ez a 2 játékost a VB-re szerintem is. Csak jobbak lehetnek velük. ezt kéne megértetni Dungával!
Kaká lehet hogy képes lenne, csak nincs élete formájában ő sem. Bár a VB-ig még van 3 hónapjakanty írta: Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.
Én akár az első lehetőséget is eltudom képzelni. 94ben is egy szürke brazil válogatott nyert VB-t. A másik meg, h még így is sokkal erősebbek ez a brazil keret is, mint a legtöbb válogatotté. Sztem nem sok csapatnak van reális esélye kiejteni a brazilokat a Vb-n, én egyedül a spanyol-német kettősnek adok esélyt ellenük.kanty írta:Dunga egy nagyon makacs ember.
Két lehetőség van:
-vagy gyengék lesznek a brazilok és akkor mindenki jogosan fogja kérdezni, h miért hagyta ki Ronaldinhot és Patot.
-vagy egy hatalmas húzás lesz és megnyerik a vébét a brazilok.
Én nem személy szerint az elsőt tartom valószinűnek és nem csak azért mert nem lesz ott Ronaldinho és Pato.
Ez a brazil csapat nagyon szürke, látszik, h Dunga a védekező futball hive és az is biztos, h amig ő lesz a kapitány a helyzet nem változik.
Én a brazil csapatot azért szerettem meg, mert JÁTSZÁK(OTTÁK) a futballt, ez sajnos most már nem mondható el róluk annyira, mint pár évvel ezelőtt.
Ronaldinhot meg nagyon sajnálom, ha tényleg nem lesz ott a keretben, mert szüksége van a válogatottnak egy ilyen szintű játékosra, aki húz egy váratlant aki irányitja a csapat játékát. Erre jelenleg egyetlen brazil játékos sem képes.
Ezzel szinte elmondtad az egészet, a lényeget.Fernando írta:Szánalmas ez a Dunga-Maradona kettős
Mondjuk nem Robinho helyett kéne, elvinni egyikőjüket sem, Robinho is kell oda, de ez nagy hülyeség, hogy Ronaldinho és Pato nem megy. Főleg Ronnie-t sajnálom, Patonak még lesz esélye bőven, de R10/80-nak ez lehettet volna az egyik utolsó nagy dobása. Nem lennék meglepve, ha most elkezdene hanyatlani a formája ezek után. Mentálisan nem olyan erős sajnos. Most Dunga elintézte. Végülis Ramires sokkal jobb játékos, tényleg.LG írta:Hát igen, ez így valóban nem korrekt, h pl. Robinho ott van, Ronaldinho meg nem, mert utóbbi még a legrosszabb formájában is jobb mint az előző, az idei szezonban meg azért nem megy rosszul Dinhonak, Robinho meg eddig szinte csak sérült volt, már ha valóban sérült volt, vissza küldték Brazíliába. Pato meg jelenleg talán a legjobb formában lévő brazil csatár, bár Adriánoéknak is jól megy, de a Seria A még mindig jóval erősebb mint a brazil bajnokság.
Amúgy a két játékos nélkül is elég erősnek tartom Brazíliát a Vb címre, de velük talán még erősebbek lennének.
Na ez az. Fabiano eléggé alibi gyanúsan tolja idén, Pato meg ha egészséges, nagyon jó. Mondjuk itt még látok esélyt, hogy Pato bekerüljön.socio66 írta:Szerintem ezzel csak magával b.szik ki Dunga, Pato és Ronnie olyan játékosok,akik a nagy meccseken,nehéz helyzetekben megteremthetnék a különbséget. Robinho,vagy Fabiano aligha fogja.
Persze így is erős a válogatott és simán benne van,hogy igaza lesz a szövetségi kapitánynak.
Hát igen, ez így valóban nem korrekt, h pl. Robinho ott van, Ronaldinho meg nem, mert utóbbi még a legrosszabb formájában is jobb mint az előző, az idei szezonban meg azért nem megy rosszul Dinhonak, Robinho meg eddig szinte csak sérült volt, már ha valóban sérült volt, vissza küldték Brazíliába. Pato meg jelenleg talán a legjobb formában lévő brazil csatár, bár Adriánoéknak is jól megy, de a Seria A még mindig jóval erősebb mint a brazil bajnokság.
Teljesen egyetértek veled (Lionel85)!Lionel85 írta:Még ha Adrianoról beszélsz megértem, mert ő tényleg ilyen, de nem Ronaldinho. Lehet, hogy voltak/vannak/lesznek ballépései, de azt tisztán látni, hogy akar. Most már megint képes mosolyogni, ahogy tette ezt Barcelonában és ez mindent elárul a lelki állapotáról. Boldog Milánóban és nem hiszem, hogy csak a nevéért rakja be Leonardo a csapatba meccsről-meccsre, hanem azért le is tesz valamit az asztalra.Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
Még ha Adrianoról beszélsz megértem, mert ő tényleg ilyen, de nem Ronaldinho. Lehet, hogy voltak/vannak/lesznek ballépései, de azt tisztán látni, hogy akar. Most már megint képes mosolyogni, ahogy tette ezt Barcelonában és ez mindent elárul a lelki állapotáról. Boldog Milánóban és nem hiszem, hogy csak a nevéért rakja be Leonardo a csapatba meccsről-meccsre, hanem azért le is tesz valamit az asztalra.Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.
Fernando írta:Szerintem le se tojja ő a Milant. Csak akkor játszik mikor akar, vagy mikor ott szeretne lenne a 2010-es VB-n.